Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Greta a nově Naomi je dobře odvedenej marketing. To je můj názor. A rozhodně se přiklonim k tomu, co říká Greta. Vidim, jak chybí voda např.

2 3
možnosti
LB

To s tím marketingem je možné, ba pravděpodobné. Názory slečny Naomi nijak detailně neznám, a protože k tomu, k čemu vyzývá Greta se přiklonit nemohu, tak se nepřikláním ani na jednu stranu. Rozhodně je však smutné - jak píšu v článku - že si tak velký podíl na rozhodování o těchto životně důležitých věcech onen mediální i jiný marketing přisvojuje.

4 0
možnosti
Foto

Na to, že chybí voda, nepotřebuji nápovědu od Grety.

V jedné mnohalogii od Neffa (staršího), kde je hlavní postavou Petr Kukaň z Kukaně, je popsána sekta tzv. Veritářů. Ti pořádali průvody městem za provolávání neotřesitelně pravdivých výroků, např. Po dešti je mokro, v noci je tma atd. A lidé žasli, kolik pravdy v tom je. Bez nich by si toho nevšimli.

Na druhou stranu - kolik lidí si nevidí na špičku nosu, dokud přes něj nedostanou! :-)

5 0
možnosti
MS

To je pravda. Nebýt Grety, tak bych nevěděl, že mohou být přeplněné vlaky s prázdnými uličkami. Nebýt Grety, tak bych nevěděl, že jedna osoba musí mít s sebou tolik zavazadel, že by to vystačilo na jednu vesnici (2 obrovské tašky, 2 batohy a plátěná taška). Když jsem byl dítě, tak mi na 14ti denní skautský tábor stačila jedna torna. Holt nešel jsem s dobou.

4 0
možnosti
  • Počet článků 230
  • Celková karma 33,65
  • Průměrná čtenost 2731x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik