Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^ Karma , karma a ještě jednou karma. Skvělé shrnutí cítím to úplně stejně.

Potvrzuji , že při jméně Klaus st. vidím rudě , program Trikolory jsem chtěl přečíst , ale fakt jsem to nedal je šíleně dlouhý a všeobecný. Pokud jde o pana Hampla chtěl jsem si udělat svůj názor a tak jsem zakoupil jeho knihu Prolomení hradeb. No přečetl jsem asi 50 stran a knihu zahodil, manželka přečetla asi 40 stran a dospěli jsme k názoru, že nejsme asi dostatečně rozumově vyspělí abychom to pochopili.

3 1
možnosti

Od p. Hampla jsem přečetl jak Prolomení hradeb tak jeho nejnovější knihu Poctivost a kreativita.

Knihy mi přijdou velmi čtivé a je v nich hodně úvah k zamyšlení.

Váš problém bude jinde - váš úzký ideologický pohled na svět se naprosto míjí se světem p. Hampla i Trikolóry. Koneckonců už vaše věta, že při jméně Klause st. vidíte rudě, víc vypovídá o vás než o Klausovi. Každému nezaujatému pozorovatel je jasné, že pokud jste někde konfrontován s myšlenkami Klause či Hampla, tak se vnitřně natolik zablokujete (vidíte rudě), že váš mozek není schopen přijmout sebelepší argument. Váš svět je holt svět černobílý, nepřátelsky vyhraněný, plný nenávisti. Lze doporučit jen jedno. Knihy Hampla nečtěte. Stejně jako se nikdy neuchytí úroda na neúrodné skále, tak se nikdy neuchytí sebemoudřejší myšlenka v nepřátelsky naladěném mozku. Rv

6 0
možnosti

J84a35n 68B75u60r27d48a

21. 2. 2020 12:47

V EU formální hlasování tak, jak jej popisujete, fakt není. Za prvé, Evropský parlament samozřejmě může zablokovat legislativu. Ta bez jeho souhlasu prostě schválena být nemůže, ani kdyby se Komise postavila na hlavu. Stejně tak může návrhy pozměňovat - na tyto pozměňovací návrhy pak Komise také šahat nemůže. Za poslední - Parlament formálně zákonodárnou iniciativu nemá, může nicméně Komisi požádat o vypracování a předložení určité legislativy. Často tak koná a Komise to téměř vždy udělá. Stejně tak Komise své budoucí návrhy s Parlamentem předjednává.

Představa, že si Komise něco vymyslí a Parlament to pak v roli otloukánka útrpně formálně schválí, je dost mimo.

3 0
možnosti
Foto

Hampl a Klaus junior jako "vlastenecká linie zdravého rozumu".Tak to jsem se pobavil...;-DPokud si vzpomínám tak Hampl už v několika takových "vlasteneckých liniích" stál a to i jako předsEda "Alternativy",přesný název si už nepamatují, stranička dostala ve volbách totální výprask, skončila v desetinách procent a pak se zcela rozpadla....

10 1
možnosti

Nepamatuji se, že bych zde četla tak rozumný článek na politickou stranu, který jsem si s chutí přečetla.

3 1
možnosti

S panem Dvořákem se shodnu na 99%. Ale tohleto je prostě příliš dlouhé a tudíž i to celkové hodnocení nemůže být tak vysoké jako obvykle.

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS