Pátek 3. dubna 2020, svátek má Richard
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Pátek 3. dubna 2020 Richard
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

M34a27r15i70e 73Š93í45p21k35o54v37á 5332472484327

S cibulkou problém nemám, hrachovou kaši nebo polévku dělám z mraženého hrášku, takže je zelená až dost. Jo, spálený prst...následek neúměrné konzumace alkoholu v mládí:-))) Chycené víko remosky propálilo prst snad až kost.

A nože...ty musí být jak žiletka:-)))

Moc pěkný blog, Filipe!

+2/0
doporučit
21.2.2020 12:40
Foto

J19a68n36a 94M83a63j70o56v13á 4125682316203

Hm...hromada hrnců pod oknem...to vypadá na kombinaci vaření s moderním uměním. Ještě takový cibulový nešika dostane cenu za plastiku roku. Stačí umělecky házet, ne?

+2/0
doporučit
20.2.2020 22:59
Foto

J41a79n 30P82r57a47ž23á28k 4238467899360

R^Pobavilo, díky:-)

+2/0
doporučit
20.2.2020 20:31
Foto

Z70d82e76ň68k18a 79O50r63t78o84v13á 4937427738385

Filipe, děkuji Vám za užitečně vtipný článek (možná spíš vtipně užitečný)R^;-D!!!

A "žlutý hrách" mě rozesmál nahlas.

+1/0
doporučit
23.2.2020 17:52
Foto

K69l55á58r67a 71T35ů23m10o92v74á 2163494897118

Ale každé malé dítě přece ví, že tupým nožem se pořeže nejvíc.;-) Zelená polévka ze žlutého hrachu mě dostala, čekala jsem kdovíjaký trik.;-D Spálený mám ukazováček (o troubu) a u cibule mě pálí spíš krájení, vždycky se mi to celé rozjede. Ale tak estetika v této fázi je na talíři snad šumák.:-)

+1/0
doporučit
21.2.2020 13:50

I19v89o 54Ž88á15č56e92k 9870782439937

To s tím tupým nožem je asi největší nesmysl. Jsem absolutní amatér, ale dbám na to, abych měl nože ostré. Tupým nožem se člověk řízne nejspíš a ještě nejhůř.

+1/0
doporučit
21.2.2020 12:28

Z87d79e56n62k94a 26S88v25o73b84o58d67o87v31á 2642448684753

Fíglů není nikdy dost. R^

+1/0
doporučit
21.2.2020 9:47
Foto

P74e42t73r 11O73m77e74l23k49a 6535689805

Ještě že nejsem začínající kuchař ;-D Tobě karma.R^

+1/0
doporučit
21.2.2020 9:44

A75r67n78o33l77d 46L42i53č40k79a 7896605744360

Pěkné s humorem.

Těch kuchařských fíglů je hodně. Naši kuchaři dávají do vývaru kostku ledu, je čistější, do rýže lžíčku octa, je bělejší, místo strouhanky rozdrcené oříšky a mnoho dalšího. Jsem rád, že nejsem kuchař, vařit poctivě je makačka a kuchař nikdy nevyhraje. Když je dobrý, je to remíza - host spokojen = kuchař spokojen.

Karma.

+1/0
doporučit
21.2.2020 7:23
Foto

J34a41r85o10s82l91a58v 28C13h68u60d24á78č81e84k 7294135496705

R^:-)

+1/0
doporučit
20.2.2020 23:09

R15o13m81a98n 18E96n86d96e36r31s 4435625825

Abych vyhodil jakékoli jídlo u mě nepřipadá v úvahu a tak hned poprvé, když jsem začal vařit, někdy v deseti letech a začalo se mi to připalovat, tak jsem to hned podlil vodou. Popř. dnes i pivem:))

+1/0
doporučit
20.2.2020 22:05
Foto

Š50á98r50k50a 81M62e52d84k88o27v49á 7754645266320

Díváš se na Masterchefa?;-)

+1/0
doporučit
20.2.2020 20:48

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz