Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J12i42ř48í 30N83o55v42á68k

27. 2. 2020 20:38

Neoliberální politická a justiční mafie útočí na slušné lidi jako za nacismu a komunismu.

6 0
možnosti

Bohužel jsme svědky politických procesů v EU, napočali to Španělé s Katalánci a pro velký úspěch se přidala i Itálie. Jinak u nás na tom také nejsme dobře, paní s podpalováním autobusu už 2x soudy zprostili viny a NSZ se odvolává a odvolává, takže to je zase takový náš hon na čarodějnici:-(Rv.

4 0
možnosti

To je tak kdyz se zapadni "politicky korektni" uchylna pseudo-demokracie vymkne kontrole...

10 0
možnosti

A stejně se najde slunko které vám bude tvrdit že to je v pořádku a rozhodně se nejedná o politickou objednávku.

Jinak to bude první člověk co někoho unesl tím že mu zamezil vstoupit. Až k vám přijde zloděj a požádá vás aby mu byl umožněn vstup k vám do bytu a vy odmítnete. Budete souzeni za únos. Ano dle slunéček naprosto normální...

37 0
možnosti

No a co - Itálie bude mít dalšího mučedníka:-)

2 0
možnosti

Už to, že je obviněn z únosu, je komické.

On nikoho nikam neunesl.

Když někoho odmítnu někam pustit, tak si umím představit, že by to mohlo být na paragraf o omezování osobní svobody, na paragraf o neposkytnutí pomoci, pokud třeba vstup na můj pozemek je pro příslušnou osobu z nějakého důvodu nutný pro odvrácení vážného nebezpečí. Například: V zimě v horách ve vánici k mé chatě dorazí zbloudilý lyžař na pokraji sil a jiné nejbližší stavení je kilometr od mé chaty, což už on třeba nemusí být schopen ujít, ale já ho k sobě nepustím. To je to neposkytnutí pomoci.

Ale únos?

I kdyby ten zbloudilý lyžař mou vinou, že jsem ho nepustil k sobě do chaty, umřel, tak za mříže patřím právě kvůli neposkytnutí pomoci, ale přeci jsem ho tím nikam neunesl, takže jak mohu být souzen za únos?

A Salvini přeci též nikoho nikam neunesl.

28 0
možnosti

Ano, ale dodávám, že analogie se zbloudilým lyžařem úplně nesedí. Ten zbloudilý lyžař se nevydal lyžovat s plánem zabloudit a se spoléháním se na to, že ho někdo najde a zaopatří do konce života.

14 0
možnosti

Samozřejmě je vrcholem absurdity, aby byl souzen politik, který chránil svoji zemi před náporem nelegálních migrantů, což je pochopitelně jeho povinnost vůči občanům. Je absurdní, aby nepovolení vylodit se těmto lidem bylo kvalifikováno jako "únos" a to přesto, že po několika dnech jim bylo vylodění povoleno. Je absurdní, aby Salviniho právník pašeračky Racketeové žaloval za prosté konstatování faktu, že je ta osoba pirátka a veřejný nepřítel.

Společnost, která tyto absurdity umožňuje, protože elity, které tyto absurdity uvádějí v život se naprosto odcizily většině, si koleduje o větší problémy, než jsou ty s nelegální migrací.

35 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS