Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nemusime chodit daleko. U sousedu kraci ve stopach SA organizace ANTIFA. Po udalostech v Hanau (10 mrtvych), prohlasilo policejni velitelstvi, ze nemuze rucit za bezpecnost clenu protiimigracni strany AfD a jejich rodinnych prislusniku. Nejprve mlatit a pak zakazat a kriminal. To jsou dnes nove "evropske hodnoty".

1 1
možnosti

Ale ale.

Zanevřít na skupinu obyvatel proto, že někteří její členové vraždí z přesvědčení, to vám přece nemůže být cizí, pokud nejste nějaký naivní vítač.

1 0
možnosti
Foto

Komicka ukazka mysleni mozku s komunistickym horizontem rozhledu - tady je seznam milici v US - https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_militia_organizations_in_the_United_States.

BTW vite ze policie uz 3 mesice chyta par vykradacu domu ve STC kraji ? Neuspesne ...

0 1
možnosti

I12v90o 68B55o11u57š92e

25. 2. 2020 10:23

Zapomněl jste připomenout, že tam ještě k tomu mlátí černochy.

0 0
možnosti

R^ Upozornil jste na důležitou věc, když dáte někomu do rukou zbraň, dáváte mu velikou moc.

0 0
možnosti

Ono je to dnes hodně diskutabilní téma. Liberální evropská levice by ráda lidi plošně odzbrojila, protože občané nesouhlasící s multikulti a s imigrací by měli být bezbranní, aby tyto směry vývoje "pokojně" přijímali.

A tento článek do této linie docela zapadá, když využívá téma Lidových milicí, které je samo o sobě dávno mrtvé. Stejně jako je mrtvé třeba téma SA nacistické NSDAP.

Na druhé straně stále existuje spousta lidí, kteří jak někde uvidí písmena složená do nadpisu Lidové Milice, odkrví se jim mozek, vyskočí pupínky a začnou nezřízeně antikomunisticky ječet. 20 - 25 let potom, co to přestalo být aktuální a když už je dávno antikomunismus úplně bez jakéhokoliv rizika.

Na rozdíl třeba od protiimigračních nebo národoveckých témat, které jsou v dnešním evropském prostředí čím dál více ostrakizovány, jejich nositelé společensky izolováni a jejich příspěvky na sociálních sítích mazány.

1 5
možnosti

Téma Lidových milicí zcela jistě není mrtvé. Jednak národ, který nezná svoji historii je odkázán k tomu, aby ji znovu prožil a jednak ty milice přece nemusí být jen z levého křídla politického spekrta, jako by ty, které pamatujeme v našem státě.

0 0
možnosti

Tak když to vezmeme do důsledků tak ozbrojenou bojůvkou byly i všechny partyzánské skupiny.

Nejhorší je, když se vyrobí paušální konstrukt na několika příkladech historie s pominutím všech dalších jiných příkladů a to se vám pravě povedloRv.

2 0
možnosti

Partyzáni, stejně jako jakýkoliv jiný odboj proti okupantům a diktátorům, to je trochu jiná kapitola.

1 0
možnosti

L44u44d98ě49k 85J90a20š14a

23. 2. 2020 12:16

Mlátící fašisticko-kounistické bojůvky už delší čas existují i dnes. A pro změnu dnes mají název ANTIFA. Funkce a činnost stejná jako bývalo u SS či Lidových milicí. Mlátit nepohodlné lidi a vyhazovat je z práce.

5 0
možnosti

Che. :-) Víte, jaký je rozdíl mezi výukou historie a výukou dějin? Výuka historie je jen biflování izolovaných historických faktů. Kdežto výuka dějin vychází z toho, že dějiny se dějí (stále). A já mám dojem, že autor se učil historii.

Jo, komunisti svou totalitu udržovali určitým způsobem. Jenže vývoj jasně ukazuje, že moderní západní totalita nebude budována pomocí fyzického násilí a pomocí lágrů.

Moderní totalita je budována pomocí jiných metod, jejichž zárodky můžeme vidět už dnes (například společenská, politická a profesní ostrakizace odlišných názorů, vytváření dohod na cenzuře se sociálními sítěmi... a podobně).

Jestli si někdo myslí, že nová totalita bude vypadat jako ty staré a již mrtvé totality, tak ten je jen mentálně líný.

4 0
možnosti

Karma. Nikdy nezapomenu na vykřikování kamelota těsně po sametu: důchodcům zabavili kulomety! Lidi se k němu jen hrnuli a noviny kupovali. Stálo v nich právě o rozpuštění LM.

5 0
možnosti
Foto

U každé nátlakové skupiny, zabývající se demonstracemi a pokusy o svržení vlády hrozí různé excesy přerůst tolerovatelnou mez. To se týká rlzných veřejně činných hnutí obecně, v poslední době se do podvědomí občanů tsvým vyhrožováním a vydíráním takto neblaze zapsalo známé hnutí Milion Chvilek Rv

1 12
možnosti

Nevšimnul jsem si, že by tato skupina měla nějaké ozbrojené složky (i když s některými akcemi u nich nesouhlasím), ale u Vás (s Vašimi názory) je to jako házet hrách na zeď, že?

8 1
možnosti

Na druhou stranu i policie i armáda, která samozřejmě ale podléhá oficiální vládě, byla mohokrát použita k nepěkným věcem a přesto ji asi nerozpustíme. :-)

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS