Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zkuste té politiky na chvíli nechat. S prvním mrtvým vás to snad přejde.

1 0
možnosti

Nejhorší je, že i v obcích jsou malí Babišové. Třeba v našem městě starosta za ANO trvá na tom, že proběhne zasedání zastupitelstva a projednají se na něm úplně všechny body, ač je to v rozporu s karanténními opatřeními. Těm chce vyhovět tak, že vyloučí veřejnost, ale tohle je dokonce protizákonné. Opozice protestuje, avšak nic nezmůže. Takhle teď náš stát funguje. Pokud ten výjimečný stav bude trvat dostatečně dlouho, lidé si zvyknout a demokracie zase dostane na frak.

3 0
možnosti

Já se obávám, že tak jednoduché to nebude Babišovo PR jede na plné obrátky. Stačí se podívat do této diskuze. On to sice skutečně nezvládá a situaci původně zbabral, protože chtěl všechno řídit sám a prezentovat jako vlastní úspěch, ale nakonec to podal tak šikovně, že i plno jeho nevoličů teď říká: vždyť on se snaží, jak jenom může. To ti ostatní jsou neschopní. Už jsem se i setkal s názorem, že to celé zbabral Adam Vojtěch. Kdepak Babiš. A Vojtěch je vyměnitelný, zvláště pokud by měl mít špatný mediální obraz. Babiš ještě bude dál sbírat body.

5 1
možnosti
RB

Babiš PR ani nepotřebuje, mu stačí to co dělá opozice. ;-D Nepochopili, že mají mlčet. Budou to oni, kdo nakonec zapláčou...... Podívejte jak se zachovali v Americe kandidáti " Nyní nejsme demokraté a Republikáni, nyní jsme Američani..... Proč opozice pořád kafrá, dělá paniku a podkopává nohy už i Prymulovi.

12 2
možnosti
TB

Průzkum agentury Kantar pro CT: s vládou je spokojeno 80 procent voličů :-)

12 3
možnosti
ZD

Slyšíte ten praskot? To není ohníček - právě praskají žilky a cévy mnoha zdejším nesmlouvavým ...

1 0
možnosti
JL

A kdo tedy volby vyhraje? Strana živnostníků a tunelářů? Strana mladých liberálů, co je zajímají jen počítače? Pak už tam nikoho nevidím.

3 1
možnosti

Liberálů? Spíš anarchistů a svazáků. Ještě že to Hřibátor nestačil s Čínou pokálet úplně a budeme mít nejvíc respirátorů snad v Evropě.

4 0
možnosti
JK

Babiše jsem nevolila a nemám to v úmyslu ani nadále, pokud se voleb dožiju. Ale myslím, že karanténní opatření se vždycky budou v průběhu epidemie měnit dle situace.. Takže řekla bych, že dělá co může.. Věřím, že náš scénář bude ve výsledku lepší než ten italský..

12 0
možnosti

Babiš nedělá, co může. Spíše překáží. Dlouho se snažil hlavně o vlastní mediální prezentaci a situaci dost podcenil. Několikrát byl vyzván ke svolání krizového štábu. Ignoroval to, protože to chtěl řídit sám. Už v lednu chtěla opozice diskutovat, jak je stát připraven na příchod koronaviru. Babišova blokační většina to odmítla projednat. Babiš ujišťoval, že je vláda výborně připravena, včetně zdravotnických prostředků. Měli jsme mít milion roušek. Ještě na začátku března Babiš lidem doporučoval, aby roušky nekupovali, neboť nahrávají spekulantům. Na distributory roušek náhle zaklekla finanční správa, takže je přestali dovážet v době, kdy se ještě mohly vytvořit dostatečné zásoby. Teď je náš stát nakupuje ještě dráže. Navíc stát třeba nemocnicím zakázal nakupovat roušky na vlastní pěst, že prý to vyřeší centrální nákup. Jenže ten centrální nákup zbabrali. Takže roušky nejsou, najednou už jich nejsou miliony a Babiš fňuká, že netuší, kdo rozhodl, že jich má být v zásobě jen deset tisíc. No, kdopak asi zkraje roku začal rozprodávat hmotné rezervy, protože mu docházejí peníze na rozhazovačnou politiku? Kdopak tedy rozhodnul, že rezervy budou minimální, zvláště u věcí, které nejsou zase tak potřeba? To byli Babišovi lidé. Babiš sice působil akčně, když měl každý den tiskovku s ministry za ANO, kam cíleně nezval ministry za ČSSD, ale ve skutečnosti měl podle zákona svolat krizový štáb. Ze zákona je jeho předsedou ministr vnitra, což má důležitý důvod: ministr vnitra totiž řídí státní správu, hasiče a policii. To on má pravomoci koordinovat karanténní opatření. Jenže ministr vnitra je předsedou ČSSD, a tu k tomu Babiš nechtěl připustit. Takže nakonec do čela krizového štábu jmenoval státního úředníka, hlavně aby to nebyl Hamáček.

Celé to působí mimořádně chaoticky. Že ten systém pořád ještě jakžtakž funguje, rozhodně není zásluha Babiše, ale těch desítek tisíc lidí, úředníků, policistů, lékařů, hygieniků, laborantů, atd., kteří dělají, co mohou, a nemají čas na tiskovky.

6 3
možnosti
BH

Proč jste vedle jak ta jedle!

2 1
možnosti
ZD

On už byl Tomáš od mala takový ... svůj.

0 0
možnosti
ZD

Presentací vlhkých snů se volby nevyhrávají.

8 1
možnosti

Jak často to děláš?

0 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 12,29
  • Průměrná čtenost 730x
Vystudovaný ekonom střední školy s praxí ve výrobní sféře.

Seznam rubrik