Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I64v97a50n 86V49e16s30e82l17ý

23. 3. 2020 12:57

Ano, ztráceli jsme čas vším co popisujete a my zde jsme se cítíme být ""něčím víc" a chceme pracovat jen hlavou ( včetně všech těch genderů, ...) a ne rukama. Prostě jsme tak nějak zlenivěli. No a ti co by mohli chtít vyrábět u nás zase chtějí co největší zisk a ne plnit evropské mzdové požadavky. Já si myslím, že my v Evropě máme tak nějak " ruce dozadu" a k tomu "chodíme s nosem nahoru".

24 2
možnosti
MK

Děkuji. Vyjádřila jste to naprosto výstižně. R^R^R^:-):-):-) Až toto jednou skončí (pokud vůbec), budeme se zabývat chudobou. Přinejmenších těch lidí, kteří žili "z huby do úst" a nevytvořili si žádné rezervy. I těch, co pracovali užitečně, ale teď bohužel teď zkrachují. Všichni se budeme muset uskrovnit. Nasadit úplně jiný styl života. Hodně nás tato krize naučí. Co se týče EU, doufám, že už jí nikdo neskočí na špek. Ukázala se jako směšná a zbytečná instituce. Co se týče států, zjistilo se, že každý se musí (i dokáže) starat sám o sebe. V čem by nám to mohlo pomoci? Konečně si posvítit na zbytečné a nevýkonné instituce (bude se totiž intenzivně hledat, kde ušetřit), jako jsou politické neziskovky a studijní vysokoškolské obory, které vychovávají nepraktické a škodlivé lidi (gender studia a pod.) Pohlídejme si, aby nám tato příležitost neutekla.

53 3
možnosti
PV

Kéž byste měla pravdu a opravdu jsme se poučili. Ona základní myšlenka EU o volném pohybu lidí, zboží a kapitálu nebyla špatná, bohužel se na nabalilo spoustu byrokracie a snah o vytvoření jednotného evropského občana a sjednocení všeho a všech.

3 0
možnosti
Foto

To je plné populistických tisíckrát vyvrácených nesmyslů. To se bude líbit.

Další Okamura v sukni.

Lidi mějte rozum! Je to všechno rozvorané a zrovna takoví Týpci si na strachu a rozeštvávání zakládají svou pochybnou kariéru!

5 46
možnosti
PS

Copak někdo vám kope do EU bábovičky? Sen o šedé mase bez národní hrdosti se vám rozpadá že? Sen o superstátu je v háji stačí lehká chřipka(slova duševního giganta Hrušínského) a EU hodnoty jsou v tahu. Každý kope sám za sebe kdo si co urve/přeplatí toho to bude.

Vaše lidi mějte rozum bych spíše překlopil do "lidi konečně dostanou rozum" a proč protože v době kdy předsedkyně EK Ursula kritizuje členské státy za uzavírání hranic tak v Itálii umírá denně 150 lidí. To je neschopnost nejvyššího řádu na to není omluva to lidem otevře oči...

22 1
možnosti
Foto

Česká republika dne 2. března dodala Číně 5 tun zdravotnického materiálu jako jsou roušky, rukavice, obleky, dezinfekce a další zdravotnický materiál jak sdělil Ministr zahraničních věcí České republiky Petříček a to zdarma. Dne 2- 3 února Itálie. V. Británie dodala Číně zdravotnický materiál.. Dne 28 ledna Německo dodalo do Číny 330 tisíc roušek. Pak jsou to další Asijské země.

1 0
možnosti
VL

Máte v hodnocení minulosti pravdu.K tomu,abychom mohli doufat v obrat k lepšímu je nezbytně nutná sebereflexe garnitury stávající a nebo jejich výměna.To první není reálné a to druhé prakticky nemožné.Škoda.

25 0
možnosti

Máte žel stopro pravdu, čínským papalášům to prostě pálí mnohem víc než našim z EU, byť jistě všichni myslí především na sebe. Ale v Číně jak vidět musí mít i výsledky, dobré i pro ostatní.

19 3
možnosti
PD

P28e45t94r 23D19r88a85p28a59l

23. 3. 2020 12:43

no, oni hlavně čínští papaláši nemají opozici (jak politickou, tak ekonomickou), takže co řeknou, to se taky udělá. fakt bychom tohle chtěli?

3 9
možnosti
MK

R^R^ Zvláště pasáže o nahotě EU sedí; jen bych dodal, že ryba smrdí od hlavy - Merkel!

33 1
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10166x
Mým cílem je zachovat svobodu slova a zakročit proti politickým neziskovkám, které za vaše peníze devastují Českou republiku. 

Jsem konzervativec a pravičák. Píšu tak otevřeně, jak to jen dnes jde, o tématech, o nichž se už mluvit nemá.

http://www.natalievachatova.cz

Seznam rubrik