Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Některým v tom plivání na prezidenta ani ta rouška nezabrání.

A jak je vidět níže, jsou to pořád dokola ti samí.

.

:-)

9 12
možnosti
MB

Arnolde, má matka mne vychovávala i pod heslem - "Za pravdu, se dítě nebije" ! Synu, vždy mluv pravdu a nelži - Tak tedy dnes píši. Roušku nemám a ani nejsem podroušen ! Nepobývám v klenotnici - Pobývám v lese ! ... :-)

5 0
možnosti

Snad by Vám pane Bárto pomohla tahle rada. Prezident se vyjádřil, jeho vyjádření jste si měl nahrát na CD třeba, vystavit si prezidentovu fotografii nad postel a jeho vyjádření si pustit přesně tolikrát, kolikrát by se měl vyjádřit právě podle Vašeho osobního vkusu. Totéž bych doporučil a dalším obdobně píšícím, je-li to pro ně až tak podstatné. Opravdu jsem nevyčetl ani z Vašeho elaborátu ani z vyjádření různých Vodvářků, Valíčků, atd, jakýže počet vyjádření prezidenta by je dokázal uklidnit.

9 3
možnosti
MV

Když už jste si mě vzal do klávesnice : proslov v rámci hradní merendy není projevem prezidenta v dost kritické situaci státu. Prezident projev neuskutecnil, je to jeho hanba.

3 1
možnosti
AL

Ziegler Vás karmuje, tak to bude dostatečně nenávistný článek.

Další spřízněné duše se postupně přidají.

Je zajímavé, že těm,, co na něho nejvíce plivají a špiní, .... nejvíce chybí.

.

:-)

10 12
možnosti
AL

Tak se ukažte, ti, o kterých píši.

:-)

0 1
možnosti
JK

Myslím že Miloš nevychází, protože má chronickou virózu.

4 1
možnosti
Foto

A kdyby promluvil (ale on prý promluvil, jak psala paní Mirka P.), tak napíšete článek s názvem "Ostudný projev Miloše Zemana". Přeji všem, kteří trpí nechutí k tomu nebo onomu člověku, aby ji dokázali aspoň v této době zkrotit.

15 7
možnosti
ZD

Autor se presentuje jako osoba užívající si každý den. V jeho příspěvcích ale pravidelně nacházím něco zcela odlišného. Něco není pravda a nebo podle starého příběhu : všechno je jinak.

4 3
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

9 6
možnosti
Foto

S kritikou MZ v článku i v diskuzi souhlasím, i když říkám otevřeně - mně nechybí.....

17 1
možnosti
JF

J17i91ř66í 48F51o41g78e38l

17. 3. 2020 8:51

Někdy je lepší mediální karanténa než blogerský průjem.:-P

14 5
možnosti
ZD

Souhlas. Nucený pobyt doma si vybírá svou daň. Pro mnohé se vše špatné zúžilo do dvou jmen. Našli si své oběti pro vše. Naštěstí je to pravidelně se opakující skupina nešťastných osob.

5 2
možnosti
JH

Jak už jsem , v souvislosti s takovými panikáři a politikáři, dnes na blogu napsal:

Nikoliv tedy, že bych jim to ze srdce přál, ale až se tihle zoufalci ocitnou na smrtelné posteli, jejich poslední slova zřejmě budou - Babiš (Zeman) to z..ase.ne..zvlá....dl.....:-)

11 10
možnosti
Foto

Četl jsem Váš článek, pane Bárto i ten, co napsal Marek Valíček. I zde v diskusi se objevují zajímavé náhledy, mnohdy poměrně hysterické, které pomíjejí základní věc.

Hlavou našeho státu je president. Má ústavou dané povinnosti, pak jsou ještě další věci, které tam sice nejsou, ale národ je tak nějak očekává. Třeba tak, jak se vyslovila presidentka Čaputová. Tedy - zklidnit atmosféru, která je dle mého nyní zbytečně vyhrocená, povzbudit občany, aby respektovali nařízení vlády, která je sice omezují, avšak současně zabraňují rychlému šíření infekce, pochválit ty, kteří jsou v první linii boje proti infekci (policie, lékaři apod.)

Nic z toho neudělal. Z toho plyne, že je zbytečný, protože pokud není schopen v dobách zlých dělat to, co jsem naznačil, není jej opravdu zapotřebí. To je prosté konstatování faktu, jehož jsme všichni svědky. A jen někteří si možná připustí, že to, co jsem napsal, je pravda.

Všem klidné dny.

20 15
možnosti
Foto

Hleďme si každý hlavně svých povinností, pane doktore. TO dnešní doba žádá... !!

8 6
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.