Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FM

členové EU při vstupu podepsali smlovy - to je divení že ty smluvy se musí dodržovat

1 0
možnosti

Krizové situace sundávají masky a odkrývají pravé charaktery. A víc než kdy jindy se ukazuje, že EU je (něco jako) sekta, jejíž členové (myšleno lidi, ne státy) a stoupenci jsou odtrženi od reality. A papaláši v EU řeší kraviny typu "obrana proti dezinformacím" nebo "odmítání tzv. uprchlických kvót Českem, Polskem a Maďarskem".

Ostatně je to vidět, jak různí Šafrové, Fendrychové a jiní eurolokajští pisálci víc a víc kopou kolem sebe - což je asi normální reakce, když se hroutí iluze...

0 0
možnosti
VH

Chtelo by se mi rict CZEXIT, ale po pravde nevim jestli to do samovolneho rozpadu EU stihneme :-):-):-)

7 0
možnosti
PS

Asi nestihneme, ale potom bude možné provést i Timexit. Protože taková prkotina, jako je zrušení tzv. "letního času", je nad síly byrokratů vedoucích EU.

0 0
možnosti
JP

A kolik jste toho husičko do Bruselu odvedla? Snad nebudete zpochybňovat holý fakt, že jsme čistými příjemci, t.j. více z EU čerpáme než odvádíme - v řádu desítek mld ročně.

0 11
možnosti
KJ

Autorku označit za husičku může jen arogantní chudák.

6 3
možnosti
DR

Stručně řečeno, bruselský byrokratický moloch při nějakém vážném problému opět v plné nahotě ukázal svou naprostou neschopnost. Rv

Jasná karma.

16 2
možnosti
AL

Že se těm levičákům a nemakčenkům ty různé bolševické dotace tak líbí.

Oni jsou na to zvyklí už z bolševického RVHP a nejsou schopni se uživit sami za sebe. Raději ohnout před levičáckou EU hřbet a zpívat jejich píseň.

Kdyby tu byl Číňan, tak už stojí ve frontě na šikmé oči.

Nemám rád ty bolševické novosoudruhy.

Mám rád svobodu a demokracii.

:-)R^

12 0
možnosti
Foto

Občane Ličko Vy se tedy jistě nepovažujete za bolševického novosoudruha. Asi si myslíte, že jste opak. Opak slova novosoudruh je starosoudruh.

4 8
možnosti
JN

J19o49s35e54f 90N14i34k27l

28. 3. 2020 17:08

Současné krize EU by měly využít některé země, včetně ČR, k vystoupení...

11 4
možnosti
Foto

Samozřejmě. To Vám poradili na kterém ruském serveru?

2 10
možnosti
Foto

Výpalné si od nás v této fakt nelehké době bezohledně vybírá Čína, žel za přispění vtěrkovitých politiků a "oligarchů", kteří by asi "za čínský groš" prodali i vlastní mámu RvRvRv

4 11
možnosti

lepší platit takové výpalné jak říkáte číňanům, než chcípat jako Španělé kterým přiletělo (světe div se) dnes první letadlo z Číny a do té doby jejich lékaři museli na Covid-19 dělat v sebeobraně jenom BAF.

10 3
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik