Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Pane, na uklidnění Vám doporučuji vyřešit "nekonečno", určitě to zvládnete a rozčilování škodí zdraví.Přeji šťastný den.

4 1
možnosti
PI

Co se týká těch zmiňovaných obchodů, pak jste to pěkně vytrhl z kontextu. Babiš měl na mysli obchody s potravinami. A ty zavřené nejsou, že? S těmi respirátory máte ale pravdu, nicméně vláda na tom pracuje a má jich závazně nasmlouvaných několik stovek tisíc. A mimochodem, co myslíte, že by krizový štáb udělal jinak? Myslíte si, že tohle vše vymýšlí Babiš? Má kolem sebe odborníky jako např. pana Prymulu a jiné, kteří tyto kroky navrhují.

13 2
možnosti
Foto

Není odborník jako odborník. A šéf si vždy vybere odborníky k obrazu svému. ;-D

1 1
možnosti
TB

Jenom nenávist...nic věcného tam nemáte?

17 8
možnosti
KT

Kdybyste se místo hloupých výkřiků zabýval fakty, nemusel byste vypadat jako hlupák. Když jsou k dispozici testy pak mi vysvětlete, kde se vzaly z čistého nebe, když je koronavirus neznámá nákaza.

Logické i kritické myšlení, spolu s hledáním informací od odborníků je známkou inteligence.

Vy se holt řídíte informacemi od Babiše a senzacechtivých novinářů. Pak tu píšete nesmysly.

Logika věcí mi říká, že je potřeba povolat a podporovat hlavně ty, kteří se podobnými problémy zabývají mnoho let, Myslím tím všechna výzkumná pracoviště a laboratoře, která jsou s tímto seznámena. To jsou jediní, kteří snad mohou zabránit úplné katastrofě.

Místo toho vy a vám podobní tleskají Babišovi, že zavřel květinářství.

4 5
možnosti
VB

Ještě minulý rok všichni říkali,že jsou samostatní tím myslím obce, kraje, lékaře,stomatology a podobně, ale dnes jim vláda nezajistila roušky, respirátory atd. Kde je nějaký hrdinný starosta nebo hejtman, který prohlasí, že to zařídí aby v jeho městě nebo kraji bylo všeho dostatek. Nechávájí to na Babišovi a pak se ve volbách budou divit.

7 2
možnosti
Foto

pokud si stát přivlastní právo distribuce těchto pomůcek, tak si je také musí zajistit.

A kromě toho, existuje něco, jako státní hmotné a strategické zásoby.

5 1
možnosti
Foto

pasuje li se pan premier do role jediného zachránce této země, tak mi nikdo nesmí mít za zlé, když jsem na něj rozezlen, protože není schopen mi zajistit roušku, abych si mohl jít bez nebezpečí nákazy nakoupit.

7 4
možnosti
PI

problém je v tom, že ta rouška vás nebezpečí nákazy nezbaví. Jedinné co má účinnost je respirátor typu FFP3. A kdyby jste byl prozíravý a nespoléhal pouze na stát, pořídil byste si ho, stejně jako já...

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 3
možnosti
Foto

Autor má jedinou výhodu - jako věřící se může s dalšími a nejen miliony obyvatel ČR spoléhat na Pána Boha (z uvedeného důvodu by se neměl dívat na TV Prima) a raději doufat v jeho pomoc. Existuje-li nějaký, potom může doufat dvojnásobně. 8-o

2 2
možnosti
Foto

Karma. Místní koblihy budou "zachránce vlasti" co sám rozváží roušky oslavovat a lze jen doufat, že tomuto chaotickému divadlu uvěří co nejméně lidí....tohle je totiž teprve začátek...

9 8
možnosti
PN

P74e27t83r 45N43e27d16v28ě81d

15. 3. 2020 12:56

Tak s tím začátkem souhlasím. Místní antikoblihy budou zase vyprávět pohádky o tom, že za jejich vlády by by bylo 50 roušek a 10 respirátorů pro každého člověka.A už vůbec by se za nich nestalo, aby lyžaři odjeli za svou zábavou....

4 1
možnosti
JH

J47a96n 31H76a91r11v96a81n

15. 3. 2020 12:43

Je užitečné si někdy pobrečet, člověku se velmi uleví. Stejně tak si vylít srdce na web - doporučuje 9 lékařů z 10 R^;-D

4 3
možnosti
NP

Za svůj příspěvek se styďte pane Hrubý. Díky Babišovu lhaní o dostatku respirátorů a roušek teď lékaři padají jako hrušky, protože je nemají . Stejně, jako ti, co budou jezdit do práce MHD bez jakékoli ochrany.

Přeji vám , abyste v dohledné době nepotřeboval lékařskou péči a ochránilo vás 10 kilo mouky a těstovin Rv

3 0
možnosti
MB

Všechno a vždy se dá kritizovat.

Pravda je, že Babiš je hodně vidět ..že chce být vidět..že to s médii umí.

Na druhé straně to lidé chtějí a potřebují, aby v takových situacích "vrchní velitel" vidět (Běda, jak by nebyl .. Byl by jste první, kdo by křičel, že nic nedělá a někde se skrývá;-)). Je to jeho povinnost.

Kritizovat bude vždy co. Zpětně každému bude jasné co se mělo udělat, a jak. Ale nelze mu upřít, že se snaží.

Můžeme si myslet, že jiný premiér by postupoval lépe.. Ale když si promítnu ty potencionální, mám dojem, že by spíše vyčkávali na nějaká doporučení EU nebo kopírovali renomované západnější státy (které mi ovšem připadají spíše ve skluzu).

11 2
možnosti
Foto

Kdyby nedělal nic, vy a vám podobní, budete Babiše urážet, že je břídil, který myslí jen na své zisky a pro národ, který vede, nic nedělá. Srovnejte nárůst nemocných na coronavirus s okolním světem a potom kritizujte a manželce utírejte slzy.

12 5
možnosti
Foto

Premiér má národ především uklidňovat a hlavně se nechat obklopit lidmi, kteří rozumějí dané záležitosti lépe než on. Problém je v tom, že on je jako typický psychopat přesvědčen o tom, že tomu rozumí nejlíp. Mně je prostě za takového premiéra stydno, za koronavirus se jenom schovává.

6 10
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1745x
Pracující důchodce.

Seznam rubrik