Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Postavte to do absolutní podoby. Co kdyby předseda Knessetu odmítl svolat parlament jenom proto, že by se mu nelíbil výsledek voleb. Na věky věkův a nikdy jinak.

0 0
možnosti
Foto

Co a jak může, musí, smí nebo nesmí předseda Knessetu řeší zákon. Ovšem nařízení soudu se o žádný zákon neopírá, v tom spočívá problém.

1 0
možnosti

Dnrska jsem telefonicky mluvil s vnučkami 14 a 16 let. Dověděl jsem se od jedné, že včera byl zkoušena pomocí skypu. Od druhé jsem se dověděl, že takto dělá i hudebku - přehraje zadanou skladbu a učitelka jí řekne, co je špatně. Myslel jsem, že jenom dostávají zadané stránky, které se mají naučit.

0 0
možnosti
Foto

Ano, takto a podobně to funguje, někde více, někde méně on line. Dostávají samozřejmě i zadané stránky, úkoly v učebnicích, testy na webových stránkách (typu Edupage) ... Problém je, že rodiče (někdy i prarodiče) musí dohlížet na všechny předměty, mnohé si znovu osvojit, aby byla možná smysluplná kontrola, celkově školáky ke studiu vést a přitom řešit ostatní záležitosti, které současná situace nastoluje. Pokud jde o školní znalosti nás dospělých, s mnoha tématy jsme se od školy nesetkali, pokud jsme daný obor dál nestudovali a pak v něm nepůsobili. Takto bych mohl pokračovat ještě dlouho. Je to velká výzva a velká zkouška současně. Jsem s naším vnukem (II. stupeň ZŠ) v kontaktu téměř denně a je to velký zápřah. A ani o víkendu si nemohu dopřát oddech, protože se sám musím naučit řadu věcí, např. větný rozbor, abych mu mohl být k užitku. --- Díky za příspěvek.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS