Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ten titulek mě od přečtení tohoto článku spíše odrazoval, ale naštěstí neodradil. Takže mohu napsat SKVĚLÉ a karma.R^ Jinak můj osobní názor, který zde prezentují již delší dobu, je ten, že největším nepřítelem OSVČ je Babiš, který se je snaží systematicky likvidovat a neváhá k tomu využít i tuto nelehkou dobu.

12 10
možnosti
JD

Babiš je likviduje a přesto jejich počet roste.

2 3
možnosti
VS
RC

Naprosty souhlas.... oni nechapou, ze krach kvuli neschopnosti neni totez, jako krach kvuli urednimu zakazu bez jakekoliv provineni na strane podnikatele.

27 4
možnosti
JF

J25i12ř56í 22F81o50g42e17l

27. 3. 2020 21:15

Nemáte pravdu. Poslechněte si toho advokáta z olomoucké univerzity. Vy světluje jasně rozdíly mezi odškodněními a hlavně způsob jejich dokazování.

1 2
možnosti
Foto

Díky R^ moc a moc R^

Konečně blog, abych mohla po těch dnešních trollujících v klidu usnout.

V

6 1
možnosti
VS

Ježkovo voči, až tak? Neblázněte!

Mohu-li si dovolit radu, nehledejte povzbuzení v komentech současníků, ale v reáliích pamětníků... Vždy když bylo ouvej, tak se měli dobře lidé, kteří něco uměli. Nepopírám, že doby temna, ať už toho nacistického, nebo komunistického daly vyniknout morálním kreaturám. Nicméně podívejme se dál, jak to dopadlo s nimi a jak s těmi, kteří uměli vyhrnout rukávy... Dnešní doba, ať už je jaká chce, dává těmto lidem pouze prostor k vyjádření, nikoli možnosti své frustrace realizovat (ano, v omezené míře se o tom mluvit dá, nicméně vážně chceme, aby ve zmaru nad svým ubohým životem spáchali sepuku? :-) )

Tahle doba pomine a ozdravný účinek bude znatelný... Ti co umí, se neztratí! V

5 0
možnosti
Foto

Dobře, živnostníci budou odškodněni. A komu ty peníze budou odňaty? Těm, u nichž se potvrdil nález kolonaviru?

1 7
možnosti
Foto

no bohužel u vás se to nějak nepovedlo, tak snad příště

7 1
možnosti
LU

Nechcem od štátu, aby mi určoval či mám zatvoriť, alebo otvoriť prevádzky. Ak mi to prikazuje, tak nech to kompenzuje, a chcem od štátu hlavne KLUD.

9 2
možnosti
VS

Já souhlasím a pouze dodávám, že existují jisté VÝJIMEČNÉ situace, kdy toto má toto "kecání" jistou racionalitu, nicméně je pak pochopitelné, že se musí zúčtovat...

Já poukazuji na to, že jsou zde tací, kteří by pouze rádi kecali a u účtování křičeli "však přece nic nechcete, ne? Jen ten klid!" A to je k...vsky nefér...

2 1
možnosti
JF

J69i89ř91í 73F16o14g57e82l

27. 3. 2020 20:51

Jste s těmi náhradami "trošku" vedle.

Poslechněte si to celé a můžete to postnout dalším. Jasně a stručně, jen je třeba poslouchat pozorně.

https://radiozurnal.rozhlas.cz/nahrada-skody-mela-byt-v-tak-velkych-a-krizovych-situacich-omezena-upozornuje-8172261

0 0
možnosti
VS

Možná jsem to málo zdůraznil, nicméně mně skutečně nejde o finální náhrady a jejich podobu... Jde mi o nenávistné budižkničemy, kteří dnes a denně performují svoji nenávist, bez ohledu na to, co vlastně za náhrady je na stole...

O tom, že tady padají i nereálné a fantasmagorické návrhy, mnohdy i od stran, které jsou mainstreamem zařazeny na pravici můžeme klidně diskutovat a věřte, že i mě to vyvádí z míry...!

3 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4686x
Svobodu milující motorkář, ajťák, manžel, otec a věčný rebel... Je sice fakt, že svobody se nenajíš, ale budou ti chutnat ústřice v zamřížované cele?

Seznam rubrik