Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Podle mého názoru náš stát, potažmo vláda, zvládá tento problém vyhovujícím způsobem. Ale ještě není konec.

0 0
možnosti
RW

Zvládá pouze zdravotní stránku problému.

0 0
možnosti
Foto

Opravdu a definitivně vás přestávám číst. Vždyť vy jste největší populista v ČR! Jděte k šípku...

1 0
možnosti
Foto

z medií: naše laboratoř testy umí. jediné, co nemáme, je certifikace a registrace naší firmy. To je ale drahý, stojí to půl milionu.

0 0
možnosti
EH

U testování viru to nechápu, kdyby šlo o něco do dalšího života, tam bych chápala obavy státu. Třeba soukromý tutor váš naučí stejně dobře (nebo lépe), ale život stejně žádá oficiální diplom ze schválené univerzity.

0 0
možnosti
AN

Tak a teď už jen doufat, že zrovna Vaši rodiče nebo prarodiče nebudou potřeboval lůžko na JIP s plicní podporou ve chvíli, kdy už žádné volné nebude. To by se ten úhel pohledu na to,co měl nebo neměl stát řešit jaksi změnil, že. Stát je tu přesně od řešení takových situací.

3 1
možnosti
BH

Státem zařízená další lůžka na JIP budou z 99% pouze pro VIP a nebo nebudou potřeba vůbec!!Rv[>-]

0 0
možnosti
ŠF

Paní Šichtařová, Vaše blogy čtu rád. Někdy s Vámi souhlasím více, jindy méně. Nicméně dnes, s prominutím, ve svém článku trochu mícháte houby s octem. S Vašim názorem, nechť stát koronavirus raději neřeší, nemohu souhlasit. Úsilí vlády v této chvíli vnímám jako snahu o zpomalení nákazy a omezení počtu osob, které budou potřebovat péči na jednotkách intenzivní péče. K dispozici má vláda sice jen polovičatá řešení, protože prozatím nemá (a pokud nepřistoupí k opatření celá EU, zřejmě nebude mít) pod plnou kontrolou počty infikovaných osob, které k nám mohou volně přijíždět z ostatních členských zemí Schengenu. Toto je skutečně nejslabší moment v celém úsilí vlády. Nicméně udržet pod kontrolou alespoň české občany, kteří přijíždějí ze zahraničí z nakažených oblastí, je chvályhodný počin. Protože právě oni by to masivně roznesli na pracovištích a ve školách. Ekonomické souvislosti, které se snažíte do toho vnést, to už je úplně jiná kapitola.

2 0
možnosti
EN

Vláda do nezvladne ale brouk Pytlik sichtařová ma jistě skvělé řešeni !!!;-D Ale nikdo nevi jaké ani ona sama. ;-D

0 0
možnosti
MLT

Tady člověk ani neví, kde začít. Třeba otázkou, jestli cykly v ekonomice nelze náhodou ovlivňovat? Nebo jestli nestojí za to mít seznam akreditovaných laboratoří, které nebudou pacienty děsit či naopak chlácholit nepřesnými testy? Nebo tím, že bych rád věděl víc o důkazech pro tvrzení, že předlužení hlavní problém současné evropské ekonomiky (stačil by odkaz, jsme na internetu, že?) ?

Těch pět minut, co jsem to četl, už mi nikdo nevrátí. Jen jsem se znovu přesvědčil, že když se člověk příliš nesnaží, najde si ve skutečnosti opravdu oporu pro jakýkoliv názor. Ale takových důkazů už na internetu je víc než dost.

4 0
možnosti
RW

"Nebo tím, že bych rád věděl víc o důkazech pro tvrzení, že předlužení hlavní problém současné evropské ekonomiky (stačil by odkaz, jsme na internetu, že?) ?" - a odkaz důkaz, že koronavirus je mutace netopýřího viru a nikoli biologická zbraň mi asi nedáte, že... Na jednu stranu technet bojuje za odborné informace na druhé straně nechápete, že pro pochopení vlivu předlužení nestačí odkaz na internetu, ale musíte léta studovat ekonomii - nikoli ve škole, ale studovat ji jako společenský jev! Kdo ekonomii zná jen z internetu, musí v takto hlubokých otázkách věřit ekonomům. Pokud mají protichůdné názory pak já osobně věřím těm, kteří do ekonomie nepletou ideologii, zkoumají ekonomii takovou jaká je a ne taková jaká by se jim líbila. Rv

0 0
možnosti
SB

Stát, potažmo vláda, to zvládá dobře. Není třeba za každou cenu vše kritizovat. Určitě tomu věnují všechen čas. Je dobře, že to vláda řeší z jednoho místa.

11 3
možnosti
PS

Nečekal jsem, že si vláda povede nějak dobře, protože je příšerná od samotného začátku. Ale překonala v otázce epidemie všechny mé nejhorší představy.

2 5
možnosti
KV

... Soukromé kliniky testy sice mohou provádět, ale nelíbí se mi to. Budeme řešit, zda se to nedá omezit...

Problém je v tom, že na soukromé subjekty nemá stát takový vliv, takže se špatně ovlivňují informace a statistiky, dle aktuální potřeby. A ty jsou, jak známo, pro ovládání plebsu velice důležité, či dokonce klíčové.

4 2
možnosti
RG

Píšete tady samé hlouposti paní Šichtářóvá! Úroveň blogů je stejná jako soudruha Ovčáčka.

4 4
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 42,94
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články