Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J58a75n 76P51u67l14e97c

29. 2. 2020 10:15

Věřím, že se to jednou obrátí a náš národ se vrátí do kolejí, které nám načrtl TGM.

0 0
možnosti
Foto

Štváčský článek plný nenávisti jako z Rudého práva v 50. Letech. Chybí fakta.

0 0
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Díky za moudrá a vážná slova! Suneme se k okraji propasti, ve které jsme schopni odevzdat svoji svobodu, demokracii a právní stát!

Dík za analogii s biblickou zprávou! Jsme nepoučitelní?

:-)

0 0
možnosti
PB

Jaksi jste zapomněla napsat, co Křečkovi vlastně vyčítáte. A vlastně jste to necitovala schválně. Ono totiž není co. A tak jste si pomohla demagogickými alegoriemi.

A znáte tu z bible o ženské, co lhala tak, že jakoby nelhala, měla ráda lidi tím, že proti nim brojila a říkala věci tak, že vlastně jakoby nic neřekla?

2 1
možnosti
Foto

Tolik jedu. Soucítím s vámi, potřebovala jste se vypsat, ale mějte i vy slitování se čtenáři. Stojím na opačné názorové straně, ale píšu-li, nedávám najevo ostatním svou neomylnost. To bych byl jak Fiala, vůdce ODS.

3 1
možnosti
PB
PK

Politikovi se dává 100 dní, ombudsman dostal od této autorky jeden, nebo dva...a už je jí jasno,Rv jak nevhodný je to kandidát a jak zrůdně bude svou fci vykonávat.....

8 1
možnosti

Nesouhlasím! Mnozí z nás nepoznají nevhodnost kandidáta ani po letech! :-)

Někteří z nás vidí indicie, které druzí nemusí vidět, a mají jasno mnohem dřív! :-)

0 0
možnosti
Foto

Naopak si myslím, že konečně někdo bude hájit práva většiny a vyžadovat plnění lidských povinnosti, Asi vám nezáleží na budoucnosti našich potomků. Chránit chudé je pěkné. Ale vy se nezajímáte proč jsou chudí. Pokud jsou líní pracovat a většina má povinnost platit nejen bydlení a strevu, ale i cigarety a alkohol je podle vás v pořádku..

Podle vás jsou zřejmě plné věznice nevinných obětí systému, který si mslíte, že je zvrhlý. V podstatě každý zákon je diskriminační. Jak byste řešila menšinu majitelů silných a rychlých aut, která by pořádala protestní průvody za požadavek neomezané rychlosti a přednost pro jejich auta na všech křižovatkách. A co takhle menšina pedofilů. Dalo by se napsát o menšinách hodně. Ještě jedno heslo ze socialismu "Kdo nepracuje at nejí"

17 5
možnosti

Tak to zase prrr. Ombudsman ".. působí k ochraně osob před jednáním úřadů a dalších institucí uvedených v tomto zákoně, pokud je v rozporu s právem, neodpovídá principům demokratického právního státu a dobré správy, jakož i před jejich nečinností, a tím přispívá k ochraně základních práv a svobod."

Do vyžadování nějakých povinností nemá co mluvit.

2 0
možnosti

Koukám, že výrok "budu chránit práva všech" dokáže vyvolat velmi prudkou reakci.

Zdá se, že by si snad podle představ některých měl státní úředník hrát na aktivistu, ne postupovat podle zákona.

- - -

(Původně jsem si říkal, že Křeček je jen ta trochu lepší z několika mizerných možností, snad ale ... ;-))

16 3
možnosti
Foto

U státního úředníka je ten problém, že si nechce uvědomit, že má SLOUŽIT. A že zákon mu některé věci přikazuje a jiné zakazuje, ale co není zákonem specifikováno, může řešit dle vlastní úvahy.

A podle toho to vypadá - ta vlastní úvaha může být roztodivná, jak se snad každý občan na ouřadě ráčil přesvědčit.;-(

2 0
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3415x
Jsem