Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Drž se Davide, přeji ať to všechno nějak překlenete, přežijete a pak, až bude zase čas, třeba se sem vrátíš, zase plný sil a třeba i optimismu. Teď je stejně důležitější něco jiného, rodina, práce, obživa. Ti, co stojí za tvým rozhodnutím, ti nestojí za to, aby se jimi kdokoliv vůbec zabýval. Jediné co na ně platí, je bez rozpaků vymazat, ono je to pak přestane bavit. Je ti to proti mysli, to respektuji, ale já se s nimi tedy mazat nehodlám, a jejich prskání o demokratech a demokracii, se musím jen smát - chytří si to přeberou, a ostatní - no, jejich kolo. A doporučuji všem --- všichni vědí, o jaké lidi se jedná, jsou to vesměs stále a všude ti stejní, jen někteří se více zaměřují na někoho konkrétního. Každý autor už ví, zná je, a je nesmysl, nechat se něčím podobným urážet ... staří jedno kliknutí, a jací byli? Nepřináší sem nic, jen zlou krev, a ty máš rozhodně pravdu v tom, na čí straně, by měla stát administrace. Co je ve věci, ať si každý domyslí sám, podle sebe a vnímání všeho v této společnosti. Ale je zcela jasné, jak se věci mají, a to neokecá nikdo, i kdyby si pentli o zem urousal. Staré struktury a staré zvyky, se sem vrátili po 30 letech jako bumerang. :-/Rv

9 0
možnosti
JV

J25i17r11i 40V39r93a17b61e93c

30. 3. 2020 17:16

Tak konečně po vícedenní blokádě zběsilých cenzorů, kteří za malichernosti a možná udáváni mě dali zase mimo provoz, se mohu s panem Vlkem rozloučit a popřát mu vše nejlepší.

Tu rudou chátru už jmenoval pan Ziegler (je jich myslím i víc).

Doufám, že nebudu zase blokován. Má placená Idnes abonentka končí.

[>-]EUV

8 0
možnosti
KT

Ano, blokuje se skutečně za malichernosti, asi to někomu pozvedá sebevědomí. To už bylo známá zábava v antice: R^Rv

2 0
možnosti
Foto

Dobrý den všem, co to ještě čtou. Byl jsem na několik hodin neutralizován z diskuse, neboť jsem reagoval na příspěvek pana Ličky, který litoval odchodu pana Vlka. Moje reakce na jeho příspěvek byla naprosto adekvátní, neboť něco tak odporného se tady až tak často nevyskytuje - a to jsem docela pamětník. Děkuji neznámému nahlašovateli za jeho aktivitu. I jemu přeji hezké dny a pevné zdraví.

20 1
možnosti
KT

Taktéž, kvůli tomutéž.

7 0
možnosti
Foto

Davide, je mi to nesmírně líto. "Oni" si totiž mnou ruce a mají pocit triumfu. Dosáhli svého.

Prosím, v klidu to zvaž a po nějaké době se vrať.

U sebe většinou ty výtečníky mažu, ale nyní navrhuji blogerskou solidaritu. Prostě, aby si pokud možno co nejvíce blogerů vzalo za své to embargo, o němž píše Jan Ziegler..Aby pod svými texty důsledně mazali příspěvky zmíněných tak dlouho, až je úplně přestane bavit se zde "angažovat" se svým otravným okopáváním kotníků. Je to legální postup, který pravidla umožňují.

13 3
možnosti
Foto

Pane Trizuljaku, i když píšu málo a tato metoda se mi jeví jako neúčinná, ráda se přidám. Proti zlu a sprostotě se dá bojovat jen společnými silami. :-)

9 0
možnosti
KT

Nashledanou v lepších časech.:-).

6 0
možnosti
DH

D84a43v28i65d 81H50o68r49á66k

30. 3. 2020 13:56

Já bych se tímto chtěl panu Vlku omluvit za odbočení, a obrátit se na pana Zieglera, který avizoval zákaz vstupu do diskusí určitým jmenovaným, jejichž seznam patrně poroste, podobně jako karanténní opatření.

A tak se pane Zieglere ptám: "A není to málo...?"

Já bych jmenovaným rovnou zakázal i čtení Vašich výpotků, pane Zieglere. A nebo, nebylo by efektivnější si svůj zdejší blogový prostor ohradit a povolovat vstup jen a pouze vyvoleným, o kterých jste si jist a přesvědčen, že budou vyjadřovat jen a jen souhlasná slova a nebudou Vás stresovat a frustrovat?

...a možná vzhledem k Vaší osobě, tradici a hodnotě Vaší tvorby by možná stálo za zamyšlení, zda za vstup do Vašich duchovních prostor rovnou nevybírat nějaké poplatky?

4 12
možnosti
KT

Vy zase požadujete nárok na věčné otravování ostatních.

Když je možné zakázat obtěžování hlukem a zápachem, proč ne obtěžování zbytečnými plky.

9 0
možnosti

Kdysi jsem precetl jakysi blog pana Petrika. Uz nevim, o cem byl, ale minimalne stal za zamysleni. V diskusi pod nim bylo hotove peklo. Vy, pane Vlku, pan doktor Vodvarka a dalsi jste cupovali pana Petrika jak to jen slo. Kdyz jsem se v diskusi zeptal, co presne je na blogu spatne, dostalo se mi odpovedi prave od vas a od pana doktora, ze si mam precist jine Petrikovy blogy, abych poznal, co je to za hlupaka.

Vidim to tak, ze odchazite jako "chlap", prave proto, co jste sam cinil.

9 4
možnosti
Foto

Toto je ale vizitka administrace, že si z těchto výtečníků ještě dělají blogery roku administrace.

Potom se pan Vlk diví, když ochutnal kaši, kterou krmí tito protekční blogeři a jejich příznivci svoje názorové odpůrce.

A když už si tito výtečníci nevěděli rady argumentačně, tak společně s adminy zařídili likvidaci nepohodlných blogerů pod vylhanými záminkami. Mne už například v seznamu blogerů nenajdete.

Když mne pan doktor Vodvářka v diskusích nazývá "kryptogenním rudochem", tak se admini vyjádřili, že toto oslovení není žádná urážka a do kultivované diskuse toto "oslovení" patří.

Potom pan Vlk za sebou hlasitě práská dveřmi (I když podle mne patří k těm slušnějším)...

1 8
možnosti
Foto

Mějte se krásně pane Vlku, byl jste jediný bloger, kterého jsem odebírala, díky Vašemu smyslu pro humor. Vaše rozhodnutí naprosto chápu i když komentáře k čemukoliv čtu jenom občas (zakázala jsem si to). Člověku je totiž z toho často smutno, co jsou lidi schopni napsat. Současná situace v lidech probouzí velké emoce, které chtějí ven a internet je k tomu ideální médium. Ale psát člověk může vždy, čtenáři se určitě najdou ;-)

8 0
možnosti
LP

Jsem živnostník, už 20 let. a mám velký respekt ke každému, kdo zaměstnává lidi...

Myslím, že končíte se skvělým skóre. 585 blogů je úctyhodný výkon a i ta ostatní čísla vypadají skvěle. Kvůli tomu to sice člověk nedělá, ale potěší to.

Přeji Vám hodně štěstí. Ať se Vám chce dařit.

9 0
možnosti
MM

Chápu, rozumím a držím palce. R^

6 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,06
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik