Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Vážený autore, Vaše právní vědomí se limitně blíží nule. Zatímco posedlost opozičním chováním nekonečnu.

19 3
možnosti
PB

Připomenutí zákona (ať už ho autor chápe správně, či ne) je opoziční jednání? To je jako s Chartou 77. Ta upozorňovala komunisty, že podepsali závazné mezinárodní dohody a byla za to označovaná za rozvraceče zřízení a národa :-)

1 0
možnosti
JS

Autor není právník a nechápe zákon, škodou podle tohoto zákona se myslí např. zabavené auto, poškození majetku třetích stran v rámci cvičení apod. Ne škody na tom, že do hospody nepřišli lidí v důsledku karantény apod.

Autor je blázen, samozřejmě stát vše platí z vybraných daní, tedy by to platili občané jiným občanům. Škoda by šla vymáhat max. po třech lidech, co odjeli do rizikových oblastí i přes zákaz nebo nedodržují karanténu.

17 1
možnosti
JS
RB

Pan autor by potřeboval právnické vzdělání než něco napíše. ;-)

10 1
možnosti
ZZ

co je na jeho názoru špatně?

2 2
možnosti
PC

P65e20t37r 64C29o10u26f54a42l

15. 3. 2020 13:22

Jak je to s náhradou, pokud člověk stornoval letenku do rizikové země (FR)?

0 0
možnosti
MS

Jde o datum nákupu. Jestliže jste nakupoval v době, kdy ještě cíl nebyl rizikový a stal se rizikovým, máte nárok na bezplatné storno. Jestli ale někdo zaplatil zájezd v době, kdy vláda vydala oficiální stanovisko a varování, tak by měl jít nakupující zákazník na test inteligence. Tohle co se tady děje je vina českých lyžařů, kteří ani po návratu nezůstali doma a šli třeba na taneční ples, nebo na fotbal.

7 0
možnosti
RC

Vzhledem k chaosu, ktery vladne, se zda, ze to vlada NEVI.

Ti patlalove ani nevi, ze maji povinnost ustavit Ustredni krizovy stab, o kterem Babis tvrdi, ze je to vlada. Ale to je nesmysl. Vladu ridi premier, zatimco Ustredni krizovy stab ridi predseda stabu, kterym podle charakteru situace je bud ministr vnitra, nebo obrany.

viz https://www.vlada.cz/cz/ppov/brs/pracovni-vybory/ustredni-krizovy-stab/ustredni-krizovy-stab-51792/

5 5
možnosti
Foto

Babiš krizový štáb nechce, protože by přišel o hlavní roli.:-)

15 9
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

7 10
možnosti
ZH

R^ Tak jsem zvědav, kolik drobných živnostníků se to včas dozví a bude tu náhradu požadovat. Z tohoto bude hospodářská krize jak vyšitá. A s tou EET dobrý nápad - snad Bureš pak pochopí, jaká to byla hovadina. :-)

7 4
možnosti
DJ

Ach ta čeština. Světku..

3 0
možnosti
PB

Světci Jehovovi = svatí lidé ve službách Jehovy

0 0
možnosti
PH

četl jsem,

myslím, že jsme v řiti. Nechápu, jak můžeme přežít, když nemáme ty nejdůležitější věci - příslušné směrnice EU, výstupy ze summitů a kvóty pro spravedlivé rozdělení koronaviru.

Přitom je nabíledni, že bez směrnice, kterak se má správně označovat rouška a respirátor, jaké mají mít minimální velikosti, max. přípustný tah gumiček (jen u respirátorů), že rouška může mít šněrovací tkaničky max. dálky 20cm, z jakého materiálu může být rouška, resp. respirátor, aby se tak vůbec mohly nazývat ... bez těchto nejzákladnějších věcí přeci nemůžeme boj vyhrát.

a Vy tady otravujete s takovýma prkotinama.;-D

20 1
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...