Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Není mi to jasné: Chcete říct, že dětský domov vydá dítě proti jeho vůli cizím lidem? A dále mi není jasné, jak se může 10, či 11 leté dítě dostat do spárů nějakého gangu. Co dělají jejich rodiče?

0 0
možnosti

Dobrý den, pane Zdechovský. Děkuji Vám, za mnohé lidi, kteří vás chválí, že se o nás jako poslanec staráte. Váš článek se mi líbí. Hodně zdaru.V

0 1
možnosti

Bohužel se stále nemohu zbavit dojmu, že pan Zdechovský ani tak "neprozřel", jako spíše vycítíl změnu větru.

https://www.respekt.cz/politika/poslanec-pour-zrusil-konferenci-kde-mel-vystoupit-robinson

"Zdechovský kvůli vystoupení Robinsona účast odřekl již dříve,..."

0 0
možnosti

Klidně mě můžete tady třepat jak chcete. Ale nabyl jsem přesvědčení, že pokud je toto pravda, a stále se mi tomu nechce věřit, tak si komunismus zaslouží kolem hlavy svatozář. K takovéto devastaci lidských hodnot u nás ještě nedošlo. A dlužno přidat, že když by to tady ten komunismus do r. 1989 nedevastoval, tak jsme to tady měli už dávno taky.

6 1
možnosti

V komunismu se děly podobné věci, akorát se o tom nemluvilo. A nesmělo mluvit, takže o tom nikdo nevěděl.

0 0
možnosti

Víte pane Zdechovský, ale členka vaší strany Šojdrová je exemplární ukázkou politické korektnosti, prvně měla politicky korektní syrské sirotky, ze kterých se vyklubali mladiství bez doprovodu rok maximálně dva před nabytím plnoletosti a ještě ani jeden z nich nebyl ze Sýrie, takže je super, že jste vy alespoň trochu procitl, ale kopete za stranu, která neprocitla ani náhodou a i to vaše procitnutí nesahá dost hluboko a drží se jen povrchu.

4 0
možnosti
Foto

Tak ji, prosím, napište. Děkuji a přeji hezký den.

1 0
možnosti

Jen by mne zajímalo, proč pan Zdechovský odmítal vystoupení Tommyho Robinsona ve sněmovně v dubnu loňského roku. Aspoň ho lze pochválit za nečekané prozření.

0 0
možnosti
Foto

Kde jste vzal informaci, že jsem ji odmítal.

0 0
možnosti

Ovšem nebýt "rasistů" (newspeak: rasista = každý člověk, který upozorní na zločiny nepůvodních obyvatel), tak se svět o těchto zvěrstvech vůbec nedozví a pan Zdechovský by neměl o čem psát.

2 0
možnosti
Foto

Omlouvám se, ale nemáte pravdu. Zásluhu na tom, že se věc vůbec dostala na veřejnost má whistleblowerka jménem Maggie Oliver, policejní vyšetřovatelka v důchodu. A to rozhodně není rasistka.

0 0
možnosti
Foto

A co západ čekal, že se ti pastevci mávnutím kouzelného proutku změní? Bohužel zatajování, bagatelizování kriminality pastevců se teď děje v Německu, Švédsku, Belgii, Nizozemí atd. což znamená, že se nikdo nepoučil. Jak může západní civilizace přijímat lidi pro které je žena jen uspokojovadlem a méně cenným tvorem?

4 0
možnosti
Foto

Ale o tom to není. Řada těch lidí jsou migranti třetí generace - vystudovali ve VB.

0 3
možnosti
Foto

O77t91a 56B56l69a38ž76e97k

24. 2. 2020 22:47

To asi nebyla ani tak politická korektnost, jako spíš obavy z nezvládnutelné reakce militantních menšin - a zároveň i jejich radikálních odpůrců. V obdobné pozici rukojmího už je i Francie, Německo, kdo dál...?

4 0
možnosti

A to je ten problém. Místo aby se dal do latě příchozí a dal se jasný signál ostatním že takto ne, tak se zametá pod koberec tak dlouho až je bezbolestné řešení pro celou společnost nemožné.

0 0
možnosti

Inu, s evropou to jde dole vodou, kdyz se nepomenuje problem nelze je resit....

1 0
možnosti
Foto

To není problém celé Evropy. Pokud vím, tak je to problém ve Velké Británii a částečně Švédsku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.