Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

havlisté měli vždy potíže s chápáním demokracie a předpokládali, že si vynutí své požadavky silou pomocí demonstrací a propagandy. dnes už je to spíše komické a Milion Chvilek je toho dokladem Rv!

20 11
možnosti
PB

Ale vždyť vy ani ani netušíte, kdo by to měli být ti Havlisté. Pro vás je každá kráva po tmě černá.

1 0
možnosti
JH

J56a57n 74H85a54r64v25a98n

23. 2. 2020 20:05

Pro p. Flašku a případně další, kteří netuší (opravdu ?), že hnědokošiláči provozují byznys do vlastní kapsy. Studia jim nešla, makat se nechtělo, ale s těmi demonstracemi vyhmátli "díru na trhu" ;-DR^

Tvarůžková s Minářem v ČT:

https://www.ceskatelevize.cz/porady/10095426857-interview-ct24/220411058040107/

27 6
možnosti
AM

R^R^

Ať žijí zoufalci a jejich fanoušci a obdivovatelé. Alespoň se máme čím bavit.

10 1
možnosti
PK

Zcela obecně a má čerstvá zkušenost z Reichu, pocit blízkosti mezi manifestanty vzniká zjednodušením problémů a růstem emocí. To obé je snad pro každou masovou politickou akci nezbytné, ale pro řešení konkrétních problémů to příliš nepomůže.

Ale abych reagoval na téma blogu, co se bude řešit skutečně netuším, snad ombudsman, nebo V4, nebo Babiš, atd. O jedné věci jsem si ale jistý, není to analogie demonstrace před 30 lety. Tehdy se vedl zápas o uchování či změnu režimu. Dnes dochází k tomu, co by při nedostatku lepších pojmů bylo možné nazvat »ukrajinizací české politiky«: na náměstí se sejdou lidé, aby svrhli volbami dosazeného premiéra-oligarchu a otevřeli tak cestu k moci třeba jinému oligarchovi.

Ztráta času pane Nožička, nechte marketing na Milionu chvilek. Vždyť mobilizační umění hnutí zvládá dobře, má masivní a nezastíranou podporu aktivistických, především veřejnoprávních médií. Nemá problém zvládnout internet a míří přesně na vybranou cílovou skupinu. Navíc pan F. se rozlobil a napsal, že tam dorazí, takže bude jako již jednou k dispo nezávislý pohled a fotodokumentace pak dáme diskus...pěkný večer:-)

18 2
možnosti
JN

Také přeji pěkný večer a děkuji za trefně napsaný příspěvek.

1 0
možnosti
Foto

Nebojte, ono se vždycky něco najde, v našich Koruptanech. ;-D

1 1
možnosti
Foto

Co je...?Nechápu proč to řešíte....velký ruský sportovec a podvodník Loginov je ubližován a Vy nic...;-) Dnes pro jistotu ani nenastoupil....Omlouvám se,že to není příliš k tématu.Jinak máte pravdu,nejen tato aktivita se chvilkařům moc nepovedla.

8 3
možnosti
JN

Pane Bárto, nic Vám nebrání v tom, aby jste se tématu Loginov chopil Vy nebo kdokoliv jiný. Nicméně já bych přece jen asi počkal, zda policie po tom včerejším včasněranním zátahu najde i nějaké věrohodné důkazy. A jinak - dnes Loginov nestartoval, ovšem včera do štafety nastoupil...

5 1
možnosti
JR

J27a90n 35R26á81ž

23. 2. 2020 18:49

Tento spolek profesionálních organizátorů demonstrací má z principu své činnosti povinnost čas od času nějakou tu demonstraci uspořádat, neb je to hlavní a jediná náplň jejich zaměstnání. Jaké heslo demonstraci přidělí, proti komu bude a jakého cíle budou chtít demonstrací dosáhnout, je přece zcela vedlejší. Hlavně, když to přinese nějaké peníze do pokladny spolku, aby bylo na mzdy zaměstnanců a na odměny pro vedení.

34 1
možnosti
Foto

A můžete prosím upřesnit jak demonstrace přinášejí peníze? Rád se přiučím.

6 15
možnosti
Foto

S tím Křečkem to přehnali. Taky to nevidím na důvod demonstrovat. Ale když se do Milionu chvilek obouvají lidé jako Vy, tak tam asi půjdu je zase podpořit.

7 21
možnosti
JR

J51a34n 20R46á69ž

23. 2. 2020 18:58

Jít demonstrovat kvůli Nožičkovi je super! Uznávám, že lepší, než pokřikovat někde na ulici kvůli Křečkovi.

Tak vtipně si z avizované akce a i pořádajícího spolku udělat legraci, se Vám opravdu povedlo.!;-D

14 0
možnosti
PL

P79e91t31r 47L44o78r21e22n72c

23. 2. 2020 18:37

Mladí svazáci dostali peníze (neřeknou kolik a od koho), zjistili, že opakovaně dokázali pohnout masou lidí a neuvědomují si, že to bylo především vnějšími okolnosti, tj. hloupostí a nešikovností "Bábi-teamu" spíš než genialitou jich samých, a teď jsou opilí "svým" úspěchem a stali se z nich profesionální ideologičtí funkcionáři s patentem na jedinou pravdu a nadřazenost, jak "modrokošiláči" v 50. letech.

To nepíšu jako jejich odpůrce (to nejsem, spíše naopak), to je BOHUŽEL fakt.

22 4
možnosti
Foto

A mohl byste tedy upřesnit od koho a kolik dostali peněz? Jistě to víte, když to zde vytahujete.

5 15
možnosti
MK

Milion chvilek vám děkuje za reklamu.

3 0
možnosti
JN

To jsem tedy netušil, že Vy jste jeho mluvčím :-), ale rádo se stalo.

6 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,53
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik