Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vždycky si vzpomenu na jednoho filmového anděla jménem "Michael" který tvrdil, že CUKRU NENÍ NIKDY DOST :-). Týká se to nejen toho bílého prášku, ale také TV programů, které nám "cukrují" život.

0 0
možnosti
Foto

Mně vadí, kam přijde těch 20 upečených obřích dortů, buchet a tun cukroví potom. Porotci sotva zobnou. To to jako fakt vyhazujou?

0 0
možnosti

To jsou starosti...

0 0
možnosti
Foto

Těším se na osmou večer.

Čus.;-D

1 0
možnosti
Foto

Tak tady sedím a dumám, jestli je tento blog myšlený vážně anebo ironicky. Soudě podle diskuse, kde velká část diskutérů se pravděpodobně rekrutuje z řad příznivců Rajko Dolečka, se děsím možnosti, že tento článek je myšlen vážně.

Peče celá země je jeden z nejlepších zábavných pořadů, které kterákoliv z televizí v Česku uvádí. Hrůzy typu superstar, výměna manželek nebo nejnověji i superšéf vyvažuje poměrně inteligentní soutěží, kde hlavním cílem je ukázat, že tradice české kuchyně ještě docela nezanikly v přetlaku hamburgerů nebo přeslazených bomb z velkovýroben.

Volání po propagaci zdravé výživy je nehoráznost. A to říkám jako diabetik, navíc po dvou infarktech. Celé to blbnutí a pitomosti o "bílé smrti" jsou naprosté nesmysly.

5 1
možnosti

Tak poněkud prostorově výraznější postavy porotců a jednoho z moderotorů celkem jasně ukazují, na jakou cílovou skupinu je pořad zaměřen. Holt, pořad ”Pečeme a jíme zdravě” by asi neměl valnou sledovanost. Ten tak v noci a na ČT 2. Vůbec nechápu, proč se, taky za moje peníze, má cpát sladkostmi třeba zrovna Kopta. Velkolepá, zábavná Show s ním byla záhy zrušena, tak ho musí nacpat někam jinam. Jinde už se ohleděl, tak nám ho teď vnucuje ČT. Ostatně, jako mnoho “hvězd” z komerčních televizí a hlavně z Novy. Ale po příchodu Dvořáka se to dalo čekat. Za jeho vedení se ČT hodně “zjednodušila”. Akčními zpravodaji a nepřirozeně postavenými moderátorkami ve Zprávách počínaje a přihlouplými seriály konče.

0 1
možnosti
Foto

Nojo, no, kdo si nekopne do ČT, jako by nebyl.:-)

3 1
možnosti

Se na cypoviny nedívám a do přečtení článku jsem nevěděl, že takový pořád běží.

0 0
možnosti

K90a85r64e18l 41J80a22n14d34a

21. 2. 2020 21:24

Mně se líbí celá atmosféra pořadu. Všichni jsou k sobě milí, dovedou se podpořit a když pak jeden konci, vypadá to, že je jim to opravdu líto. Je to soutěž, člověk může fandit a, koneckonců, i být napjatý, jak to dopadne.

2 0
možnosti

L78í79d10a 77T46i51c14h40á

21. 2. 2020 19:59

Tleskám! Podobné pořady mě natolik štvou, že se na ně raději ani nedívám. Sama nerada vařím (i když podle rodiny prý dobře), dávám přednost drůbeži, zelenině, ovoci, zásadně nepeču sladkosti. Ale mlsám ráda!

0 0
možnosti

Netleskám. Na tento pořad se vždy těším. Ráda a hodně vařím. A nejraději peču. Ovoce a zelenina se u nás moc nejí, ale dobré buchtě nikdo neodolá.

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS