Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J83i87r38i 83T21i56c31h21y

21. 2. 2020 17:49

Jiz tu bylo tolik diskuzi, kde mnozi znalci poukazali na soucasne nesmysly o bojich proti podnebi, vcetne tech vzdusnych vyplodu. Nic to neni platne, zeleny mor radi dal.

2 0
možnosti
Foto

A čím mohou lidé začít? Alespoň ti, kteří měli v plánu koupit nové auto, ale není to pro ně nezbytná nutnost, by měli ještě nějaký čas vyčkat a nenechat si vnutit to, co nechtějí, ještě za to zaplatit 2-3 násobek a mít za to doma pikslu s polovičními užitnými vlastnostmi, které není kde nabít.

V podstatě jsem jeden z prvních potrefených. Měl jsem zabukováno Suzuki Jimny. Kdyby mi ho prodali, svět by si emisně pomohl, místo osmi litrů nafty mého původního vozu, by spotřebovával necelých 6 benzínu, přičemž i emise toho ostatního byly na lepší úrovni a zcela bez sazí. No nic, Zelený dýl produkuje to, co vůbec nechtěl. Já si nechám svého ropáka a automobilky si budou muset svou předepsanou produkci, bohužel pro ně, strčit za klobouk.

3 0
možnosti

Já tomu fandím, jen houšť a větší kapky.

Čím víc budou lidi nas.... tím dřív se ta bolševická unie rozpadne. :-/

6 0
možnosti

Přivazování "zelených" ke stromům na šumavě na protest proti kácení napadených stromů kůrovcem. Výsledek? Kůrovec se velmi úspěšně rozmnožil po celé republice. Kdo ponese zodpovědnost? Kdo byl potrestán? A to se nezmiňuji o fotovoltaikách na úrodných polích a draze vykupované elektřině.

11 0
možnosti
Foto

J79o87s59e55f 23B35á30r81t49a

21. 2. 2020 11:28

No Bursík přece prohlašoval, že je přítelem kůrovce.

0 0
možnosti

Hezky shrnuto! Tyto argumenty ekošílenci rozhodně číst nebudou. Ale udivuje mne, že těm nesmyslům (rádi?) naslouchají politici -obzvláště ve vedení EU.. Za tichého souhlasu téměř všech likvidují nejvýnosnější část průmyslu!

13 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 687x
Vystudoval jsem a živím se ekonomií. V současné době jako soudní znalec o odvětví oceňování podniků. Mám malá dvojčátka, která mi v současné době vyplňují skoro všechen volný čas. Jsem členem Strany nezávislosti České republiky.

Seznam rubrik