Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ještěže Vás ti Rusové mají. JInak by tápali....

0 0
možnosti

Moc děkuji pane renomovaný historiku za Vaši zábavu a už tradiční přímo dojemnou starost o blaho ruského lidu. Krásný večer Vám a těm Vašim stále stejným přicmrndovávačům. ;-D

4 8
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Řekl bych, že stejnou otázku, "Jak přežijí?", si pokládá třeba Luxemburčan, když se dozví, jaký je v Česku průměrný plat, natož medián. Vidíte a přežíváme a řekl bych, že většina docela dobře. P.S.: Dejte prosím už těm vašim povídkám z Ruska trochu úroveň. Vždyť jste profesionál.

5 3
možnosti

Já už o Rusku odmítám psát. Důvod je jednoduchý - Nemám co , vše je beze změn ! Opřu se o vlastní bonmot - "Jde o zemi, která je předurčena k blahobytu - Mají vše". Už 75 let čekám, kdy si konečně vyrobí svou vlastní - Ryze Ruskou motorku ! Aby Vlk v noci mohl důstojně vyjet na hřbitov a opravdu radostně zvolal - Dědo koukej ! ... :-(

3 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

A56n76n20a 82Č62e52r55n61á

22. 2. 2020 15:27

Už 22 hodin. Vaše křištálová koule nefunguje. ;-D

0 0
možnosti

Pane Zieglere, bylo by dobré porovnat data za demokrata Jelcina a za Putina.

1 8
možnosti

Ony se ta data zase tak neliší, když se dnes porovnají reálné platy a důchody a co si za ně lze koupit dnes a co tehdy...a třeba na rabování surovin a jejich prodeji bylo Jelcinovo Rusko mnohem méně závislé než je to dnešní. Navíc, ty největší problémy země, o kterých Putin psal před 20 lety, když přebíral Rusko zůstávají stále nevyřešeny. Hlavně obrovská korupce, která za Putina ještě stoupla, zastaralý nerestrukturalizovaný průmysl, který Putin stále více zestátňuje, vymírání národa atd. I proto Putinovi spadla v současnosti popularita na rekordních 30 procent.

Teď nějaká ta data....Téměř polovina ruských rodin vykázala příjmy pod úrovní životního minima.Skutečná úroveň chudoby v Rusku je třikrát vyšší než oficiálně přiznává stát

To jsou výsledky studie Levada Center, kterou cituje velký ruský portál RBC. Průzkum provedený v červnu až červenci 2019 ve 137 osadách a pokrývajících 50 regionů Ruské federace ukázal, že z pohledu Rusů žije rodina v chudobě, pokud je příjem jednoho člena rodiny nižší než 12,5 tisíc rublů za měsíc.

To je o 11,6% více než oficiální „životní mzda“, která byla ve druhém čtvrtletí roku 2019 stanovena na 11,2 tisíc rublů.

Podle Levady uvedlo 40% respondentů příjmy pod „subjektivní hranicí“ chudoby. To je třikrát vyšší než úroveň chudoby uznaná vládou, kterou Rosstat odhaduje na 13,5% populace, tj. 19,8 milionu lidí.

5 0
možnosti

J27o53s63e91f 96N93i20k79l

21. 2. 2020 16:15

...nedávno jsem se díval na nějaké dokumentární filmy o Rusku, ve městech je čilý provoz osobních automobilů...za co to ti Rusové kupují, když nemají ani na máslo...

3 7
možnosti
Foto

Vše je nutné brát pozitivně, od počátku ledna 2020 se tak zpevnil do této chvíle kurs rublu ke koruně, že půjde-li to takhle dál, tak v r. 2050 vyjde dovolená v Česku Rusům na pakatel.

0 4
možnosti
Foto

Pardon mělo být od počátku ledna 1919

0 4
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS