Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslím, že jste to popsal přesně.R^

2 1
možnosti
Foto

Váš blog je naprosto absurdní, když vraždění nekladete za vinu toliko vrahovi, ale tvrdíte, že za to může někdo jiný tím, že umožnil jiným žít v téže zemi jako ten vrah.

3 10
možnosti

Chcete tvrdit, že to velké množství muslimů, které se hrne do Evropy, sem přichází mírumilovně a pokojně žít? Že své spory mezi sebou si nechávají doma a stejně tak nenávist vůči nemuslimům? A že ten, kdo je sem pozval a umožnil nekontrolovatelnou migraci, o tomto riziku nevěděl? Hm... ;-€

11 1
možnosti

P96a69v16e28l 30S91i78t69a61ř

20. 2. 2020 19:55

Dovolil bych si upozornit, že tento člověk nemohl být terorista, ale pouze psychicky narušený, s osobními problémy, frustrovaný a psychicky labilní z toho co kolem sebe vidí. Protože nikdo normální a v pohodě by tohle přeci neudělal. A pokud by přežil, musel by skončit na psychiatrii a ne ve lochu. Pokud tedy měříme všem stejně.

10 0
možnosti

A navíc to byl jistě hodný člověk, který vždycky slušně zdravil sousedy.

1 0
možnosti
Foto

Jde o přirozený projev atavismu. Každý zdravý tvor si chrání svoje teritorium a člověk není výjimkou. Pokud se vyskytnou jedinci, kteří se chovají opačně, jedná se často o členy neziskovek nebo politiky, kteří mají z migrace profit. Může jít i o jedince, kteří nejsou schopni vidět problém v souvislostech. Někteří z důvodů mladické nezkušenosti, jiní z důvodů duševní slabosti.

8 1
možnosti

Je to sice přirozený jev atavizmu, ale rozhodně nežádoucí jev. Rozumné by bylo, nevytvářet takové podmínky, v nichž se lidem "zapínají" takovéto přirozené atavismy.

6 1
možnosti

Orbán si nedávno dělal legraci z rakouského politika, který se bál použít v projevu slovo "plot". Ano tak daleko zašli Evropani - bijí se říct plot. Zrovna tak se bojí říct, že migrace už bylo dost. Zavádějí údajně nyní pojem "klimatický uprchlík" - pokud bude mít klimatický uprchlík právo na azyl v Evropě: může se k nám logicky, následně odstěhovat několik stovek milionů migrantů z Afriky a Asie - snad už pak bude německý průmysl saturován.;-D

15 1
možnosti

Obecné pravdy......Střelec z Hanau se jeví jako poněkud vyšinutý konspirační čtenář, který vidí, že jeho národ je etnicky ohrožen a rozhodně se bojovat. Podobně bojuje třeba Talibán proti Američanům a spol, jen si vyškrtněte slovo "etnicky". Korektní evropští politici jsou mimo realitu a zřejmě to vědí, ale nechtějí mluvit "proti proudu" současné levicově stmelující politiky. Protože ale normální lidi mimo realitu nejsou, nebudou ty korektní entity brzy volit. Pak nastane zajímavý vývoj i v Německu.

4 1
možnosti

Já tomu nevěřím. Podle mě Němci nebudou chtít potíže, budou "racionální" a prostě Islám přijmou. A začnou ho pak šířit s německou důkladností.

2 2
možnosti
Foto

Byl to teroristický útok se vším všudy. A spáchal ho Němec - "domácí" rasista či xenofob.

Každý teroristický útok je tragedie a nikdo rozumný se z toho neraduje.

7 0
možnosti

Nikdo rozumný, to je pravda. Ale je dost těch co se radují, protože je to pro ně důkaz toho, že terorismus nemá s migrací nic společného. Já v článku tvrdím že má a že "špatní" budeme nakonec všichni. (jak už to tak v občanských válkách bývá)

10 1
možnosti

Jo, může to tak být.R^

2 1
možnosti
Foto

Kromě nadpisu, se kterým plně souhlasím, je v článku tolik nesmyslů, že ani pořádně nevím kde začít.

Co to sakra je "domorodec Evropského původu" nebo "čistokrevný Němec"?

Jak víte co to bylo za lidi, které ten magor postřílel? Nebyl to taky náhodou "domorodec Evropského původu" protože jeho děda se narodil v Německu?

Co ti lidé měli společného s migrací? A takhle můžu pokračovat dost dlouho.

Podle Vás je tedy normální, že se mi něco nelíbí tak jdu vystřílet kavárnu, nebo nemocnici? A může za to někdo jiný?

Ano, může. A podle mě Vy jste jeden z těch kdo je za to zodpovědný, šířením strachu a předsudků. Kdybyste totiž respektoval naší západní kulturu, tak Vám nezáleží na tom, kdo jak vypadá, nebo v co se modlí, nebo odkud přišel a nehledal jste všude rozdíly, ale záleží Vám na tom, odsoudit ty špatné, pomoct těm "hodným" a všem podle stejného práva.

9 22
možnosti

J54a79n 85H77a54r31v14a55n

20. 2. 2020 15:55

Tak teď za psaní: 1 s hvězdičkou ;-)R^

1 2
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS