Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Válková vadí a Křeček ne? Jste divnej...

3 0
možnosti

P35e77t67r 71B82u27r69i28a37n

22. 2. 2020 18:52

Válková mi vadila méně z důvodů své minulosti,kdy byla servilní k totalitě, ale více protože lhala a mlžila. Takže koho by ona chtěla ochraňovat před kým v kombinaci těchto dvou svých vlastností?

1 1
možnosti

díky a karma, samozřejmě

nejdřív jsem četla nějakej demagogickej paskvil od vašeho "kolegy", naštěstí jsem si spravila náladu v diskuzi, kde je většina lidí normálně uvažujících a našla jsem tam i odkaz na tento sloupek, svědčící o zdravém rozumu

4 3
možnosti

P17e19t81r 94B58u27r24i98a16n

22. 2. 2020 16:33

;-D děkuji, potěšila jste mne. On kolega Turner visí (ne vlastním intervencí) na titulní straně Idnes už druhý den, proto má taky čtenost téměř 6500. Na první pohled by se mohlo zdát, že je to tím, že článek upoutal mnoho lidí. Není to tak. Na titulce se nezobrazují blogy tak jak jdou za sebou, nýbrž redakce si tam podrží ty, které ji zaujmou a které chce takto protěžit. Pak logicky, při masové frekvenci čtení internetové stránky Idnes k onomu místu dorazí i spoustu lidí a článek si přečtou. Být tam článek o rozkvetlých jívách, měl by podobnou čtenost, jen by byl o trochu smysluplnější než to, co napsal kolega Turner.

3 3
možnosti

J30a93n 73P47a90v58l16í69k

22. 2. 2020 11:58

Křeček je to nejhorší, co mohli soudruzi z ANO, ČSSD, SPD a KSČM zvolit ze tří navržených kandidátů, a to vzhledem k jeho nikoliv bezúhonné minulosti. Je to stejný typ jako před ním navrhovaná Válková, tedy takový, jichž si občan těžko může vážit. K tomu lze přičíst jeho věk, jako trafika do 87 let výborné, jako šéf významné instituce absurdní. Je to vizitka většiny ve Sněmovně, protesty jsou na rozdíl od té volby přirozené.

3 4
možnosti

V demokracii je PŘIROZENÉ přijmout demokratickou volbu, ale na to Vy - nesoudruh - nemáte; ostatně jako jiné tradiční štěkny od kavárenských stolků.

0 1
možnosti

J72a48r12d69a 57F88i86š67e52r

22. 2. 2020 10:43

Kdybych měl být jmenován kýmkoli, tím spíše ombudsmanem, a skládat slib do rukou vrchního bolševika a agenta komunistického gestapa nebo úplně hloupého rasisty, požádal bych zdvořile Poslaneckou sněmovnu, že až budou mít na skladě reprezentantů někoho méně pokydaného, aby mi dali vědět a odkráčel bych středem. Nevíte, proč totéž neudělal pan JUDr. Křeček? Cti totiž může mít každý, kolik chce! 廊

5 3
možnosti

Nemusíte se Fišere obávat.

Taková situace vám nehrozí.

:-)

2 3
možnosti

Gratuluji.

Úžasný poměr čtenost vs. karma.

21.2.2020 v 12:27 | Karma článku: 42.52 | Přečteno: 1930 | Diskuse

--------

Karma.

6 5
možnosti

Pochvala od občana Ličky, také blahopřeji autoreR^R^

0 0
možnosti
Foto

Opravdu komické.Levičák, který se dlouhá léta snažil omezit vlastnická práva majitelů bytů je pro Vás najednou hrdinou....Najednou Vám ani nevadí,že jde o kandidáta Zemana, kterého na truc zvolilo ANO s podporou komunistů. Tedy ti samí, proti kterým se zde dlouhodobě vymezujete.;-DNa druhou skupinku, která přišla podpořit ombudsmana, brněnskou náckovskou skupinu "Slušní lidé" jste nějak zapomněl i její podpora mluví sama za sebe.....

9 6
možnosti

Jako obvykle Bárto - kecáte!!! Už mnohem zasvěcenější než my dva dohromady počítaly pravděpodobnost a všem vyšlo, že pan Křeček musel dostat dost hlasů z opozičních stran.

Po tragické Šabatové, i kdyby nástupce jel na půl plynu, zavane v ombudsmanství realistický svěží vítr.

1 0
možnosti

...... osobně bych ombudsmana zrušil na doby,- 123!,- v diskusi bylo, ke konkrétnímu falu, vše podstatné řečeno,- ....... Šabatové a jí podobné nepěstovat, nepodporovat, nevolit, ničit v zárodku, vygumovat z podvědomí lidí,- a všichni víme PROČ VEU!!!

5 3
možnosti

R^ Z poslední doby byl největší rozkol mezi Šabatovou Křečkem kvůli muslimce, hlásící se na zdrav. školu. Nevěřím, že ona (ne)studentka podala sama žalobu na ředitelku; iniciací právního oddělení ombudsmana Šabatová zneužila své postavení a Křeček s tím nesouhlasil.

NS případ vrátil k novému projednání s tím, že školy ani svým školním řádem nemohou zakazovat nošení náb. symbolů. Jsem zvědav, jak se k tomu pan Křeček postaví a zda nebude dělat mrtvého brouka.

2 0
možnosti

Děkuji za konkrétní příklad a jeho připomenutí.

Ano, tam jsou ty hrany, které udávají směr dalšího vývoje myšlení nás všech.

Já osobně nadřazuji školský zákon "bez výjimek" nad osobním rozmělněným falešným zdůvodněním: "z důvodu víry".

V tomto plně souhlasím s Křečkem a kdo ho neznal, ten teď gooluje.

4 2
možnosti

R^ Už pár let mně připadá, že největším nedostatkem naší nové demokracie vyššího typu a zároveň překážkou budování nové šťastné společnosti, jsou volby. A to jak volby parlamentní, tak volby osob do různých veřejných funkcí. Vždyť dnes přece máme tolik lidskoprávních organizací, elitních politologů, kulturních pracovníků, celebrit a novinářů, kteří vědí, na rozdíl od hloupých voličů či volitelů, kdo má být kde ustaven. Prezidentem počínaje, přes vládu a třeba tím ombudsmanem či členem Rady pro RTV konče.

4 0
možnosti

A ta vetsina je nejak utlacovana? Maji nejaka mensi prava? Nesmi neco, co ostatni ano? Pokud vim, tak ne a spoustu minusu dostavam ja. Tak jakapak utlacovana vetsina?

1 2
možnosti

Já netvrdím, že většina je přímo utlačovaná. Kde jste k tomu přišel, pane Gabryši? Proč jste si to vymyslel? A teď tu s tím sám prudíte, proč? Protože jste jinaký a nenávidíte majoritu?

Ale pokud skutečně budete chtít nahlédnout do opravdové diskriminace bílé většiny, tak zde:

A: Zajištění finanční a materiální podpory romských žáků/studentů

a) Podmínky pro podání žádosti:

v. žák/student doloží, buď on sám, nebo jeho zákonný zástupce čestné prohlášení o tom, že je příslušníkem romské menšiny,

http://www.msmt.cz/vzdelavani/zakladni-vzdelavani/roma-ss-a-vos

Je vám jasné, že pokud budete studovat na střední škole, máte nárok na příspěvek. Ovšem pokud jste bílý Čech tak ne, bohužel, špatný původ.

6 2
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS