Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J57a20n 51B32e86r71g

22. 3. 2020 8:48

Nejsem senior, nicméně mě asi napálili taky, minulý týden v úterý jsme chtěli koupit domů jedno balení Paralenu (nic doma nemáme - tak preventivně), v lékárně fronta až ven, od čeho máme internet že....takže objednat, do pátku dovezeme, nutná platba předem (pošta moc nejezdí a hotovosti se vyhýbají), no a nic......dám jim ještě zítra a pak je zkusím kontaktovat.Není to moc peněz... s částkou větší jak 500 bych do platby předem nikdy nešel....ale jde o princip.....vsadím se, že na skladě prostě nemají...ale nabízí a inkasují....tak pozor, ať neuděláte stejnou chybu jako já...:-):-/

2 0
možnosti
AK

Přesně tak,naprostý souhlas.Pro mne to jsou jen šmejdi.

1 0
možnosti
ŠP

Tak to je článek. Autor má opravdu obdivuhodný postřeh.

0 4
možnosti
JN

J80a59n 93N62e26m23e82c

22. 3. 2020 7:14

Trochu nechápu ten to příspěvek - pokud stát není schopný něco zajistí což není - tak v čem je problém že někdo prodává roušky a nebo respirátory?!? Sám jsem koupil respirátory za 250 Kč kus, ale dostal jsem je do 2 dnů! Je to důvod nadávat na dotyčnou? Ne prostě nabídka poptávka!

1 4
možnosti
TZ

České stránky s dodejkou z Číny... Schovanej Aliexpress. Všechno si musíš číst 2x a většina lidí toho není schopna...

7 0
možnosti
PV

Nevím, jestli vedení tohoto státu (tím, že zajistila celosvětově nedostatkové roušky a bude je obyvatelům poskytovat zdarma), si opravdu zaslouží pojmenování "rouškoví šmejdi".

Vím ale jistě, že primitivní a těžko skrývaná dlouhodobá nenávist dokáže vytvářet z některých jedinců bytosti psychicky natolik pokřivené a deprivované, že svému okolí už dokáží servírovat pouze názorový odpad, který nelze srovnat už ani s proslavenými šmejdy nabízejícími nekvalitní hrnce či jiné zboží...

1 9
možnosti
DP

;-D;-D;-D Že vy jste si přečetl jenom nadpis? ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Lidi neblázněte .Každý kdo vlastní nůžky si může roušku vystřihnout třeba z trička. Sám mám podobných pět,co mi donesly sousedky. Starostové a hejtmani by měli místo otravováni vlády vyčlenit pár lidi ze zaměstnanců a nechat je šit roušky.

6 2
možnosti
AP

Ani nemusí vyčleňovat. Stačí dát zakázku a materiál švadlenám.

1 0
možnosti
Foto

Jojo, taková rouška pro děti s motivem Ledového království a jiných oblíbených animáků. Za 290 Kč kus. Nekup to.

14 0
možnosti
AP

Tak jim kupte bílou. Za ten obrázek výrobce platí těžké peníze majiteli práv a tak to patřičně zohlední i v ceně.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
AP

Státu trvalo přivést roušky a respirátory měsíc, 5 týdnů, ale stejnou dodací lhůtu u soukromé firmy považujete za šmejdskou. Zvlášť, když si didací lhůtu můžete ověřit při nákupu?

4 2
možnosti
Foto

Ne každý si té dodací doby ovšem všimne a já nejsem takový pesimista, který by předpokládal ,že za skoro dva měsíce budu roušku ještě potřebovat...

0 0
možnosti
Foto

"Kmetky" ?

Jinak samozřejmě karma.

3 0
možnosti
Foto

To nezní tak vznešeně jako kmet, spíš jako nadávka....;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.