Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už po mnoho let narůstá u nás, a nejen u nás, počet rozvodů. Zajímavé je, že politické změny nijak tento trend neovlivňují. Paralelně s tím narůstá počet lidí beroucích antidepresiva. Lze nalézt i další paralely.

0 0
možnosti
Foto

V USA už léta plno lidí navštěvuje ordinace psychiatrů a mají pocit, že to s jejich hlavou není v pořádku. Pokud to byla při prvním vyšetření jen chvilková indispozice, po desáté návštěvě už je z něj psychicky narušený pacient, který po pár letech užívání léků na hlavu je nadosmrti vyřízený a stává se čekatelem na Parkinsona nebo Alzheimera. Lékaři inkasující nemalé peníze za každou návštěvu si pacienty spíše udržují než léčí. Protože platí, že co je v USA, tak za 30 let přijde do Evropy, není třeba se divit. Psychickému zdraví neprospívá napětí, stres a chvat, ale ani pravidelné užívání léků, statiny proti cholesterolu nevyjímaje.Právě ty patří mezi nejvíce užívané léky a růst psychicky nemocných s tím může souviset.

0 0
možnosti

"Vzkvétající společnost" - ano, to je vtipné a položme si otázku, proč v téhle úžasné společnosti má 600 000 lidí těžké deprese???

0 0
možnosti

P14e64t22r 26D71r11a41p26a57l

21. 2. 2020 12:51

Deprese je nemoc jako každá jiná, třeba diabetes, nevybírá si podle společenského, finančního nebo rodinného statusu. nepostihne vás proto, že vidíte něco v Tv nebo si přečtete v novinách. ten nárůst léků svědčí jen o tom, že se na ni začalo pohlížet jako na norrmální nemoc a ne na výmysl znuděných paniček

3 2
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS