Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ANO není ani strana, nazývá se hnutím, ale je to jen úderná divize Agrofertu, která má zajistit přísun dotací nutných pro přežití. Nově musí pomocí mocenského vlivu ochránit Babiše před vězením.

1 0
možnosti
Foto

To máte tak. Principem politických stran je vždy sdružování na základě nějakých společných zájmů s cílem získat moc (aby bylo možné tyto společné zálmy hájit a prosazovat).

Neexistují žádné "povšechně svaté" politické strany, ale vždy jen strany nějak zaměřené, něco prosazující. Své stoupence získávají z řad lidí, jimž z nějakých důvodů toto jejich zaměření plně nebo alespoň částečně vyhovuje, neboť nějakým způsobem podporuje jejich vlastní zájmy (třebaže ne vždy úplně všechny).

Je pošetilé zpětně řešit něco, co je chronicky známé, přičemž to očividně cca 30% aktivních voličů zjevně nevadí (protože zřejmě mají nějaké společné zájmy s ANO).

Jedinou cestou, jak se ANO zbavit, je nahradit je jinou politickou entitou, která dokáže nabídnout něco lepšího. Bohužel i tu ale bude muset někdo platit.

1 0
možnosti

Zde jde o logiku, kterou použil Babišův advokát. Přesně podle této logiky platí, že ANO je zkorumpované hnutí.

0 1
možnosti

Máte vskutku revoluční myšlenky. Zaměstnáváte někoho? Platíte někoho a on pracuje podle svého uvážení? Jestli ano, hlásím se do vaší firmy, na vedlejšák. Nebo jste někde zaměstnán a vy pracujete podle vlastního uvážení a oni vás platí? Dejte vědět co to je za firmu. Taková mě zajímá.

0 0
možnosti

P54e62t47r 57L51o11r92e46n82c

21. 2. 2020 21:21

ANO není strana.

ANO je politická armáda Jednoho muže.

0 0
možnosti

Je to určitě pravdivý blog. Bylo by nutné uzákonit, že vedoucí silou je ODS a obsadit ministerstvo dopravy Řebíčkem ministerstvo pro místní rozvoj Novákem, ministerstvo obrany řeporyjským Novotným, ministerstvo zdravotnictví Cabrnochem s náměstkem Ouzkým, ministerstvo sociálních věcí Drábkem atp. Pokud by vedoucí úlohu měla jen jedna strana, pak by mohla korumpovat jen sama sebe a strážce mravní čistoty Němcová by si jistě lehce s korupčníky uvnitř poradila. Tepre poté můžeme směle vykročit k lepším zítřkům s Fialou na " hradě!

4 1
možnosti

ideální sestava to není,ale horší než teď by to nebylo...

0 0
možnosti
Foto

A Vy jste taky zkorumpovaná. A zažalujte mě.

4 5
možnosti

A89l52e86š 75N94o89v96á73k

21. 2. 2020 11:54

všechny strany dostávají peníze z rozpočtu, takže jsou zkorumpované.

4 0
možnosti
Foto

a také od sponzorů všeho druhu..... drobných i velkých

1 0
možnosti
Foto

Hnutí ANO vzhledem k vynikajícím volebním výsledkům žádné peníze od Agrofertu nepotřebuje, protože jich má dost od státu. I ostatní strany dostávají podle volebních výsledků peníze od státu a to by podle vaší logiky znamenalo, že všechny jsou státem zkorumpované a musí skákat tak, jak stát píská.

4 4
možnosti

J78i27r38i 37B20o42r

21. 2. 2020 11:12

Podle autora ne, ale podle Babišova obhájce ano.Čtěte pozorněji!

2 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS