Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BG

A takový Írán neskupoval nic, nemá ani 56 pohlaví, jen tu svoji řeznickou sektu.

https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/koronavirus-iran-ruhani-nakazeni_2003211231_pj

1 1
možnosti
JB

Král je nahý, lze zcela zodpovědně prohlásit po tom, co EU dělá nebo spíš nedělá v současné situaci. Argumenty typu, že na to nemá pravomoc jsou mimo, protože EU se ráda montuje do jiných věcí, do kterých jí nic není. S článkem souhlasím.

47 1
možnosti
MD

Politiky EU (tedy to, kde ma EU pravomoce) jsou tvoreny na urovni jednotlivych GR. Nektere jsou velke, mocne, jako napr COMP, ktery vas i ostatni chrani treba pred kartely (jeden priklad: telef operatori). Pak jsou daleko mene vyznamne, ktere resi treba problematiku genderu, atp. Takze prosim vemte na vedomi, ze to, ze se resi i problematika genderu (pro vas to mozna muze byt nepochopitelne, ale vezte, ze existuji lide, rovnez jkao vy obcane EU, kterym na tom zalezi), neznamena, ze se jine veci neresi. To, ceho vypada vic pri vystupech, je uz zalezitost medii...a pak takovych, jako jste vy, kteri v honbe za karmou naplacaji pate pres devate. A jeste k tomiu maslu...uz asi po ste...na jedne strane chceme mit vnitrni trh, kde bude stejna kvalita vyrobku pro nas a treba Nemce..takze pokud chceme necemu dat stejnou kvalitu, asi to musime nejdriv definovat. Prot neco maslo nebo ruim je a neco neni.

5 26
možnosti
Foto

Já mám EU občanství? To jsem netušil... Rovněž jsem netušil, že mne mají zajímat genderové představy třeba Německa.

26 0
možnosti
PH

Začal bych, že bych zavřel finanční kyslík politickým neziskovkám. Hned..

75 2
možnosti
Foto

Já spíš státní příspěvek partajím.

3 8
možnosti
ZH

Člověk se syndromem konzervatismu by měl začít u sebe. Rozhodně byste měla odevzdat volební právo, samozřejmě i právo být zvolena. Žena je majetkem muže, sedí doma a do ničeho veřejného se neplete. Podle všeho jste málo konzervativní, když se veřejně vyjadřujete k mužským většinovým a důležitějším problémům. :-)

0 53
možnosti
VH

Vy asi nebudete nejostrejsi pastelkou v penalu co? Prave ste se probudil z kocoviny?

21 0
možnosti
LW

No, zrovna v této kritické situaci nám moc EU jako taková přímo nepomůže. Nemá na to žádné pravomoce a ani výrobní nebo lékařské kapacity. V čem může pomoci a už pomáhá, to jsou finanční injekce pro celou ekonomiku. Myslím, že tato situace bude pro představitele jednotlivých členských států i EU dostatečným ponaučením a budou pro příště nastavena nějaké koordinační mechanismy na úrovni EU. Protože teď si každý stát hraje na svém písečku, aplikuje restriktivní opatření vůči ostatním a bez jakékoliv koordinace či ohledu na ostatní.

2 22
možnosti
Foto

Toho "dostatečného poučení" se právě obávám. :-P

28 1
možnosti
Foto

Jen doplním: v době, kdy už se koronavirus rozjížděl v Číně, v Itálii ze strachu z jakéhosi rasismu stále čekali s testováním cestujících z Číny. Dokonce starosta Florencie vyhlásil akci "obejmi Číňana!" a fakt se tak dělo.

Video zde: https://youtu.be/4SeZ5YOKf4E

62 0
možnosti
MV

Tu ,,humanitární,, akci jsem zaregistroval. Učebnicový příklad, jak ideologie dokonale vymyje mozek.

1 0
možnosti
Foto

O69t62o 95K84a13d25ě58r81k56a

23. 3. 2020 12:59

Máte recht a samou radosti , ze jste normální se mi roztrasly ruce a Pajonkovi, který Vás přirovnal k Okamurovi jsem dal plus:-) Nebojte Anglie ukazuje a proslapava cestu

22 0
možnosti
Foto

No, já jemu mínus a vám plus, aby vám to nebylo líto.

5 0
možnosti
Foto

R^ Skvělé ! Karma ! Je to první blog, který jsem od vás četl. Asi díky koronaviru, neboť jinak na to nemám čas i přesto že jsem "nejvíc v ohrožení". Teď vás budu vyhledávat. Píšete mi ze srdce. A asi, jak vyplývá diskuze, i většině ostatních.

48 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10166x
Mým cílem je zachovat svobodu slova a zakročit proti politickým neziskovkám, které za vaše peníze devastují Českou republiku. 

Jsem konzervativec a pravičák. Píšu tak otevřeně, jak to jen dnes jde, o tématech, o nichž se už mluvit nemá.

http://www.natalievachatova.cz

Seznam rubrik