Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Davide, co jsem dlužna za tu výuku života a sexu?:-))))

Jo, kdo umí, umí. Tedy myslím to psaní.

Nezklamal jste. Hezky se to čte, a dobře jsem se zasmála, jako už dlouho ne.

1 0
možnosti
Foto

Marie, moc Vám děkuji, lekce jsou dobrovolné a zdarma. Snažím se, seč mi mozek stačí. Dnes jsem tu být neměl, ale osud tomu chtěl jinak.

1 0
možnosti

Davide, tak díky. Když je to grátis, tak se mi to líbí ještě víc:-)))

Hlavně, že Vám má co stačit. Někdo má smůlu, že kde nic tu nic:-))

No, pustit do světa takové pěkné dílko, a pak se vypařit? To ne. (Vím, měl jste sportovat).

1 0
možnosti
Foto

No právě, předem jsem se omlouval, že nebudu na příjmu, ale syna na tréninku loktem sestřelil jeden takovej "řezník". O 3 hlavy větší a 30 kilo těžší. Takže jsme nikam nejeli.

1 0
možnosti

Ach jo. Bohužel to k tomu patří. Jen ta váhová nerovnost či převaha je tedy nepříjemná.

Tak snad bude brzo fit.

0 0
možnosti
Foto

No on trénuje a hraje se staršími dlouho, ale to jsou kluci, co by mu nikdy záměrně neublížili. Tenhle kluk (i jeho bratr) hokej pořád ještě neumí (proto je trenéři nikdy nevzali na zápas) a navíc jsou ještě zákeřný. Takže má otřes mozku a hnutou krční páteř. A komentář rodičů: přece se nebude omlouvat, to by musel přerušit trénink.

1 0
možnosti

Davide, tohle mi snad ani nepište. Rodiče, kteří podporují děti v nevychovanosti, bych trestala. A neférovost mezi dětma je ohavná (ještě o trochu víc než u dospělých). Ty by jí vůbec neměli znát.

0 0
možnosti
Foto

Marie, věřte mi, že já jsem z toho dost na nervy a rozhodně to tak nenechám. Protože se mi ozvali i rodiče jiných dětí, kteří s nimi mají podobnou zkušenost. Omlouvám se za depresivní diskuzi pod veselým článkem. Původně jsem Vám chtěl jen vysvětlit, proč odepisuji, když jsem před týdnem tvrdil, že nebudu doma. Asi jsem se z toho potřeboval vypsat. Přeji Vám pěkný den a doufám, že mi i nadále zachováte čtenářskou přízeň. Budu se snažit Vás zase rozesmát a něco naučit. :-)

0 0
možnosti

Davide, mě ta diskuze ale vůbec nevadí. Navíc je to u Vás, takže je to na Vás, co si tu píšete. A nedivím se, že jste z toho co se stalo vytočený. Byla bych taky. Jak jsem.psala, zvlášť, když jde o dítě. Ještě by mě zajímalo, jak se k tomu staví trenér.

V každém případě moc držím palce, ať se synek uzdraví, a Vy vyváznete se zdravou kůží (ač nejsem agresívní, tak bych se možná v takovém případě prala).

A jinak se samozřejmě na další Vaše psaní těším.

0 0
možnosti
Foto

Marie, jenom jsem měl pocit, že jsem se moc rozohnil a nechal unést. Agresi agresí řešit nechci, ale dítě si mrzačit nenechám. S trenéry jsem to už řešil. Oni jim už domlouvali víckrát, ale efekt to nemělo žádný. Vrátím se zpět k "literatuře" : přijal jsem výzvu a napsal jsem (nejen) pro Bohunku: Tamten - z pohledu muže. Tak snad mě nezahluší.;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 180
  • Celková karma 17,21
  • Průměrná čtenost 656x
Magnet na průsery, trapasy a zranění. Opačným pólem svojí osobnosti odpuzuji prachy a úspěch. Píšu prózu, texty a básně.