Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jen medajili 樂 to je málo tuze málo !!!!!!!!! Připíchnout mu na prsa Pražský hrad i s Zlodědkem ano to si zaslouží národní spasitel

1 0
možnosti

Ve dnech koronaviru se A. Babiš skutečně projevil jako zkušený akceschopný manažer, krizový manažer s tahem na branku. Je logické, že za krizové situace se dělají chyby a objevují se slepé uličky. Ale představa, že by dnes na židli premiéra seděl např. Sobotka, Fiala, Bělobrádek, Klalousek, ...... je skutečně děsivá, zakládající až na horor.

A. Babiš se skutečně zasloužil o stát, a to už před koronavirem.

Jako účinná vakcína odstavil od moci a penězovodů (aspoň to tak vypadá) předchozí mocenské garnitury ODS, ČSSD, TOP-ky, Lidovců, ...... , které se v očích většiny lidí (voličů) samy morálně a politicky odepsaly, a to letitou devastací státu, celé naší společnosti (svými zlodějskými kauzami, okrádáním státu a jeho lidí, vyprodáváním státu do zahraničí, kolaborací proti zájmům státu, oslabováním země, vydáním země k její kolonizaci, ..... ).

Každá vakcína se má aplikovat v plné dávce a využívat až dokonce, aby si organismus vybudoval dostatečnou imunitu.

Je tady ale možnost a hrozba jejího předávkování se, nadužívání!!!

Potom se získaná imunita může zase rychle ztratit - paraziti si zvyknou, zmutují, sami se stanou imunními, přizpůsobí se a škodí zase dál.

Také není nikde zaručené, že samotný A. Babiš také nemůže nějak zmutovat, a potom už nebude tím, čím býval (pracovní přetažení, vyhoření, chutnající moc, .....).

A. Babiš je businessman, obchodník. Dokáže moc dobře vnímat svého zákazníka, jeho očekávání, potřeby a nálady. Moc dobře ví, že jeho osobní úspěch a profit stojí a padá se spokojeností jeho zákazníků, tedy občanů, a že jen tak může sám vydělat.

Proto záleží na samotných lidech, když už chtějí demokracii a podílet se na moci, jak budou sami soudní, jak se o věci veřejné budou zajímat, jak se budou angažovat, a jak dají svou míru spokojenosti / nespokojenosti najevo, aby A. Babiš to nemohl přehlédnout, neusínal na růžích a nebo nepodlehl chutnající moci.

:-)

0 3
možnosti

Ano svatá pravda národní spasitel a buditel Babiš nevadí že je komunista a StBák je důležité jak se o nás stará !!!! (kdy a kde si už konečně koupím roušky a desinfekci??)

1 0
možnosti

Milý autore. Mladá angažovaná garda, podobně angažovaný umělec, bude opět zde vylévat své uplakaná nepochopená ega z tepla domova od klávesnic svých PC. To je tak asi všechno co umějí a doba pokoronovirová jim ukáže jak na tom jsou.

0 0
možnosti

AB: Nechci být premiér, ten jen otvírá metro a dálnice (Deník, 30.5.2015)

AB: Nikdy neodstoupím, nikdy. Nechť si to všichni zapamatují (ČT24, 16.11.2018)

Pan Babiš by státní vyznamenání od pana Zemana pravděpodobně dostal tak jako tak. Jestli si ho zaslouží ve spojitosti s pandemií se teprve ukáže.

V angličtině mají pěkný idiom o falešném poplachu "Cry Wolf". Určitě existuje český ekvivalent, ale teď si ho nedokáži vybavit. Opozice tak dlouho na Vládu ČR a pana Babiše volala a ukazovala, že bylo všechno odmítáno jako falešný poplach a kampaň Anti-Babiš. Jenže se nyní ukázalo, že to lednové volání opozice v Parlamentu nebylo falešným poplachem, ale "skutečným vlkem".

Zdroj: https://www.denik.cz/z_domova/babis-nechci-byt-premier-ten-jen-otvira-metro-a-dalnice-20150530.html

2 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
10 3
možnosti

Po přečtení Vašich reakci jste opět nesklamali. Stačilo 14 dnů a máme tu samého krizového manažera, virologa, ekonoma atd. Nechte je v kludu to dotáhnout do zdárného konce a pak hodnoťte. Jste toho vůbec schopni? Mám velkou obsvu..........

5 0
možnosti

Jako ironie velmi povedené.

9 4
možnosti

:-)......Pane autore ! Ačkoliv jste plivanců od oponentů získal nečítaně, pořád je vidět, že je tu hodně lidí, kteří dovedu kroky vlády objektivně posoudit, a ideologie spojená s nenávistí je jim cizí! Gratuluji! R^R^R^!!

12 3
možnosti

P52e42t39r 16B29u33r70i82a83n

31. 3. 2020 13:02

Takže kritický názor je plivanec, souhlasný je objektivní. Jako za starých dobrých normalizačních časů. Republiku si rozvracet nedáme!

12 3
možnosti

Obdivuji autora článku, že se k takovému článku odhodlal. I když má ANO s Babišem stále vysoké volební preference okolo 30 %, nikdo z jeho voličů žádné jeho hodnocení nepíše. Píší jenom jeho nevoliči.

16 2
možnosti

Ono to ani nemá cenu,volby ukáží.

4 0
možnosti

Tak buď je to legrace spal chybí smajlík. Nebo v nějakém ústavu mají vycházky.

8 6
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2084x
Podle lékařů má špatně vyvinutou žlázu společenské povinnosti, před lety nechal Moravu Moravou a usadil se v Praze.