Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Řekl bych, že ve vašem předposledním odstavci je odpověď, proč vámi vyjmenované údaje nemáme k dispozici.:-/

0 0
možnosti
Foto

Denní stovky mrtvých v Itálii se musí brát s velikou rezervou, řada lidí tam totiž umírá spíše "s koronavirem" než "na koronavirus", velmi brzy by zemřeli na jiné nemoci, jimiž trpí. Podle Waltera Ricciardiho, poradce italského ministra zdravotnictví, bylo pouze dvanáct procent všech úmrtí možné přímo přičíst infekci COVID-19, zatímco zbývajících 88 procent pacientů mělo jiné zdravotní komplikace – jinými slovy, umřeli by velmi brzy i bez koronaviru. Každoročně v Itálii zemře cca půl milionu lidí na stáří, různé nemoci a nehody, denně tedy cca 1370. To, že nyní jich umírá o něco více, statisticky vzato znamená, že později (po odeznění epidemie) to bude o to méně.

3 0
možnosti
Foto

Koronavirus má u 80 procent pacientů lehký průběh u 10 procent je potřebná hospitalizace s běžnou léčbou a pouze pět procent pacientů má opravdu závažný průběh. U dětí nedochází ke smrti vůbec, u lidí do 50 let je to 0,2 procenta, do 60 let 1,3 procenta, do 70 let 3,6 procenta, do 80 let osm procent a nad 80 let patnáct procent.). Celkově se jím nakazilo ve světě k dnešnímu dni cca 400 tisíc lidí, z čehož cca 100 tisíc se již uzdravilo a cca 20 tisíc zemřelo.

3 0
možnosti

G22e88o28r28g87e 85H39o72l78y

29. 3. 2020 16:43

7:47 AM

Infant dies of coronavirus in Illinois, health department says

Illinois Department of Public Health Director Dr. Ngozi Ezike said Saturday that an infant has died from coronavirus, CBS Chicago reports. Ezike said the infant and a state employee were among 13 new deaths in the state from coronavirus.

Ezike said a "full investigation" is underway into the child's death.

Illinois governor J.B. Pritzker said the death of an infant is rare.

"Upon hearing it, I was immediately shaken. It's appropriate for any of us to grieve today," Pritzker said.

There have been 3,491 cases in Illinois and 47 fatalities, according to CBS Chicago.

0 0
možnosti
Foto

Asi tak. Ale panika se daleko lépe prodává.

4 0
možnosti

Ano, někdo se napakuje na tom co nemáme vidět. Ty roušky sice máme nosit na pusách ale spoustě zakrývá i oči a uši.

2 0
možnosti
  • Počet článků 122
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1629x
Vývojář softwaru, zastánce zdravého rozumu, slušné diskuse a svobody projevu. Odmítám jakékoli omezování nelíbivých projevů, neboť každý posluchač má právo takový projev neposlouchat, oponovat v diskusi, sám ho kometovat nebo zesměšnit, pokud se mluvčí nezesměšní sám. Nepublikuji žádnou pravdu, ale jen své názory, které se opírají o neúplné a často i nepravdivé informace. Psaní blogu jsem přerušil, protože se nemohu smířit s cenzurou.

Seznam rubrik