Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Tak jak máte restaraci postavenou, tak vám ty problémy vybuchují do obličeje. A ne není prvda, že dobré recenze se nepíší. Píší. Ale při hodně špatném jednání je ta prvděpodobnost špatné, daleko větší.

0 0
možnosti
JK

J21a92r35d38a 10K37l89í96m81a

24. 2. 2020 17:21

Přesně pro tohle letos po více než 20 letech s hospodou končím. A to si troufnu tvrdit, že kuchyň jsme měli vyhlášenou. Jen jste zapomněla dodat, že v 6 začnete a ve 23 končíte, 7 dní v týdnu.

0 1
možnosti
ZB

Což je super. Proč by to měl dělat někdo kdo to neumí. a ano nesmyslné nastavení provozní doby vede k nesmyslné pracovní době. to je ale věc, každého soudruha.

1 0
možnosti
JT

Já netvrdím, že Váš podnik není etalonem restauratérství v Čechách.

Ale obecně a v průměru máme co dohánět, stačí zajít na oběd v Rakousku nebo v Německu, dokonce i v Polsku. Personál našich hospod velmi často zcela bez motivace a tudíž bez snahy učinit hosta spokokojeným,

2 0
možnosti
JK

J78a78r62d62a 54K26l45í27m44a

24. 2. 2020 17:35

Neznám Polsko. Ale Rakousko i Německo jede na marže, které my si dovolit nemůžeme. Kdo by Vám přišel na guláš ve střední restauraci za 350 Kč? Tak ho máme za 150 a honíme tržby objemem. Výsledkem je zdrchaná kuchyň, plac i šéf. Věřte, že to nemají lehké. A jednu radu: zkuste vlídné slovo jako host, možná budete překvapen jak personál roztaje.

1 1
možnosti
JP

Dejte si pár frťanů ke zlepšení pohledu na svět.

1 0
možnosti
Foto

Kdysi jsem zkoušela být servírkou a do puntíku vše sedí. A navíc moc pobavilo. ;-D

6 0
možnosti
ZH

Hm, hm, hm... Hospoda na mýtince (úryvek vztahující se k blogu):

"Notář mi vyprávěl, že dědeček byl vyhlášený samotář. Lidem se vyhýbal a nikoho kolem sebe nesnesl. Ale odjakživa toužil stát se hostinským. Nejdřív si otevřel hospodu u silnice na Písek. Ale chodili mu tam lidi. Pak si najal hostinec na náměstí v Opočně, zas mu tam chodili. A tak si postavil tohleto."

2 4
možnosti
PH

Fajn, Cimrmana znáte, ale poslyšte, že vy nejíte maso..?

7 1
možnosti
ND

Bezva text, hezky jsem si pocetla, ale nejsem zlomyslná, přeju milé a vděčné hosty, kteří si u vás pochutnají bez nějakých katastrof.

11 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1998x
Žiju na hranici dvou světů.. a občas i několika zemí, už pěkných pár let. Z donucení okolnostmi. Balansovat nad propastí mě tak nějak baví, závratěmi netrpím. Jsem upřímná, protože nemám moc co ztratit. Co nechci říci, prostě neřeknu, dokud mě nemučí. Pokud něco říci chci, stejně mi v tom nikdo nezabrání.

Jsem zaměstnancem jedné ze tří největších firem na světě a u toho se intenzivně zabývám exotickou, donedávna oficiálně "nepřátelskou" zemí. Studuji její moderní dějiny v doktorandském studijním programu a jako správný ekonomický kaskadér jsem vydala učebnici libozvučného indoevropského jazyka, kterým se tam mluví, tedy perštiny. 

Mám ráda odvážné lidi, sarkasmus a dobrou skotskou. Bez ledu prosím. A dvojitou. Dnešní doba si to tak nějak žádá.