Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Právo na spravedlivý rozsudek nemáte v žádném státě, at uz v demokratickém nebo nedemokratickem. Máte maximálně právo na rozsudek, nic více, nic méně.

0 1
možnosti

Nevím, jestli jste si všiml, ale máme nového ombudsmana a předsedu Senátu. Ještě jste jim nepsal, měl byste to napravit ;-D;-D

Nevím, proč stále plácáte o odškodnění poškozených ve Studénce. Pokud se vám něco stane cestou ve vlaku, máte nárok na odškodnění od dopravce, bez ohledu na to, jak k neštěstí došlo. Takže kdo zavinil pád mostu na trať, nemá na odškodnění obětí žádný vliv, oběti už dávno odškodněny byly, myslím finančně. Teď jde zejména o morální zadostučinění. Jinak v dané věci se znalci nedokážou shodnout, co bylo příčinou pádu a kdo je za to odpovědný, ale vy byste to patrně rozsoudil raz dva, tím vašim "důkazem opaku", že ?

Dále byste si měl zjistit, kam jdou příjmy ČT z reklamy. Poněvadž toho nejste sám schopen, řeknu vám to - jdou do Státního fondu kultury. Reklamu samozřejmě platí zadavatelé reklamy, nikoliv uživatelé veřejnoprávních sdělovacích prostředků. Navíc reklama na cigarety je u nás už léta zakázána, jestli jste si nevšiml.

Jestli někomu soud vyměřil správný soudní poplatek za podání žaloby je věcí soudu. Pokud soudní poplatek měl být vyměřen, soud ho podle zákona vyměří, nemusíte mít starost. A jestli vás to tak enormně zajímá, můžete se na to soudu v rámci svobodného přístupu k informacím zeptat.

O zbytku vašich nesmyslů už jsem v diskuzi psala tolikrát, že to ani nespočítám, takže se nebudu opakovat.

1 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS