Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-) Vážení čtenáři! :-)

Potěšilo mne, že tentokrát zde byl jen jediný zcela nesmyslný, nediskusní, hloupý a naciutrhačný příspěvek, který bylo nutné smazat.

Potěšilo mne, že se najde i diskusní příspěvek, který se věcně týká tématu v článku.

Netěší mne, když si převážně nemáme čas přečíst prezentovaný článek, a přesto neadekvátně diskutujeme.

Pokud já čtu nějaký text, pak se snažím textu porozumět a pochopit, proč to ten autor sepsal, proč to zrovna takto sepsal, proč zrovna použil tato slova a jaký je cíl jeho psaní. Kvůli tomu chodím do speciálních kurzů na universitě, kde se učím takovémuto rozboru.

Kromě typických trollů rozbíjejících diskuse, kromě příspěvků sepsaných pod taktovkou zvenčí, se zde nacházejí jedinci, které text vůbec nezajímá a reagují jen na nadpis. I mně se to někdy takto podaří, když jsem unavený. Mnozí z nás nereagují na myšlenky v prezentovaném článku, ale reflektují jen ojedinělá slova v článku, což ztrácí smysl diskuse.

Netěší mne, když místo věcného diskusního příspěvku čtu jen prázdné ideologické fráze. Ideologický text je účelový text, který se pravdy může týkat, ale samotnou pravdu neřeší.

Těší mne, že vulgární hlupáci jsou z diskusí eliminováni admíny.

Díky za pozornost!

:-)

0 0
možnosti

J69i28r45i 22T41i25c87h24y

23. 2. 2020 18:36

Nedavno jsm sledoval na Netflix pad Konstantinopole. Turci jiz predtim obsadili vsechny recke oblasti v Anatolii a pronikli do Evropy v uzemi okolo Konstantinopole. Co delali evropsti vladci vcetne ochrance Svate Rise Rimske, papeze? Utkavali se neustale v zajemnych valkach, Madari a Nemci casto utocili na ceske kralovstvi, papez dal do klatby ceskeho krale, ktery se nelibil nemeckym vladcum. Jake byly akce proti pronikajicim Turkum? Proti osmdesatitisicove turecke armade mel Konstanitopol 3 tiusice vojaku, pak jeste zaplatil 2 tisice zoldneru z Italie. Pomoc benatskeho lodstva prisla pozde. Papez nezorganizoval nic, Nemecto a madarsti vladci nepomohli - nakonec se Turci ocitli az pred Vidni, kde je musela odrazit polska armada. Diky vitezstvim Rusu nad Turky se Rumuni, Rekove a Srbove vymanili z tureckeho jha.

Jak to vypada dnes? Turci a jini muslimci nemusi vubec bojovat. Hned po valce si jich tam Nemci prizvali jeden milion. Dnes zavaluji Evropu, vitaji je na pobrezich Recka, Italie a Spanelska s pomoci lidumilu az z Norska. Historie se ponekud opakuje, i kdyz ponekud jinak. Zachrani Evropu polska armada?

1 1
možnosti
Foto

Cituji: "A tak celý středověk jsme se ubránili muslimské invazi, protože Ježíšův Bůh nás sjednocoval. Dnes muslimové nepotřebují svoje mačety."

A jak to jde dohromady s odvoláváním se na tzv. křesťanské hodnoty, zejména pak na nutnost pomáhat bližnímu svému (hlásanou Ježíšem)?

2 2
možnosti

"jsme se ubránili muslimské invazi, protože Ježíšův Bůh nás sjednocoval"

Dnes tu máme 27 štátov, ktoré už nič nezjednocuje, každý si hrá na svojom piesočku. Samozrejme, že kresťanstvo je o pomáhaní blížnemu svojmu, ale nadriadené je desatoro a hneď

č.1 Ja som Pán Boh tvoj. Nebudeš mať iných bohov okrem mňa, ktorým by si sa klaňal.

Čiže podľa kresťanstva by bolo mimo zákon akékoľvek iné náboženstvo, aj Islam.

0 2
možnosti
Foto

V bývalém R-U bylo také hodně muslimů, a tak nějak to šlo. Jestli to nebylo tím, že tam byl na trůně císař.

2 0
možnosti

Někdy si vážně kladu otázku, zda ty své totální nesmysly píšete z hecu, či zda je míníte vážně.

2 4
možnosti

Z toho posledního odstavce jsem poněkud rozpačitý. Píšete ... Mstivost je přirozená vlastnost pro člověka, který není kultivován Ježíšem ... Že by muslimové na Lesbosu byli kultivováni Ježíšem asi nepředpokládáte. Takže musí být stejně mstiví, jako naši nejvyšší představitelé. Pro nás teda nepěkné vyhlídky. Co navrhujete? Jejich christianizaci, násilnou deportaci, nebo je máme z předsíně pozvat do ložnice a podrobit se islamizaci, nebo co?

3 2
možnosti

Je to podvod, hledat problém u muslimů. Problém je na naší straně, na našem chování vůči muslimům. Reálné řešení nabízím již dlouho. Nyní mne zajímá, jaké je řešení na naší straně podle Vás? Dík za odpověď. :-)

0 2
možnosti

Nikdo je na ten Lesbos NEZVAL!

5 2
možnosti

Ano, nikdo je na Lesbos nezval. Kde jsme udělali chybu a kde děláme chybu nadále? :-)

0 0
možnosti
Foto

Nikdy bych neřekl, že vám někdy okarmuji váš blog. To jsou věci...

3 1
možnosti

Jediního politika,kterého jsem si kdy vážil byl Sir Winston Churchil, možná by vám prospělo si přečíst co již tenkrát napsal o muslimech a jejich ideologii...

S vašimi názory a způsobem diskuse nebudu nikdy souhlasit, a jasným projevem vaši schopnosti diskuse je mazání příspěvků.

Lidé jako vy a dále pana Hornera svou progresivistickou propagandou vedou k jedinému, zlikvidovat tento národ a pokud nevíte a nerozumíte o čem mluvím udělejte si výlet do Dánska a Švédska abyste pochopil. RvRvRv

7 6
možnosti

Také jsem dostal mail, kde jsou uváděna falešná Churchilova slova! :-)

Mažu jen příspěvky, které nejsou diskusí! Ani Váš příspěvek nediskutuje k věci! Nemohu za to, že Vás nezajímá obsah mého článku. Pak ale nechápu, proč mne čtete a co Vás nutí diskutovat mimo mísu! To je trolling! :-)

Lidi si škatulkujete, aniž byste je znal! Falešně je obviňujete z akcí, které provádíte sám! To, co jsem Vám chtěl vysvětlit v článku, jste buď nečetl nebo nepochopil! Výlet do Dánska nebo Švédska mi doporučujete, protože nevíte v čem je problém! Problém není v násilných imigrantech! Problém je v tom, jak je politici a ostatní lidi berou bez racionálního přijetí nebo vyhoštění, pokud přijetí nejsou schopni! A to je podstatný rozdíl! Chápete ho? Vaše výkřiky nikoho nezachrání! A není divu, že se muslimů bojíte. Tak jak se chováme my k nim dnes, tak se budou chovat oni k nám, až budou mít převahu! :-)

4 2
možnosti

Ne všichni Evropané jsou vítači Allaha, ale mnozí bohužel ano.

U nás při poslední prezidentské volbě naštěstí vyhrál nevítač, ale mnozí lidé se s tím dodnes nedokázali smířit.

Ono to prostě nejde být ke všem hodní a zároveň si uchovat svou vlastní identitu.

12 3
možnosti

No v podstatě vyhrál. Nejvíce muslimských uprchlíků v minulosti ČR přijala, když byl Miloš Zeman premiérem a to prosím pěkně s jeho souhlasem. Mezi zbývajícími kandidáty poslední presidentské volby, nebyl "vítač", tak jak ho vy chápete, ani jeden :-/

4 2
možnosti
  • Počet článků 636
  • Celková karma 28,70
  • Průměrná čtenost 1083x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!