Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

S článkem souhlasím.R^

Ono je to totiž tak, že dost velká část učitelů se bohužel (ani při výuce ve šlole) nedokáže vcítit do svých svěřenců a dělá jeden kopanec za druhým, který se pak neblaze podepisuje na psychice dětí.

No, a dnes do toho zatáhli i jejich rodiče. Vidím v tom nedostatek empatie a tak trochu i jejich příslovečné hujerství.

2 4
možnosti
Foto

Já bych je do jednoho pytle neházela, naštěstí je zde stále ještě dost vstřícných a modernizaci výuky přístupných pedagogů. Kéž nadále inspirují!

1 0
možnosti

Bože, to je blábol !!!!!

1 8
možnosti
TK

Částečně mohu potvrdit, mám doma dva kluky, sám přijížďím utahanej mezi 5..6, manželka má homeoffice do půl oaté, ale tak tak jim při něm zvládá jim dát oběd. A denně přijde přes nepřehledný Komens deset mailů zadání úkolů na dítě. Tiskárna jede jak vzteklá, pracovní listy na vyplnění, ty ještě ujdou, to z části kluci udělají sami, ale vysvětlit jim novou látku musím a samostatné domácí práce a referáty, to je čas žeroucí chuťovka, většinou končím vycucanej v devět večer, že co se nestihlo se nestihlo. A ono se to nestihnuté bude vršit. Nevím, proč třeba od osmi ráno nespustí live streamy s výkladem látky. A s registrací, kdo se přihlásil. Stačilo, aby to natočil jeden profík, nemusí 300 učitelů fyziky točit stejné video. Mám pocit, že se toho bojí, že by část jejich práce byla takto snadno nahraditelná.

11 1
možnosti
MK

A to budte rád, že máte tiskárnu. Já jsem babička, s vnoučaty, 2. a 3. třída jsem se učila minulý týden, rodiče v práci. Bez tiskárny ani ťuk. Dcera narychlo objednávala z netu. Zadání úkolů - vypracovat ve wordu, odeslat učitelce. Nevím, jak kde, ale naše děti nemají vlastní e-mailovou adresu. Ono to ani kvůli věku nejde, že?

2 1
možnosti
Foto

Jsem rekvalifikovaná asistentka pedagoga. Ale myslím, že to s tématem nesouvisí. Píšu za rodiče, kteří jsou přetížení.

0 2
možnosti
PD

jo, alespoň v našem případě to s výukou nemá nic společného. prostě zasílání úkolů, navíc chaoticky, každý učitel jinou formou, třeba jsme po týdnu zjistili, že část vůbec nemáme, protože jsme je měli na serveru školy hledat jinde, než obvykle. navíc opravdu suplujeme práci učitele, protože spoustu věcí musíme vysvětlovat, což třeba v případě mluvnických výrazů znamená si to někde nastudovat.

8 0
možnosti
ZZ

myslím, že učitelé jsou ve stavu, který jim vyhovuje, i když budou tvrdit opak, berou plný plat a nemusí učit. polovinu mzdy bych jim odebrala dal lékařům

5 10
možnosti
FM

nebo možná těm rodičům co dělají práci za ně a jsou na 60%

0 3
možnosti
Foto

Dobrý den, učitelé posílají nyní úkoly obvykle na e-mail či jinou formou rodičům. Navíc prvňáčci si úkol sami ani nepřečtou, takže tam je asistence v podstatě stoprocentní.

5 0
možnosti
PP

Moc se omlouvám, zřejmě jsem tak trochu mimo realitu, ale měl jsem za to, že učitelé učí a posílají úkoly Vašim dětem. Nikoliv rodičům....

7 1
možnosti

Nebylo by lepší mít to "vydechněte" v titulku zvratný?;-D

0 0
možnosti
Foto

Mně sedí více "vydechněte". "Vydechněte si" by mi evokovalo vydechnout si do roušky. ;-D

0 1
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8171x
Odmítám nekriticky přijímat vše, co je nám společností předhazováno jako normální či dokonce prospěšné. Náš svět je vzhůru nohama. Věříme lékařům více než svému vlastnímu tělu. Jíme jídlo, které nás pomalu zabíjí - ale raději zavíráme oči, abychom nemuseli jinak. Žijeme tím, co je venku, a svět uvnitř nás necháváme umírat. Slepě věříme médiím a společenskému diktátu a stáváme se ovcemi. Věříme, že pravda je to, co si myslí většina. A když je někdo jiný a smýšlí jinak, je to hned blázen. Tak tedy těší mne! Jsem jeden z nich. :-D

 

karla.mikova@seznam.cz

Seznam rubrik