Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU

Milá Natálko, přesně tak. A EU jde do kopru. Najednou si každej stát (pochopitelně) hraje na svým písečku.

22 0
možnosti
PK

Velmi dobře krátce a výstižně,naprostý souhlas.

24 0
možnosti
RB

Totální neschopnost jakékoliv reakce od EU jsme v plné nahotě mohli vidět a slyšet od Jourové na ČT, kdy nám oznámila, že EU už vyhlásila 3 výběrová řízení na dodavatele roušek. Takže možná někdy za pár týdnů až bude po všem vyberou vítěze (pokud se do toho výběrového řízení přihlásí alespoň dva uchazeči), který bude moci začít vyrábět. ;-D

55 1
možnosti

"EU nás nechala na holičkách". Zkuste si vygúglit, jak se k sobě v době koronaviru chovají členské státy USA. Přesně jako členské státy EU - jedou na svém písečku.:-)

0 15
možnosti
PP

P53a91v22e54l 55P16o55n44e81c

23. 3. 2020 18:31

Souhlas, jen postrádám vaši vizi, jak tu změnu provést. Heslo, že "EU se musí změnit" jsme slyšeli v minulých volbách do EP skoro všude, v praxi se pak nezměnilo se skoro nic.

12 0
možnosti
Foto

Jé, to jsem nevěděl. že 56 pohlaví vymysleli v Bruselu.

Já znám pohlaví tři: ženu, muže a šéfa Trikolory (to je tzv ... ale to zde nemohu napsat). ;-D

Asi jste nepostřehla, že EU jsme také my, takže jsme nechali na holičkách i sami sebe.

A jak někdo vytáhne Pomazánkové máslo a rum, tak už je jasné, že jde o konzervativce durch und durch.

Před nějakým časem jsme měli v EU na půl roku vedení. A dokázali jsme jen to, že nám padla vláda. On ten hlavní problém není v Bruselu, ale u nás.

Když budete pátrat po kořenech našich nedostatků, narazíte nakonec na jednoho pána jménem Václav Klaus st. Typický konzervativec, vychovaný ke konzervativním hodnotám v Prognostickém ústavu dvojitým agentem KGB Karlem Köcherem a dalšímu (bývalými) členy KSČ.

Nyní si projděte komentáře a zjistěte si, kdo s Vámi souhlasí. Rv

11 43
možnosti
PN

P33e19t88r 28N40e14m78e29c

24. 3. 2020 21:29

A jak někdo vytáhne Klause a Klause, tak už je jasné, že jde venkoncem o Pavla Dvořáka.

18 0
možnosti
SB

Myslím, že jsme toho v Evropě dokázali přeci jen o trcchu více než jak píšete. Dokázali jsme vychovat desítky tisíc absolventů universit v oborech, jako jsou politologie, teoretická sociologie, kulturní antropologie apod.

Z takových nepotřebných fakult, jako je medicína, strojařina, elektrotechnika jsme to dokázali přeorientovat na filozofické fakluty, ale ani to není všechno. Dokonce v rámci filozofických fakult jsme dokázali potlačit nepotřebné obory, jako je výchova expertů na cizí jazyky nebo archeologie, a prosadili jsme zmíněné sociology nebo kulturní antropology. Vyvrátili jsme mýtus, že potřebujeme znalce cizích jazyků, archeology, historiky apod. (v této závorce půjde ironie stranou: hovořím o skutečných historicích, které doopravdy a bez jakéhokoli sporu potřebujeme, a nikoli o tom, jací tlučhubové jsou nyní za historiky vydáváni), a zcela správně jsme vychovali tisíce absolventů ve zmíněných mnohem nezbytenějších a užitečnějších oborech, tedy ony politology, teoretické sociology nebo kulturní antropology.

74 0
možnosti
AT

Tak schválně, pane Beneši, kolik desítek tisíc absolventů vyšlo ze škol v těchto oborech? Jistě to víte přesně.

A věřím tomu, že máte nejraději historiky, kteří souzní s vaším světonázorem

2 17
možnosti
AT

Hysterie je vám vlastní, nebo jen nemáte den? To jako bych napsal, že vy jste psala přitroublý blog, zatímco dobrovolníci šijí roušky a roznáší nákupy důchodcům.

4 30
možnosti
SB

A proč vy tedy tento blog čtete a reagujete na něj? Jak je možné, že na to máte čas a že místo toho nešijete roušky a neroznášíte nákupy důchodcům?

31 1
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10166x
Mým cílem je zachovat svobodu slova a zakročit proti politickým neziskovkám, které za vaše peníze devastují Českou republiku. 

Jsem konzervativec a pravičák. Píšu tak otevřeně, jak to jen dnes jde, o tématech, o nichž se už mluvit nemá.

http://www.natalievachatova.cz

Seznam rubrik