Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-) Perfektní koláže.R^R^

0 0
možnosti

Pár roztomilých je i zde: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vojtech-uz-umi-sedni-a-lehni-Cesi-se-bavi-v-tezkych-casech-A-znate-tenhle-617419. Mně osobně se líbilo nejvíc na konci "správné skladování másla" - ona je to vlastně vážně míněná reklama, ale ty rozestupy kostek...:-) Měli nařídit větší.:-)

0 0
možnosti

Josefe, to je konečně superblog mezi tím smetím. Moc hezké fórky jsi vymyslel.

Díky za projasnění husté atmosféry! :-))

0 0
možnosti
JP

Projasníme, posloužíme.

1 0
možnosti
KT

jaká je dieta pro nakažené koronavirem? palačinky. dají se strčit pode dveřmi. s ušima pomůže ušař, se zuby zubař a s koronavirem? koroner. - mamííí, děti se mi smějí, že mám koronavirus! - kašli na ně. proč Angela nemůže dostat koronu? protože i vir má svou hrdost

3 0
možnosti
JP

Protože i vir má svou hrdost...R^:-)

1 0
možnosti
JP

Díky za odkaz, Honzo, ano, s tou toaleťákovou horečkou na Západě je to ovšem horší. My měli nastřihané velikánské plachty-Rudé právo, ale vytřít si dnes pozadí tabletem je docela fuška.

4 0
možnosti
EK

V časech těžké zkoušky,

my nasadíme roušky.

A tak s hadrem na hubě,

odoláme záhubě.;-D

5 0
možnosti
JP

Filmoví hrdinové: Terminátor (1981), Predátor (1987), Respirátor (2020).

3 0
možnosti
AK

Já jsem zase rád, že vím jak dlouho bude epidemie trvat.

Budou to 3 měsíce.

Ještě jsem nezažil z Číny nic, co by vydrželo dýl...

7 0
možnosti
Foto

;-Dtyto fóry jsem neznala.

R^

1 0
možnosti
JP

Jsou totiž opravdu moje, Šárko, cizím peřím se nerad chlubím. I když některé, co kolují po netu jsou opravdu vynikající. Dnes jsem obdržel jeden obzvlášť hustý: Tak jsem rád, že vláda povolila chodit venku jen po dvou, chození po čtyřech mi jde blbě. Tak ten je z jiné autorské dílny, ale moc fajn, tak posílám dál.

5 0
možnosti
MP

Jsem rozptylen, ze by mi mohla zavidet i rozptylova loucka, Josefe R^;-DR^

2 0
možnosti
JP

Zvláštní, jaké nové výrazy doba přinesla. Michale. Kdo kdy z pusy vypustil před pandemií třeba slovo "promoření", "odběrový stan", "trasování nákazy", "smrtnost" (já znal jen úmrtnost), nebo úplné novotvary typu "chytrá karanténa" nebo "pendlerská knížka"?

0 0
možnosti
PB

P44e18t11r 33B87u23r30i14a90n

28. 3. 2020 15:22

;-D Necpi se...je luxusní fórek, typicky český sarkastický humor. R^

5 0
možnosti
JP
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik