Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proboha! Co to píšete za nesmysly? Můžete mi říci, jak chcete bránit námořní hranici? Jistě, velkou loď nepustíte - triviální. Ale jak chcete nepustit gumový člun s uprchlíky? Máte dvě možnosti

1) pokládat je za trosečníky a jako takové jste povinen dle mezinárodního práva je zachránit a postarat se o ně.

2) potopit je jako krysy, v tu chvíli jste ale hnaní před mezinárodní soud za hromadnou vraždu na moři.

Fakt mám rád takové rozumbrady! RvRvRvRvRv

0 1
možnosti
Foto

Potom se stačí pouze pana Fasulise zeptat, zda je mu znám pojem NElegální migrace? A zřejmě až teprve potom, co bude mít doma /v Řecku/ těch Plaváčků 150, začne nad nesmyslností námořního zákona rychle přemýšlet, protože představitelé Islámského státu vědí velmi dobře, že hloupých, ba přímo absurdních zákonů má celá "vyspělá Evropa" opravdu hodně!!! EU

5 0
možnosti
Foto

I43v88a64n 42M14a22r72e60k

22. 2. 2020 9:44

Za blog karma, ale . . . . . . . Pít pivo z "křišťálu"? 8-o ;-(

0 0
možnosti
Foto

Rusko je země neomezených možností...:-)

0 0
možnosti

Evropu a její vedení ovládá migrační mafie. Uprchlíky jde vracet, Španělsko to předvádí každý den. A současně čelí evropským orgánům, že porušuje lidská práva. To nevymyslíš. Evropské orgány tu migraci prostě chtějí. Cílená likvidace křesťanské civilizace. A většina z nás mlčí.

20 1
možnosti

Něco konkrétního místo mínusu by pane Polický raději nebylo?

6 0
možnosti

To mě udivuje, že autor pořád opakuje, co se tu říkalo před lety. A nechápe , že vracet zpátky čluny s migranty do Turecka, Řecko prostě neumí - jak by to asi dělalo, když by je Turci odmítali převzít? Naházeli by je do moře, aby doplavali? A jak vracet migranty z Afriky do Lybie je taky problém - někdy se to daří, když je odchytí Lybijci sami - ale jinak neziskovky lifrují migranty do přístavů a podle jakéhos námořného práva je nelze odmítat - jsou ohroženi na životě. ...Už s eo tom píše roky a Evropa je jaksi v pasti s vého vlastního práva.

1 1
možnosti
Foto

Přesně tak, to ale rozumbradové, kteří nechtějí pochopit, nikdy nepochopí.

To je prostě dle mezinárodního práva jinak, než se to provádí, neřešitelné. Ti lidé zahodí své doklady a hrají si na trosečníky. Bez dokladů je těžko jde vracet do země původu - jednoduše je ty země odmítnou přijmout. Naházet je do moře hned a utopit je normální bestiální vražda, kterou snad nechce jako řešení ani autor tohoto blogu.

A pokud by to nějaká země udělala, okamžitě půjde k mezinárodnímu soudu za bezprecedentní porušení lidských práv - porušili by to nejzákladnější - právo na život.

Řešení jak z toho ven pan Kroupa jaksi neukazuje, psát bulšity to mu jde ovšem náramně. Rv

0 0
možnosti

P52e94t60r 58L22o46r18e84n68c

21. 2. 2020 20:47

To Řecko a Itálie lapají ty plaváčky a propouštějí ty připrchlíky docela rádi, potměšile a škodolibě je chtějí posílat na "oplátku" Němcům za to, jak ti je předtím "mistrovali" přes Eurodluhy.

Netroufám si soudit, co je správně, ale euronapětí “nordické vs. středomořské" státy je víc než jasné...

0 0
možnosti
Foto

Proti solidaritě s evropskými domorodci vůbec nic nemám, odmítám ale plošnou solidaritu s každým, kdo se svévolně rozhodne EU dobýt, a to navíc z úplně jiného kontinentu, ze zemí jiné kultury.

Důvodem není rasismus, ale realismus. Kapacity jsou prostě omezené.

12 1
možnosti

Pěkné Vláďo. Přestože jsi to napsal vtipně, tak to moc pro zasmání není. Bohužel...

11 1
možnosti

Karma. Jestliže se tyto věci dějí proti vůli občanů, pak už ovšem v EU nejen že nemáme zodpovědné představitele, pak už nemáme ani demokracii.

3 1
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS