Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Pane Nožičko, ještě necelé tři roky, hlava celé té páchnoucí ryby zmizí na Vysočině, tento rozeštvaný národ (účel nenávistného Zemana) se snad začne znovu dávat trochu dohromady a Vám se, jak vidno, zhroutí svět. Jinak si nedovedu vysvětlit, že pokaždé radostí pleskáte nad tím, jak to lepšolidem horšolidi nandali.

6 18
možnosti
JN

Pane Hrubý, máte zbytečné starosti - mně se po skončení Zemanova mandátu určitě svět nezhroutí a ať už bude jeho nástupcem zvolen kdokoliv, určitě z toho nebudu tak frustrovaný jako Vy z volby Zemana (čemuž napovídají nejenom tenhle, ale i mnohé Vaše dřívější diskusní příspěvky). Hezký večer.

21 4
možnosti
MB

Tak Milion chvilek potřebuje udržovat dav v provozní teplotě;-)

15 2
možnosti
ZD

A peníze - jak známo - se musejí točit....

1 1
možnosti
ZS

Kam tady v diskuzi člověk koukne, tam Flaška!

12 1
možnosti
VR

Milion chvilek má jasno. Budou demonstrovat proti všem zvoleným lidem. Je jedno jestli to je křeček, nebo králík, není to nikdo z nich. Správně má být zvolen jen ten, kterého navrhnou oni. Jinak je to špatně.

25 2
možnosti
LJ

L72u41d83ě98k 62J63a65š90a

24. 2. 2020 15:16

Milion chvilek je placená Sorosem,, jako všechny levicové organizace. Soros nenávidí bělochy, heterosexuály, slušné lidi, má rád barevné, muslimy a Afričany, které by chtěl dát do každého vyspělého státu. Smrtelně nenávidí pak Maďarsko a Polsko - nechtějí přijímat imigranty a nejvíc nenávidí Trumpa, který mu všechny jeho plány zničil a na jehož odstranění investoval miliony dolarů. Z toho vyplývá, že Milion chvilek nepotřebuje důvod, chce od Sorose peníze, takže bude protestovat kdykoliv a proti čemukoliv, hlavně když Soros dobře platí.

13 7
možnosti
BV

Máte nějaký konkrétní důkaz o tom, že by Milion chvilek platil Soros?

Kdyby nějaký takový důkaz existoval, již dávno by byl zveřejněn - takže nemáte.

A chováte se tímpádem stejně jako za minulého režimu komunisti, když plantali nesmysly o "krvavých penězích z 'Vólstrítu', které stojí za 'protisocialistickými' akcemi těch 'zaprodanců a ztroskotanců' rozvracejících naši milovanou 'socialistickou' vlast".

Nicméně já se k tomu hrdě hlásím - tehdy jsem např. při Palachovu týdnu demonstroval proti tomu tehdejšímu zatuchlému Jakešistánu, teď demonstruji společně s Milionem chvilek proti tomu současnému zatuchlému Babišistánu. A neplatil mě nikdo tehdy - a neplatí mě ani dnes.

5 19
možnosti
Foto

Princip totality, nátlaku a vydírání stál historicky vzato za vzniem mnoha radikálních pouličních aktivit, a hnutí Milion Chvilek v tomto není žádnou výjimkou. Požadavky, které dopředu nejsou známmy, a které vzdášejí ad hoc, ukazují, že toto hnutí nemá žádnou ideologii, pokud za ni nepovažujeme nenávist k vybraným osobám, jakými jsou například premiér Babiš nebo Miloš Zeman. Tento rukopis, vlastní kdysi protižidovským bojůvkám SA a NSDAP, a v nedávné době připomenutý aktivitami lokálních profesionálních demonstrantů v režii TOP09 a Miroslav Kalouska, došel v mimikrách Milionu Chvilek masového rozšíření. Podporiváni mainstreamovými médii a Českou televizí dosáhlu značného ohlasu. Ani to však nestačilo ke splnění jejich záměru, kterým je puč a výměna vlády. Nikoli nové volby, ty by na hlavu prohráli.

12 7
možnosti
VC

Škoda že jste si ve svém přehledu nevzpomněl na praktiky komunistů v letech 1947-48 a pouliční aktivity Lidových milicí. Ty jsou vám zřejmě sympatické, což mě u vás nepřekvapuje.

2 1
možnosti
Foto

Skutečná svoboda, její pochopení a přijetí za svou, a ruku v ruce s tímto i vyšší level inteligence, promiňte:)), se vyznačují tím, že nad motivy nekroutím hlavou, svobodu ponechám - nemávají-li demonstrující rasistickými hesly, nenesou-li tato hesla se zakuklenou tváří, nemáchají-li tyčemi, nevyhrožují-li a nenesou-li v davu šibenice... je právo demnstrovat za cokoliv. Za vložky? demonstrujte za vložky... Za psí hřbitov? za jednotný úbor učitelů v tílku ? nebo proti tomu? demonstrujte... za možnost a za výhody? Za jedince, na kterého se snesla nespravedlnost? za Járu? Za Marii?...buď si v sobě člověk a chlap nosí Miloše Formana a Ameriku, nebo je věčný socialistický přizdichudinka, na němž se dá stavět jako na stavebním základním kameni zikurrat nesvobody, protože jediná jeho odvaha se vyznačuje tím, že se ptá na skle.

18 1
možnosti
MB

Ale to právo nikdo nikomu snad neupírá..

Tady jde, myslím, spíše o podiv nad tím proti čemu a proč? ;-)

8 1
možnosti

Sekta "Milion chvilek..." má jasno proti čemu demonstrovat - proti všemu, co neodpovídá jejich víře :-)

27 4
možnosti
AN

A62l79e16š 97N56o43v40á10k

24. 2. 2020 11:10

protesty MiChviPrD mají pozitivní efekt: podle průzkumu STEM by ANO mělo už 92 poslanců...

10 4
možnosti
JSS

Nožičko - když chci vyjádřit protest, tak mohu celkem kdekoli a kdykoli a proti komukoliv - to vše v duchu slušnosti, ale jesně a bez rozpaků. Takže vy jste prostě patolízal establišmentu a proto nestojí vaše vyjádření ani za grešli.....

7 21
možnosti
PN

P80e29t68r 34N60e13d78v96ě43d

24. 2. 2020 10:46

Tohle tvrdíte a přitom se tady rozohňujete. Není to od Vás směšné? A kdyby jste před oslovením ťuknu čtyři písmenka, tak by Vám upadl prstíček? Asi ne, že? Ale proč se tu neprojeví jako směšný hulvát, buďte pane Strašile starší

18 3
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,64
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik