Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Komu tím prospějete....komunistický štěk, který mi připomněl vojnu a našeho politruka. Komunisté mají lásku k SSSR a dnes k Rusku snad geneticky zakódovanou a i dnes by chtěli, abychom se mu podrobili.

4 1
možnosti
MK

M40i13l85a67n 83K63e27s71l

25. 2. 2020 21:03

Na kolik to přijde?Po letu Gagarina v družici kolem zeměkoule rozhodli se městští brněnští potentáti přejmenovat ulici Kobližnou na ulici Gagarinovu.I když Gagarin byl u nás přijat celkem kladně,lidi to nakrklo.Výměna domovních čísel a tabulí na rozích uliček ústících do Kobližné jim ani nevadila.Protestovaly však obchody,firmy a úřady,které musely vyměnit veškeré firemní přetištěné dokumenty a musely nahlásit změnu adresy svým obchodním partnerům.Nakrklí byli občané,kteří museli vyměnit občanské průkazy a nahlásit změny adresy pojišťovnám a jiným institucím.Práce a času to sebralo dost.Možná,že v současné době je možné něco z vyjmenovaného ponechat,ale něco z toho bude nutné udělat.No a kolik asi lidí v naší vlastí ví,kdo to byl Němcov.Kdyby to bylo náměstí třeba Chlestakovovo tak by to mělo asi stejnou váhu.A co iniciátoři návrhu.Každý člověk je schopen udělat jen to v čem se vyzná.Doktor léčí,dlaždič dláždí a někdo je schopný akorát přejmenovávat náměstí.

5 0
možnosti
JF

Kdypak, soudružko Konečná, od lidí zvláštního ražení uslyšíme, že se farář Toufar přiznal a zemřel na následky úmyslného sebepoškození v sanatoriu valdického vězení, přičemž mu tam vr*h Mácha věnoval takřka otcovskou péči? Řekne to soudružka Semelová nebo se toho ujmete Vy? https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/grospic-kscm-unor-1948-puc-prevrat-totalita.A200225_173137_domaci_zaz

10 1
možnosti
VH

Kolem komunistů se chodí 30 let po špičkách...ale ty největší čuňata by měli poznat bití, Jáchymov, psychický teror....Rv!!

9 1
možnosti
AL

Proč to tak je, jak to tvrdíte?

1 2
možnosti
AL

Martin Braun: Cokoliv co škodí komunistům je dobré

----------------------------------------------------------------------------

Znám jednu dětskou lékařku - pediatričku, (je už cca dvacet let v KSČM a netají se tím), můžete mi pane Braune poradit, jak bych ji mohl uškodit aby to bylo dobré?

4 3
možnosti
Foto

A proč byste to dělal? Vy se přece komunistů zastáváte, takže proč bych vám měl věřit, že jím chcete škodit. Nenapsal jste to spíše jen proto, že jste chtěl být vtipný? Nu což, ne vždy se vtip povede. Ale zkoušejte to dále. Určitě jednou něco vymyslíte.

12 1
možnosti
Foto

Už jen fakt, že přejmenování ulice tak pobouřilo Moskvu a hlavně komunisty dokazuje, že se jednalo o správný krok. Cokoliv co škodí komunistům je dobré

8 2
možnosti
DR

Blog jste absolutně nepochopil (ale takových je tu díky té jejich protikomunistické zaslepenosti víc) a navíc ten pubertální výkřik na závěr.

A vy tu poučujte o bláznech. ;-D

3 1
možnosti
AL

Omlouvám se všem statečným komunistobijcům, že se nepřipojím k urážkám, invektivám a celkové kvaziargumentaci vůči autorce.

Ať se mi to líbí nebo ne, ctím svobodu slova a pokud autorka může svobodně a bez urážek hovořit jako poslankyně v Evropském parlamentu na základě výsledků demokratických voleb, tak má právo se vyjádřit bez urážení i zde.

Navíc je to mladá žena, která si hulvátské příspěvky nezaslouží.

Mám rád svobodu a demokracii.

4 4
možnosti
RC

vy mozna, komunisti NE.

5 2
možnosti
JP

pro komunisty by se hodilo její příjmení

5 2
možnosti
SN

:-)......píšete dobře! Ačkoliv akademicky vzdělaný, hlupák s IQ tykve se dostal omylem do funkce a narostla mu ramena! Myslí si, že bude mistrovat celý svět. Chováním primitiv, jako pasák vepřů! Neuvědomuje si, jak se u normálních lidí ztrapňuje! A někteří oslnění jeho "odvahou" mu tleskají! R^R^R^

6 9
možnosti
MK

Byl demokraticky zvolen a vy nejste schopen to vydýchat.

4 0
možnosti
MB

Dnes je 25. února ! Obrovský symbol, kdy naší zemi byla ukradena demokracie. Totalita nastolila proces připojení Prahy ke Kremlu. Následoval útlak značné části české a slovenské společnosti - Byl nastartován ekonomický a mravní úpadek země. To vše vyvolalo obrovské emigrační vlny ! Nevím, kdo Vám radí, nemohla by jste své kydy, napsat alespoň zítra? Již země, kde včera znamená zítra, sama napovídá ... :-)

11 1
možnosti
SN

:-).....Miroslave, víte komu za to můžeme vděčit? Němcům a Hitlerovi! Kdyby nebyla druhá světová, kdy nás chtěli vyhladit, nebylo by poválečné rozdělení EVROPY, nebyl by tu komunizmus! Takový je můj pohled, Němci jsou pro nás za celá staletí příčinou všeho neštěstí!

A EU si odhlasovala, že druhou světovou zavinili Rusové! V diskusích to vidíme, vymývání mozků funguje perfektně.

Ale.....já jako pamětník, který jsem se před válkou narodil o tom vím své ! !!!!

4 8
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik