Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Davide, dobře...., je to škoda, ale na sraz přece dorazit můžeš, tam tě nikdo (snad) neštve ;-)

4 0
možnosti
DV

D13a63v13i63d 15V34l19k

30. 3. 2020 10:52

Bohunko to by bylo trapné, já přece nejsem nějaká předvádivá hysterka.Já na svůj facebook ty důvody do týdne rozepíšu, nechtěl jsem tenhle blog zatěžovat,ale stejně je v Hydeparku tak co.

4 0
možnosti
JB

J45i25r72i 40B69o47r

30. 3. 2020 10:17

Je úsměvné,jak se tady ti jmenovaní trolíci, předvádí jako korektní a tolerantní diskutéři. :-)

12 0
možnosti
JZ

Z důvodů vyštvání Davida Vlka a neustálého nevěcného trolení v diskusích mají u mých blogů zákaz diskusí Jaromír Petřík, David Horák, Arnold Lička, J. Havránek, Standa Novák, Ivan Marek, Dan Rozsíval a Martina Moudrá. Seznam může být kdykoliv rozšířen.

13 0
možnosti
JV

Chápu vás, ale tím jste jim spíše nabil střelivo. Ze zákazu si nebudou vůbec nic dělat a vy budete mít diskuse děravé jako cedník :-/

0 0
možnosti
RE

Davide, občas jsem se u Tebe zasmál, to je fakt. Ale jsou i věci, které by se ti daly omlátit o hlavu. Samozřejmě - trollové byli, jsou a budou, s tím nic nenaděláme. Jen to, že se nad to můžeme povznést. Na druhé straně např. zmiňovaný p. Petřík - co jsem tedy zachytil, připadalo mi, že reaguje vcelku slušně, jen má prostě jiný názor. Já do svých textů politiku nezařazuji, neb je to dle mého ztracený čas a nervy. Politické mínění(samozřejmě kromě toho extrémního), ať už tzv. pravicové či levicové má vždy pravdu. Je to začarovaný kruh a pravda je zde relativní .

Psát či nepsat je čistě na Tobě. To vše výše zmíněné nic nemění na tom, že se těším na setkání s Tebou tváří v tvář:) Přeju zdraví a pevné nervyR^

4 0
možnosti
Foto

Přesně tak, pan Petřík patři mezi diskutéry, kteří diskutují slušně a k věci. Pokud mu někdy něco ujelo, pak se není co divit vzhledem k tomu, co si musel přečíst na svoji adresu a co mu jeden člověk provedl i mimo tento blog.

2 4
možnosti
Foto

Přitom panu Davidu Vlkovi (dokonce jako VIP blogerovi?) stačilo tak málo. Zavřít na čas diskusi a doufat, že když admini stejně tak jako občas zakazují některým autorům psaní, zakazují některým diskutujícím diskutovat. Do mě se zde třeba loni velmi "navážel" jeden takový /měl rybí jméno odvozené od okaté ryby/ velmi neúnavný disktující - a najednou zmizel. Ale místo něho přišel expert jiný. Jeho příjmení je shodné se známým zpěvákem...;-O

0 0
možnosti
Foto

Já o tom přemýšlím strašně moc celou dobu. Taky jsem občas měl pod blogy o politice nějaká pěkná přání, třeba smrti... Vzal jsem si to jako zpětnou vazbu v tom, že jsem se přestal na odpůrce kasat. Když někdo napíše něco co mi skutečně nejde pod fousy, pouze jen poděkuji a víc to nerozvíjím. To že stojím na úplně jiném břehu, než třeba pan Petřík neznamená, že bych mu musel psát, že je lhář, nula, bolševik...a že se mu to v diskuzích takovými příspěvky hemžilo. Stejně pak pokud tu vidím třeba pana Nožičku. Píšeme každej o čem chceme a to je dobrý, že je dneska taková doba. Spoustou blogů si nejen mě rozjasnil den, třeba Ti to jednou bude scházet víc, než Ti budou vadit stalkeři v diskuzích. Ono v nich ostatně nejde o život. Jinak myšlenka sejít se napříč spektry (samo sebou jako spořádaní občané až to situace dovolí) a vyříkat si to klidně i s diskutéry ( a nemyslím tím dát si po papuli, ač nechi nikomu vyhrožovat, tak jenom upozorním byl jsem přeborník v zápase v obou stylech ;-D;-D) , je výborná. Myslím, že se začneme brát následně úplně jinak.

21 0
možnosti
Foto

Pane Vracovský,

vystihl jste to naprosto přesně R^R^R^

5 1
možnosti
BG

Neeee... ;-(;-(;-(

Je smutné, že dobrého člověka dokáže stáhnout do bahna několik nýmandů, kteří nic nedokázali. Ono se říká, že moudřejší ustoupí, ale tímto krokem vlastně dává prostor blbcům k manipulaci.

Ať se Vám i rodině tedy daří a pokud někdy pojedeme okolo Vašeho krámku, zastavíme se. :-)

11 0
možnosti
DV

D59a69v76i25d 50V12l30k

30. 3. 2020 8:52

Díky všem budu na Facebooku. A ještě speciálně pro pana Ličku, Horáka a hlavně Pepu Havránka. Rád bych se s Vámi pánové potkal osobně a promluvil si o všech těch urážkách , které jsem od Vás já a někteří ostatní musel tady snášet. Rozumíte jako chlap s chlapem, abychom si to hezky vyříkali. Ale na to Vy ani jeden nemáte jak se mezi námi chlapama říká koule.

6 0
možnosti
Foto

Pane Vlku,

myslíte, že jste uvedeným zůstal něco dlužný?

Podívejte se do diskuse, jakými urážkami jste sám počastoval svoje názorové oponenty.

4 6
možnosti
Foto

Text sice říká trochu něco jiného, ale nadpis je v kondicionálu: "Rád bych se s Vámi rozloučil." Takže se David neloučí, jen ho to tady občas štve a na jednu stranu BY SE RÁD rozloučil, ale .... zůstane. ;-)

Přeji všem pěkný slunečný týden. :-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,13
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik