Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Jsem skutečně zvědav kam se to celé posune, protože situace je asi dost vyhrocená .

Stačí jedna jediná jiskřička a dojde k masakru. Přitom EU má mnoho možností jak Erdogana umravnit. Co se stalo když Rusům sestřelili turci stihačku. Okamžitý zákaz cestování ruských turistů do Turecka a Erdogan zkrotl. Je před turistickou sezonou tak by to mělo váhu. Omezení veškeré spolupráce s Tureckem a v neposlední řadě pohrozením podpory pro vznik Kurdistánu. Ale nemluvit a jednat. Bohužel na to musí mít EU koule a to asi nemá. Merkel, Leyen .

4 0
možnosti
LB

Jo, ta stará škola měla něco do sebe. Její součástí bylo také nenechat si tohlensto na hlavu, ať už od příchozích, nebo od domácích. Autorovi karma.

6 0
možnosti
ND

Jakobyste to psal za mě, akorát daleko pečlivěji a fundovaně i s odkazy...

Evropa nechala Řeky v kaši...

8 0
možnosti
JK

Čím je nechala v kaši ?

0 0
možnosti
AL

Řecká policie a armáda od soboty k pondělnímu večeru zabránily asi 24 tisícům pokusů o ilegální překročení hranice z Turecka. Zdroj: Novinky

------------------

Řecko momentálně zápasí za celou Evropu!

Kdo těm Řekům pomůže? EU, madam Merkelová, Drahoš, madam Žilková, nebo někdo jiný?

11 0
možnosti
PB

Prosté: souhlasím, dobře vyjádřeno...by stačilo, pane Ličko. Ovšem chápu, že kopnout si do Drahoše je pro příznivce Zemana povinnost.

I tak děkuji za váš souhlas. :-)

4 1
možnosti
JR

J12a48n 82R53á34ž

3. 3. 2020 16:51

Jeden z mála velmi dobrých článků na toto opět velmi aktuální téma.R^

Je jen otázkou času, kdy některý z těch "uprchlíků" z Idlibu u hranic ztratí nervy, vytáhne kalašnikova a sejme nějakého řeckého nebo bulharského pohraničníka. A jsem moc zvědav, jak pak von der Leyen bude uklidňovat Řeky, či Bulhary.

11 0
možnosti
JF

J64i67ř42í 83F50o61g12e92l

3. 3. 2020 16:45

R^ Plný souhlas.

6 0
možnosti
MK

Mně je jen divné, na základě čeho dostávají např. v Německu dávky? Zpravidla nemají doklady, bydliště....copak Německé úřady nemají zákony o přidělování dávek?

4 0
možnosti
PB

Mají přidělenou identitu na základě které dostávají dávky. Někde jsem četl, že byly případy, kdy jich azylanti měli hned několik v různých městech. Takže tvrzení o tom, že nemají identitu, se nezakládají na pravdě. Mají jich naopak přehršel ;-D

7 0
možnosti
Foto

Už kdysi jsme měli heslo ani skývu chleba, ani kapku vody. Tehdy šlo o Rusáky dnes jde o novodobé nájezdníky. Ano je to válka a vw válce se i střílí, když se kinak nelze bránit. Tohle je skutečné nebezpečí a ne čínská chřipka.!!

4 2
možnosti
PB

Pokud by byli upřímně v nouzi, jsem rozhodně pro jim pomoct. Pokud by do Evropy přicházeli legálně a přečíslovávali místní obyvatele, mrzelo by mne to, ale akceptoval bych to. pokud se ovšem k nám vbourávají násilím, lžou, porušují zákony a pravidla a jsou agresivní, potom jsem silně proti.

6 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik