Diskuse

Trikoloravirus

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Celé bych to viděl trošku jinak. Trikolóra se profiluje jako jediná pravicová strana, strana pro normální lidi. A ještě k článku. Pokud pan Turner vidí místo pro piráty na středopravém politickém spektru, tak je něco úplně špatně. Piráti vždy byli , jsou a budou ultralevicový rudozelený nevolitelný odpad.

7 0
možnosti
JP

Jak říkal VKML na ustanovujícím sněmu – Trikolóra není strana pravicová. To jim ta profilace jako jediné pravicové strany asi moc nejde.

0 0
možnosti
OU
MB

A je to tady, TURNERVIRUS.

4 0
možnosti
JN

J21i37ř83í 57N81ě60m52e10c

26. 2. 2020 20:25

V politickém programu Trikolory určitě problém nebude. Naprostá většina lidí totiž programy stejně nečte a pokud se tak stane jsou si velmi podobné v hromadě různých frází. Takže jak se volič rozhoduje?

Většinou se něco domnívá a potvrdí si to v médiich. No a problém Trikolory je v tom, že žádné místo v médiich nemá. Ty už mají totiž rozparcelované různé jiné strany a svůj dvorek si bedlivě střeží.

5 1
možnosti
JK

Trikolora je u většiny lidí nevolitelná, neboť např chce zrušit min. mzdu i ombudsmana.

0 3
možnosti
PS

Dokud se k věci nevyjádří Václav Klaus, nebudu se tím zabývat.

0 0
možnosti
JD

J36i92ř81í 68D39a78n96i38š

26. 2. 2020 14:23

Pane Hornere, s velkou většinou Vašich názorů nesouhlasím a vlastně Vás nemám rád, ale v tomto se shodneme. V tomto článku mi mluvíte z duše. Karma.

1 0
možnosti
Foto

Vlastně máte pravdu. Horner nebo Turner, to je celkem fuk...

3 0
možnosti
LH

Nelze upřít idnesu snahu kopat do Trikolory jak to jen jde. I podle zdejších průzkumů je na pokraji zájmu. Jak to je skutečnosti se dovíme při volbách. A na to je zatím čas.

13 1
možnosti
Foto

;-D;-D;-D Ladislav Horní je šéfem strany, jistý plátek mu navíc patří. A bude srdnatě dělat jako dobrák reklamu a podporovat vzmáhající se Stranu Berušek...jakože fakt nemám Babiše ráda, vyznavači trikolory jsou na tom ještě mizerněji než ti pro Ano...slezte z lustru a probuďte se do reálu , to snad neřekne nikdo s hlavou na krku...

2 4
možnosti
JK

Vidím pouze dvě varianty Tříbarevné strany (proč při hlásání nacionálních témat typu "Čechy především" se používají v názvu cizí slova).

1. Strana je už odepsaná dobíhá setrvačností, což někteří straníci zatím evidentně nevědí a někdo by jim měl říct, už nedostanete ani kačku, šmitec.

2. Strana má v zádech připraveny velké peníze, ladí témata a okamžik spuštění rozsáhlé kampaně. Ta nadrženost na okamžik výstřelu by měla být na představitelích vedení strany vidět a mělo by docházet k vypouštění balónků, jinak se kampaň řádně odladit nedá.

Já nevím, odsud to vypadá spíše na ospalost, úpadek a snižující se aktivitu.

0 0
možnosti
Foto

Jen klid, vede to ten pravý, který se poněkud neosvědčil jako ředitel (gymplu) a další neúspěšný řídící je tam také.

1 5
možnosti
AP

ANO mělo půl roku před volbami v r. 2013 preference 1,3%. A výsledek voleb byl přes 18%. A psalo se o něm podobně.

14 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS