Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Neblbni, prosim Tě.

Až vychladneš, uvidíš to jinak.

5 0
možnosti
NP

Davide, moc ti děkuji za všechny tvé blogy. Plně chápu tvoje rozhodnutí i důvody.

Budeš tu moc chybět. Přeju ti vše dobré VR^

4 0
možnosti
IS

Pane Vlku, ačkoliv žiji v USA s radostí jsem četla Vaše vtipné blogy a po přečtení včerejších reakcí mi bylo smutno. Znám to, jelikož já jsem konzervativní Američankou a za své názory jsem také mnohokrát byla zesměšňována a kritizována. Víte, tito lidé nestojí za to abyste se jimi zabýval. Oni jen dosáhli toho, že Vás otrávili, a to byl jejich cíl. Požádala bych Vás, abyste přehodnotil Vaše rozhodnutí dále neblogovat. Já nemám v úmyslu se nechat otrávit těmi, kteří o mnoha věcech nemají ani ponětí (viz moje komentáře o amerických záležitostech), ale mají patetnt na rozum. Pokud od Vás už neuslyšíme, přeji hodně úspěchů v dalším podnikání, hodně zdraví Vám i Vaší rodině a hlavně pevné nervy.

9 0
možnosti
FZ

Pište dál,uzavřete diskuzi ....dělá to i takový ,,gigant"jako je p.Čermák a na ty čtyři jmenované komouše se vykašlete.Dost lidí si vaše blogy rádo přečte.

3 1
možnosti
Foto

Pane Zilchere, není ten typ - zavřít diskuzi, nechtějte to po něm:)

A mimo jiné... jedna velmi podstatná věc vztahující se k včerejšímu blogu, která by měla zaznít celkem razantně. Zeptejme se, co těm malým podnikatelům opravdu všechno chybí. Co všechno...Půlka z nich řekne, že zkrátka neumějí nepracovat, že jim chybí zákazníci, s nimiž se rádi setkávali, co se na ně těšili a jsou nedílnou součástí jejich vztahu k práci... a co jsou radostí jejich života. A nejen tou finanční. Ale tou obyčejnou lidskou.

Takže mně je jedno, jestli je tohle emoce a on se vrátí. tak ať..Mně vadí, že se má přiznat, že k někomu chodíme rádi...a že se z celé té diskuze těmi chytrolíny vytrácí rozměr podnikatele viděného objektivně. Svůj názor jsem tam napsala jasně, objektivně. A David není ten typ s lidmi nejednat...myslím si... a Davide promiň, pokud to píšu špatně a mluvím moc za Tebe bez mapy:)

1 0
možnosti
Foto

Škoda. Aspoň budete mít čas na něco jiného. R^

1 0
možnosti
OF

Myslím si, že jste to ukvapil. Určitě žijete ve stresu, celý život jste něco budoval a teď o všechno můžete přijít.To ovšem málokdo pochopí. Někteří vidí podnikatele ve špatném světle. Já určitě ne.A co učitele a lékaři ? Do těch se kope už 30 let.

A jiné to nebude. Já jsem vám chtěl vyjádřit podporu, ale bál jsem se.Berte to jako fakt, jako podnikatel nebudete populární ještě 30 let, stejné je to u jiných profesí.

Hodně zdaru a hlavu vzhůru.

17 0
možnosti
Foto

Ne vždy s vámi souhlasím, tentokrát stoprocentně, protože jste to napsal moc hezky.:-)R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,06
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik