Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J77a98n 80Š55i77k

29. 3. 2020 20:28

To je mi líto Davide. Přesně z toho důvodu, z kterého končíš, nepíšu o politice. Taky bych si nedokázal všímat osobních útoků a napadání. Bohužel je to tady o souboji eg a ne o souboji argumentů. Vlastní zdraví je cennější a tak píšu o tom co mě baví a co na tom, že to přitahuje méně čtenářů. Držím Ti palce ať se daří a přežiješ tuto nelehkou dobu ve zdraví i v podnikání

8 0
možnosti
DV

D29a48v33i94d 21V94l29k

29. 3. 2020 21:25

Není to jen pod politikou Honzo Tihle lidi tady otravují pár blogerů pod jakýmkoliv blogem

6 1
možnosti
Foto

Škoda, budete chybět.

Hodně zdraví a pohody.

13 0
možnosti
AL

Nedělejte to pane Vlku.

Nechte si to projít hlavou, v klidu se na to vyspěte a ráno bude moudřejší večera. Nenechte se těmi nepřejícníky rozhodit. Myslím, že jste pouze díky nynějším opatřením pod zvýšeným psychickým tlakem.

Ještě jednou si přečtěte diskuzi pod Vašim posledním článkem. Vždyť naprostá většina vás podporovala a soucítila s Vámi. Některým lidem by vaše rezignace přišla náramně vhod.

Poslechněte prosím své přátele i příznivce a nevzdávejte to. Vy k tomuto serveru neodmyslitelně patříte. Vzpomeňte na to, kolika lidem jste dokázal zvednout náladu, povzbudit je nebo rozesmát! Jste svůj vlastní originál a poctivý člověk i živnostník.

Zkuste to, prosím ještě jednou, přehodnotit.

2 13
možnosti
JV

Pokud to myslíte vážně, docela jste mne překvapil. Podotýkám, že v dobrém.

0 0
možnosti
Foto

No a už jste v Hydeparku. To je od administrace docela necitlivé, ale budiž. Mě zaráží jiná věc. Kdyby podobná skupina trollů takto otravovala diskuse pod články pana Nožičky, tak brzy skončí. U vás se jim nechával obrovský prostor k tomu, aby vás mohli špinit a urážet.

12 4
možnosti
JN

Že vás ta huba nebolí... Myslím, že to, co tam občas předvádí takoví mistři trollování jako např. Poborský, Nerth nebo Valiček (nemluvě o dřívějších hvězdách, jakými byli např. Béreš, Veverka nebo jistý Kula ;-)) je minimálně srovnatelné s těmi, které David Vlk ve svém textu jmenuje.

A administrace zrovna tak téměř nikdy nemaže ani je - to už mi přijde, že bývají častěji mazáni ti, kteří zareagují na vás ve stylu na hrubý pytel patří hrubá záplata. Takže asi tak.

3 0
možnosti
RE

Taky mě ten blog před časem otrávil...ale je tu pořád pár lidí, se kterými se rád "vidím."

1 0
možnosti
Foto

Nebuď nerv a neštvi, cobysme si bez tebe my důchodci počali:-)až Tě to přejde uplatni poslední větu:-)

4 0
možnosti
Foto

Obrovská škoda, Davide. Slušní lidé odcházejí, Havránkové, Ličkové, Petříkové a další zůstávají. Lež a nenávist opět vítězí nad pravdou a láskou. Mějte se krásně a ať se vám daří.VR^

11 4
možnosti
DV

D64a23v26i88d 10V70l46k

29. 3. 2020 21:27

To by si ale měla uvědomit administrace.tenhle blog dělají hlavně blogeři.

2 1
možnosti
Foto

Je to škoda, zvažte to. S takovou za chvíli tady nebude koho číst.

2 0
možnosti
Foto

Vykaslete se na ty hlupáky a ignorujte je, vždyť to jsou chudáci co za víc nestojí.Piste dál...

12 1
možnosti
Foto

Mělo být plus. Sorry.

0 0
možnosti
Foto

chápu...:-) nepřemlouvám, budeš chybět, je s tebou sranda.

Do tvých tady někdy problémů nevidím, hodnotit to nechci a ani nemůžu. A nevím, interní věc každého...A jakože mám fakt adminy ráda, mám... a jejich práci bych nechtěla dělat ani omylem, dodržují jen prostě pravidla... je celkem dobře Tvé skutečné zmínění lidí, kteří se zasloužili o to, že - a to je zkrátka pravda, někteří blogeři otrávení dávno odešli. A bývají tu už jen sporadicky. A chybí. Je tedy na zváženou, zda nenastala doba, kdy kupříkladu pan Lička není zrovna ten, který by měl být víc v hledáčku jako věčný tapetář, který hřeší několikrát za den na to, že mnozí by jeho tapetování měli striktně hlásit, neb právo na to dle nápisu v pruhu mají - opakované bude smazáno redakcí. Nu, neděláme to, neděláme. V svém posledním blogu, v diskuzi se přiznávám, že uvažuju stejně jako ty. Nastane ráj. Budou tu převážně ti, co si porozumí. Guru - pan Lička, který ke zdejší dobré náladě a život blogu nikdy významně nepřispěl.

opatruj se, Davide... napiš knížku;-)

6 1
možnosti
KT

Každý dělá to co umí, nikdo je k takové práci nenutil. Možná, že je to tím, že jsem starší a nesnáším aby někdo korigoval mé názory i způsoby, nepotřebuji, aby mě někdo vychovával. Osobně to považuji za cenzuru, zejména proto, že je závislá na něčí libovůli.

Pravidla jsou trapná, protože nepřipouštějí ani myšlenky či citáty lodí, kteří se nacházejí o několik levelů výše, než místní četa bdící nad čistotou projevu a názorů.

1 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,09
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik