Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

P90e97t65r 40L33a63n16g29e23r

18. 3. 2020 11:25

To je tak hloupý článek, že jej lze označit jen slovem blábol.

11 3
možnosti
MB

Nic ve zlém ..ale tohle se moc nepovedlo. Nemá to hlavu ani patu. Pochopil jsem jen, že nefandíte Babišovi. To nemusíte ..ale uchovat si nadhled a zdravý rozum snad můžete..

Já Babiše také nevolil.. Ale nedovedu si představit, jakou politickou reprezentaci by vygenerovali voliči vašeho ražení.. Můžete alespoň naznačit (trochu konkrétněji, než jen "vláda skutečných a nezkorumpovaných odborníků")?

10 2
možnosti
Foto

J67o21s49e40f 28B57á93r36t87a

18. 3. 2020 10:37

Hrušínský s Hřebejkem by to nenapsali líp.

17 2
možnosti
ZD

Charakterizoval jste to správně. Autor se chce přimknout k vybrané skupině lidí. Mluví o zmatcích neoblíbené osoby jazykem a stylem psaní, který zobrazuje zmatek v jeho hlavě.

0 0
možnosti
JJ

Babiš je dobrej. Vy jste pouhý štěkal.

7 5
možnosti
TZ

T47o32m85á26š 98Z14m15e22k

18. 3. 2020 9:35

Pan Kalousek možná nevzal důchod důchodcům, ale já měl o 10% menší plat, protože recese a protože jsem byl státní zaměstnanec. Takže pan Kalousek zase tak dobrej není. A tohle bych i bral, kdyby si poslanci další rok nenavýšili platy, protože 10% je moc a chudáci neměli na splácení luxusních vil. Na to už jste zapomněli že? Ale spousta policistů a hasičů, kteří díky tomuhle spadli do insolvence a třeba přišli o vysněný barák, ne.

1 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
JH

Tohle je ale spíše o autoroviRv, nežli o Babišovi:-(

11 3
možnosti
ZD

Přesně to jsem napsal ale až po Vás. Je tady ještě jedna podobná autorka s přitažlivou fotkou. Podobný zmatek v hlavě.

3 1
možnosti
Foto

Ve vládě na krajích obcích jsou Krizová oddělení. Krizová oddělení mají od roku 1998 vypracován Krizový plán. Ten plán dopodrobna rozvádí, co dělat v případě povodní, železničního neštěstí, výbuchu chemičky a podobně. Součástí toho plánu je Pandemický plán. Ten dopodrobna rozvádí jaké kroky podniknout v případě hrozící epidemie a v případě pokud epidemie vypukne. Při každé povodni epidemii byl vždy svolán Ústřední krizový štáb, který řídí krizová oddělení až po obce s rozšířenou působností. Z logiky věci vždy v čele stojí ministr vnitra. Tak to jednoznačně stanoví zákon z roku 1998. Tak tomu bylo při každé krizi. Dnes je situace jiná pandemii řídí totální amatér a podle toho to vypadá Veškerá opatření přichází s týdenním až 14 denním zpožděním a to je důvod rozšíření pandemie .

8 5
možnosti
TB

myslíte,že prof.Prymula je totální amatér ?8-o8-o Naopak veškerá opatření oproti západní Evropě se zavádí s předstihem............krom toho ještě nedávno jste tu psal, že koronavirus je taková lehká chřipečka a že není důvod pro ty drastická opatření, tak buďte trochu konzistentní v tom, co píšete ;-)

10 3
možnosti
Foto

Od ledna vláda věděla, že v Číně vypukla nová neznámá epidemie, že podle všeho dojde do Evropy. Politici, novináři se dotazovali, zda vláda je na to připravena, zda má dost roušek, respirátorů, desinfekčních prostředků. Babiš odsekával, že je to věc vlády. Předseda Správy státních hmotných rezerv Pavel Švagr řekl. Dezinfekci nemáme, nebyl tam požadavek. Respirátorů jako filtračních polomasek tam bylo deset tisíc. Klasické roušky, ústenky v rezervách nebyly. Opět na ně nebyl požadavek. Na začátku února jsme dostali požadavek na pořízení dvou set tisíc respirátorů od ministerstva zdravotnictví. Ty jsme nepořídili, protože mezitím ministerstvo rozhodlo, že bude centralizovaný nákup. Když nemáte peníze, nemůžete nakupovat.

5 0
možnosti

Ale jistě pane Kindle, jen co se hodí. Ano centrálně byl nákup objednán, ale holt nezrealizován. Vlády zakazovaly postupně vývozy a nakonec je a bude realizována objednávka výhradně v Číně. A z toho vyplývaly i informace dolů.

Rovněž zapomínáte, že ten cca milion roušek a respirátorů ve státních rezervách Babiš odmítl poslat do Číny na jejich tehdejší žádost. Cirkus okolo toho byl dost velký, abyste si mohl všimnout. Když někdo něco plácá bez informací, je to těžká věc.

A pokud má Hamáček pravdu, tak díky prezidentovi. A nemám nejmenší důvod si myslet, že Hamáček kecá.

Hlavně, když si tady spustí svá ega blogeři, ani je jmenovat nebudu. Smysli to nemá a každý si tu může dohledat, kdo co píše.

6 2
možnosti
Foto

máte vztek že se pan Babiš ukázuje být člověkem na svém místě ... buďte rád, že tomu tak je, kdyby to vedl mILION CHVILEK, TAK JSOU JEŠTĚ OTEVŘENÉ HRANICE A VŠUDE TIBETSKÉ VLAJKY Rv

13 5
možnosti
ZD

Klukům to holt nevychází s demonstracemi tak to zkoušejí jako klasický pojišťovák - oknem, dveřmi.

3 1
možnosti
TB

To už někdo psal, příští volby bude rozhodovat koronavir. Jestli to zvládneme, tak ANO+ČSSD převálcují opozici, jestli ne, tak prohrají.......a objektivně zatím to i přes těžkosti jde velmi dobře R^

4 1
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Právník, podnikatel, příslušník aktivní zálohy Armády ČR. Zajímají mne témata týkající se naší společnosti a jejich vliv na politiku a ekonomiku naší země.

Seznam rubrik