Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Tak sláva, jednou bude i konec pandemie a bude se tančit všude.;-D

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

ANO, ANO ... všechno bude, i roušky budou, i projev bude!;-D;-DR^

3 0
možnosti
JH

Je to smutný sledovat, kolik špíny tenhle vir sebou nese!

7 2
možnosti
JK

Když se tady kydalo na Drahoše v prezidentských volbách, tak jste tak smutnej nebyl.

6 0
možnosti
MH

To mě dokáže vždycky maximálně rozesmát ty řeči "Představte si tam Drahoše nebo Schwarzenberga". Já jsem totiž už milionkrát četl "Představte si místo Babiše třeba Hamáčka nebo Fialu". Tak jak se všem koblihám teď zdá u tiskovek Hamáček vedle pana spasitele? Už ta představa není tak strašná, co? ;-D Ono se totiž nyní ukázalo, že premiéra může dělat každý tlučhuba.

5 4
možnosti
PN

P33e76t39r 98N53e51d16v64ě93d

18. 3. 2020 20:44

Se divím, že premiérem není pan Marek Horenský

1 1
možnosti
Foto

Čtu jednu dobrou zprávu za druhou. V obchodech od zítřka vymezí dvě hodiny jen pro seniory. Nošení roušek už je prý od dnešní 12. hodiny povinné. A Vy píšete, že budou, tak ať je jich dost hlavně pro první linii. Ještě včera je pokladní v Lidlu neměly, znepokojilo mě to. A přála bych si, aby si je co nejdříve mohl koupit v lékárnách úplně každý. Máme sice ty podomácku ušité, ale ty skutečné, zdravotní roušky jsou přece jen bezpečnější. Dávám karmu a přeji pevné zdraví.

2 0
možnosti
JN

Děkuji, já Vám samozřejmě také.

1 0
možnosti
PB

...... bych teho Karla nepodceňoval,- vono takový občanství Rakouska a Švýcarska by v tehle zemích při jednání vo rouškách votvíralo dveře,- ale voni, jak na sviňu, taky žádný roušky nemají,- neuvěřitelný, žejo?! Pan Drahoš by to taky mohl zmáknout jedním šmahem, ale problém je, když sa ho zeptáte vodkud to dovezem, vtipně zahlásí "NEVÍM!" Nóóó, a pan Fischer by to mohl nasmlouvat ve Francii nebo v Monaku,- smůla teda je, že Macron po zimním spánku zrovna vyhlásil coronaviru válku, takže nám nedá ani frank, natož nějakou roušku!,- ...... takže nám zbyl ten Zeman a Čína,- ale pokud někemu roušky z Číny smrdijou, nic mu nebrání ušit si je pěkně doma z tibetský vlajky,- nevidím v tem žádnej problém[>-]!

6 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
JL

Roušky budou... Vláda předvedla komickou zmatenost, když zakázala chodit ven bez roušek a vůbec jí nevadí, že tu nejsou.

4 2
možnosti
JV

Na čínský virus jedině čínské roušky, to dá přeci rozum. Číně se povedl vpravdě husarský kousek, nejen že se jim podařilo nakazit prakticky celou planetu, ale ještě všem milostivě prodají roušky, které vlastně pomůžou jen minimálně. Tedy všem... vlastně jen tomu, kdo bude hodný, jako náš pán president. Sláva. Ponížená servilita konečně nese své ovoce :-/

8 1
možnosti
JL

Naštěstí české ženy ještě umí šít a mají šicí stroje.

0 1
možnosti
  • Počet článků 1587
  • Celková karma 40,15
  • Průměrná čtenost 3231x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik