Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Občas zahlédnu třeba v médiích nebo někde venku jakousi naivitu známých lidí, kteří vystoupí a dají zapravdu nějaké skupině. Oni vystoupí, přidají body akci na které vystoupí, ale své porozumění situaci nesdělí, působí jakoby vůbec nevěděli, jaké se nám tady dějí věci. Prostě přikývnou "své skupině" a nic, asi to mnohým lidem stačí:"Dr. Hnízdil je na naší správné straně".

0 0
možnosti
Foto

Psychopat je velmi obecný termín. A prakticky se vším, co dr Hnízdil řekl, lze souhlasit. To, že Andrej Babiš je psychopatem, je snadno doložitelné. Pokud byste měl zájem, tak si přečtěte definici psychopata v knize dr Radkina Honzáka "Čas psychopatů", případně dr Koukolíka "Vzpoura deprivantů".

4 7
možnosti
Foto

Jsem opravdu zvědavá na to Vaše "snadné" doložení Babišovy psychopatie. Uvláště když vycházíte z populárně naučné literatury. U lékaře bych spíše předpokládala, že zvolí skutečně relevantní zdroje. Alespoň takové: https://www.wikiskripta.eu/w/Poruchy_osobnosti

9 2
možnosti

To co Dr. Hnízdil říká dáva perfektní smysl a určitě není Hnízdil nebezpečnější než agent Bureš který díky hlasům řekněme té jednodušší části obyvatelstva disponuje téměř neomezenou mocí.

4 5
možnosti
Foto

Tak se měl HNízdil o ty hlasy také ucházet. Ale asi by je nezískal.... nemá na to

7 4
možnosti

Tak je to pouze neodborný pokus o polemiku, asi by o Hnízdilovi lépe referoval nebo s ním polemizoval další psycholog či psychiatr - třeba Honzákův názor by mě zajímal. osobně bych řekl, že nebezpečný není psychopat nenásilný (Babiš nebo Zeman, pokud jsou, to nevím, nejsem psychiatr), ale násilnický, agresivní - jako byli Hitler či Stalin. Nsáilnický psychopat pokud může, vytvoří diktaturu a ta bude taky násilná směrem dovnitř i navenek. To se v Česku neděje, takže by se Hnízdilové mohli uklidnit.

0 0
možnosti

Co Vás to napadlo. Vždyť Honzak je že stejného hnízda jako Hnizdil. To by byla tak přínosná diskuze jako v neděli u Mpravce

5 1
možnosti

Karma R^R^

Dokud se p. Hnízdil politicky neprojevoval, obdivoval jsem jeho vědomosti o holistické medicíně.

Jakmile však začal politikařit a šířit svou až nenávistnou demagogii, přestal jsem ho vnímat jako osobnost, za kterou jsem jej původně považoval.

11 4
možnosti
Foto

Kolega Hnízdil jest poněkud svérázný, od některých jeho názorů se distancoval i výbor psychosomatické společnosti ČLS a jest též nositelem hrdé ceny Bludný balvan spolku skeptiků Sisyfos

9 0
možnosti
Foto

Promiňte, ale jak jste vzdělán v medicině, že můžete zpochybňovat slova lékaře s dlouhou praxí?

4 0
možnosti

Dr. Hnízdil s tím politikařením nezačíná, psychopata se už pokoušel dělat z prezidenta Klause:-(

8 1
možnosti
Foto

Těžko dělat psychopata z někoho, kdo už jím je od narození! ;-D

2 6
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS