Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Vlku, myslím, že zveličujete, stejně jako pan Vodvářka pod Vaším minulým blogem. Tak třeba pan Petřík na Vás reagoval velmi slušně, přesto ho pan Vodvářka dal na černou listinu s ostatními. A ti ostatní, to nevím, protože jsem nečetla diskuzi celou, ale žádná katastrofa to asi nebude. Normálka. Jen si vzpomeňte, že jste pod jiné blogy psával také "urážlivé" příspěvky. A nikdo z toho nešílel. Tak neblázněte a pište, protože Vás psaní baví a máte tady dost svých čtenářů.

2 2
možnosti
Foto

Myslím bez pardonu, že v momentě, kdy jste schopná oplusovat notně hloupý a nevkusný příspěvek dotyčného Josefa Havránka, co ani "neumí" napsat dobře jméno Tomáši Vodvářkovi, kdy se Vám samotné ze sebe neudělá zle, že jste schopná vskutku šmejdovinu takového kalibru oplusovat nevkusnému diskutéru Ličkovi, dále kdy včera tapetujete diskuzi jako jalová s příspěvky, jako nechápavá k té situaci malopodnikatelů, jsou tu dvě možnosti: buď se zkrátka většího levelu v zákrutech mysli nedostává, anebo to řeknu jako chlapovi: inteligencí se počítá i to, kdy si v hlavě začínám rovnat, jestli se nechovám jako ten hajzl už fakt moc za hranou a jestli bych neměl ubrat. Vyberte si. Když sem tedy máte zrovna Vy potřebu vstupovat, paní Jarmilo Černá.

15 5
možnosti
Foto

Davide (snad mi prominete toto oslovení), se zlem je potřeba bojovat. Chápu, že na to nemáte sílu. Já zkusím ještě vytrvat. Jinak to tu ti Petříkové, Horákové, Ličkové, Markové, Novákové, Rozsývalové a další podobní .... .ovládnou. I tak Vám děkuji za dosavadní texty a pobavení. Nebudu tady nějak formálně přát vše nejlepší do budoucna, ale řeknu jen jedno na adresu jmenovaných a jim podobných - trhněte si! Davidovi nesaháte ani po ty pověstné kotníky a i kdybyste si tu zase nastolili ten váš vysněný východní despotismus - naše uvažování neovládnete nikdy. A slovy vašeho současného guru ještě jednou: Nikdy, nikdy, nikdy !

13 1
možnosti
VS

A mně právě vrtá hlavou, jestli tento militantní postoj nedává vlastně těmto lidem smysl života... Myslíte si, že tento fight lze vyhrát? Že ti lidé někdy změní názor? Nebo že je odsud nějak vystrnadíte? Jsem tu sice jenom pár dní, nicméně nějaká jména znám už z diskuzí na iDnesu. Pro ně je to smysl života, konečně jsou někde nepřehlédnutelní.

Nemyslíte, že naprostá ignorace by přinesla daleko víc ovoce, než toto chřestění zbraněmi? Existuje sice určitá možnost, že to někteří z nich psychicky nedají, ale to jste až takový filantrop?

1 0
možnosti
Foto

Vlci jsou stále ohrožený druh a je tedy hřích uměle umenšovat jejich počet. Byla bych ráda, kdybys přehodnotil a zůstal...

4 0
možnosti
JL

Na loučení je ještě času dost. Dlužíte to svým čtenářům. Facebooková komunikace to není ono. Psal mi kamarád z Berlína: ''tady vše celkem v pohodě, lidi jsou v klidu, spoléhají, že si s tím vláda poradí''. Odpovídám: ''tady to samý, vláda je v klidu a spoléhá, že si s tím lidi poradí''. Každopádně držím palce a zdravím.:-)R^

10 1
možnosti
Foto

Davide neblázněte. To přece nemá smysl. Já sice chápu vaší otrávenost, taky mám jednoho takového, do mně silně zamilovaného, ale přece se kvůli němu nebudu nervovat. Jsou to nuly. Bezvýznamné. Nikdy nic nedokázali kromě otravování a tím že skončíte, jím uděláte jen radost. Nedělejte to. Vlci se přece nevdávají, jsou to bojovníci

14 0
možnosti
Foto

Ano, všichni Vaši názoroví odpůrci jsou nuly, jen Vy jste jednička.

3 4
možnosti
DV

D52a41v45i79d 64V54l82k

29. 3. 2020 21:23

Já už k tomu napíšu jen jedno.I tenhle slušný rozloučkový blog mi administrace musela strčit do Hydeparku A mrzí mě to kamrádi, budete mi chybět a bude mi to blogování chybět.Stavte se za mnou na Facebooku koho nemám rád přijmu do přátel.

13 0
možnosti
JV

Je to škoda, pane Vlku... na blogu jsem sice málo, ale vás jsem četl pravidelně a často i s úsměvem - to není v dnešní nenávistné době vůbec samozřejmé. Pokud změníte názor, budu jen rád. Držte se!

2 0
možnosti
Foto

Davide, kralove z boje neutikaji, tak sakra ukaz tady vsem, ze jsi kral!

4 0
možnosti
DV

D30a77v33i27d 77V53l11k

29. 3. 2020 21:44

Jsem jen starej Vlk Honzo víš už delší dobu jsem musel cenzurovat sám sebe ,měl jsem zakázáno napsat i jen to, že jsem v krámě skládal chleba,a mně už nebaví v diskusích číst ty hnusy,přečtí si tu pod mým blogem oživnostnících,Pro takové lid já prostě psát nebudu.

5 0
možnosti
VS

Tak já tady teda začínám a shodou okolností mi právě vypršel můj první ban ;-D

Pod mým vlastním blogem někdo naprášil můj vlastní příspěvek, kde byl popis děje filmu a slovo, když někdo s někým "vykejvá" (asi si umíte domyslet) vyhvězdičkované... No nic, pořád se učím a pro příště už vím :-)

Nicméně chápete to? Nějaký frustrát nemá argument, tak nabonzuje takovou kravinu...

A těmto lidem vyklízíte pole. Vy píšete blog, abyste si zpříjemnil a zpestřil den, oni tam chodí vyměšovat (himl já se tu snad i naučím nadávat slušně  ) aby se necítili tak zbyteční, jak ve skutečnosti jsou... Vždyť jeden je tak prostoduchý, že dokonce i sám poodhalí jaký skillset byl schopen za celý svůj život nasbírat.

Existuje na ně ale jedna velmi účinná zbraň a je daleko elegantnější, než je mazání. Jmenuje se ignorace. Orel much nelapá Davide. Vyžaduje to sice dost sebezapření, ale nezájem je to nejhorší, co může tyto lidi potkat. Proč myslíte, že dělají to, co dělají? No protože jsou plní žluči z nezájmu okolí, nemají ho totiž čím zaujmout a toto je nejjednodušší způsob, jak se domoci alespoň nějakého středu pozornosti.

Je to samozřejmě na Vás, nicméně zkuste to, není to zas tak složité a opravdu to funguje (vím z facebooku).

15 0
možnosti
KT

To nemusí být na udání, administrace čte blogy i diskuse a cenzuruje je, copak by jiného dělali, jsou za to placeni.

0 0
možnosti
JZ

Davide, nenech se rozchodit neprejícníky. 

1 0
možnosti
Foto

No loučit se nebudu, a doufám, že až se párkrát vyspíš, přehodnotíš i to psaní blogů, byla by to škoda....

3 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,05
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik