Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J50a82n 69R62i43c48h56t19e56r

27. 2. 2020 15:17

Odhlédnu-li od obsahu, který kypí záští, a neuvěřitelnou demagogií (ano, V.Klaus měl své mladé Hlušičky, ale aspoň se na veřejnosti neproducíroval s pornoherečkou, vzpomeňme p. Schwarzenberga v Rudolfinu), jisté je jedno: autor nezvládal gramatiku (natož cizí slova) tehdy a po osmi letech se na tom nic nezměnilo:-)

1 0
možnosti
JR

J24a36n 51R36i58c78h39t49e73r

27. 2. 2020 15:19

Eh, "husičky", automat je mrcha:-)

0 0
možnosti
OB

Aktuálně nám vládne udavač StB, dotační podvodník, bývalý komunista a trestně stíhaný člověk s podporou KSČ, teď jste spokojený ? Za mne raději ať tady 20 let vládnou oba Klausové, jak týden Zeman s Babišem a KSČSSD :-P

4 1
možnosti
Foto

A kdo si myslíte, že těm dvěma Vámi jmenovaným dopomohl do sesle?

3 0
možnosti
Foto

Výroky Pana Jana Wericha byly nadčasové a tedy klasické. A zůstalo po něm hodně moudra a poučení.

Na rozdíl od Klausů, kteří kam vstoupí, tak rozumné a správné hyne.

P.S.: S tou letuškou to byla jenom kamufláž, proto byla tak ostentativně nastrčena.

3 3
možnosti
SB

Výroky pana Wericha nebyly moc nadčasové.

Svého času to byl levičák non plus ultra.

2 3
možnosti
ZJ

A to můžeme být rádi, že řádění Václava Klause st. korigovala skupina moudrých propagátorů třetích cest, socialismu s lidskou tváří.

Strany jsou pro straníky, Milion chvilek pro ......

3 1
možnosti
SB

Možná by Jan Werich zkritizoval Václava Klause stejně ostře, jako si stejný Jan Werich dělal legraci z těch lidí, kteří upozorňovali, že v Sovětském svazu je jistá Ukrajina, kde je strašný hladomor.

Najděte si přes to přes google. Stačí zadat hesla "Werich" a "Pravda o sovětském Rusku".

4 1
možnosti
Foto

tak ono to chce vnímat dobu a ODivadlo a přeci jenom levicovost věci. Já na panwerichovství nikdy netrpěla , byť Werichův dopis Shakespearovi je jedna z nejlepších věcí...je zkrátka dobré věci vnímat s dobou a přeci jenom faktor toho, že nebyla vůle věci slyšet. A informovanost??? Obecně.. Lidi Gideovi o výtečnosti Stalina nevěřili nic v té době... Když už si berete celkem podpásově něco jako bodnou zbraň, Werich sám někde říká - vřsr??? vůbec nic jsme nevnímali, prostě nějaká změna někde...revoluce.no někde v Rusku nějaká revoluce...tak jsme to my tehdy vnímali....takže bůhví, co je na tom Vašem pravdy...

Předveďte se hlavně jako obránce těch, kdy jiní dodnes nevnímají následky osmašedesátého, kdy se informovanost tehdy a nyní nedá vůbec srovnat. A nesnažte se někomu tvrdit, že Vy jste v době totality o tom hladomoru věděl. Nevěděl jste nic. Co se 68. týká - někteří postižení v tom posmívání musejí žít dodnes. Oběti nehod...že?

já když vidím, ty, co Vám tohle oplusovali, vidím pouze a pouze chudáky a malost.

3 4
možnosti
JH

A nespletl jste se, nepsal Werich o vás? - „Na světě existují ústa, ze kterých i taková slova, jako je růže či láska, zní jako výkal.“

5 0
možnosti
MV

Vaclavove Klauspve - at ten ci ten - maji velke stesti, ze uz je po svem pan Werich nemuze pojmenovat. Udelal by to vtipne, ale sedlo by to, jako poradna facka na tvar.

3 3
možnosti
JH

Co všechno tenhle Valíček neví...:-)

3 2
možnosti
Foto

trochu se v tom článku nevyznám...leč tvrdím, že za současnou situaci může z největšího dílu Klaus... no a že závidí leccos, je jasné... Posvětil jako ten vysoký v politice rozklad všeho toho, co jsme věděli, že máme napravovat v oblasti morálky. Vyšplhal se někam, kde pro mne v hlavě na něj nezůstane jako na prezidenta jediná výraznější stopa, a dnes, když jsou všechny vztahy jeho výrazným přičiněním zpeněženy, a podle toho to tu i vypadá... káže na světových fórech a v prostoru českých medíí, jak je vystrašen a znechucen, a jako vyčůránek hází do placu nejjednodušší nálepky a "pravdy". Synek připomíná čím dál víc šikovného kariérního svazáckého mazáka.

9 5
možnosti
LH

A kdo ty zákony tenkrát na Hradě podepsal?

3 2
možnosti
PK

Snad každý normální dospělý člověk rozumí tomu co jste sdělil, že posmívat se někomu, kdo mentálně, nebo fyzicky vybočuje je alespoň pro mě zcela nepochopitelný a zavrženihodný postoj. Nepamatuji si přesně co byl důvod posměchu ze strany VKjr. vůči panu KS ať tak či onak asi to nebylo férové. Na druhou stranu, aniž bych chtěl VKjr. obhajovat, dovedete si prosím představit, zvláště když pracujete s dětmi, kolik posměchu a narážek si on musel vytrpět jako dítě? Neni dosti pravděpodobné, že to na jeho psychice a současném vystupování ponechalo nějaké stopy?

Je rozdíl ve vnímání postižení, pokud se hovoří o zdravotně postiženém člověku, nebo člověku se zdravotním postižení, Osobně pokud použiji předložku ,,s“ dávám větší prostor pro vnímání osobnosti jedince a rád bych tím vyjádřil, že toto postižení není tím nejdůležitějším znakem, ale že na prvním místě je vždy člověk a jeho schopnosti, vlastnosti atd.

A Trikolora, ta skupina lidí je zde alespoň na tomto webu velmi nenáviděna a důvod je asi právě VKjr. Její program jsem četl a celkem s ním nemám problém ba naopak líbí se mi ,ale neznamená to nutně, že jí dám hlas. Otázka je proč by měla ty hlasy dostat bez ohledu na VK.jr , protože zde schází konzervativci, nebo jiný důvod? Zatím má dle VVM jen 2%, takže uvidíme.

3 2
možnosti
JH

J35a18n 27H83a61r65v86a72n

26. 2. 2020 8:57

No jo, když oni by ale raději tu arabským písmem potetovanou vítačku muslimů (09). Ta nevadí vůbec nikomu ;-)

2 2
možnosti
Foto

Rodina Klausů nemůže ničím překvapit. Bylo by možné kontrovat, že tchán pana Klause ( a dědeček Klause ml.) byl úředníkem Tisovy (tedy jistě ne demokratické ) vlády. A přeci to nikdo v diskusích nedělá, na rozdíl od té familie, která tahá všechny možné lži.

4 3
možnosti
JH

Ani pan Vodvářka nemůže ničím překvapit, přestože to jeho dnešní kádrování je mimořádně trapné:-)

2 4
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 951x
Starec, ktery si rad povida. nejlepe u sklenky cerveneho