Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Xaver ochutnal vlastní medicínu. To se příznivcům Babiše a Zemana nebude líbit. ;-)

1 2
možnosti

Vesely je asi takovy moderator a novinar jako Slachta policista a celnik. Oba jsou stejni a servilni patolizalove. Vic k nim neni potreba nic dodavat

2 2
možnosti

Cim je Vesely zajimavy? Tim, ze si pul hodiny vypravi s prezidentem o koprovy? Tim, ze si k sobe zve udavace, ktery plivou jedy na politiky a on jim prikyvuje? Tim, ze si k sobe zve politiky, ktery vladnou a on jim servilne pochlebuje? Vesely je trapny na vsech frontach, smesny vzezrenim a svym ritolezectvim

3 4
možnosti

Vám se jeho způsob moderování nelíbí? Pro mne osobně je to balzám na uši a od jeho hostů se dozvím víc, než po výslechu např. v ČT.

2 1
možnosti

Další ze série trapnoblogu, kde výjimečně dobrý článek válcují podobné výpotky.

Xaver to dělá dobře, není to žádná štěkna, která nenechá hosta domluvit. Nenaznačuje a neříká mu, co by měl host říkat a jak odpovídat. A obrázek o hostovi si udělá divák nakonec sám.

Ne jako jinde

6 4
možnosti

To je ale pouze váš názor, který třeba já považuji za trapný.

3 3
možnosti
Foto

J65o31s70e35f 20B36á71r87t46a

20. 2. 2020 11:55

Když se redaktorka z Newsroomu ptala Xavera proč byl málo agresivní na premiéra Bapiše, tak odpověděl: Proč jste nepřišla, když jsem tu měl pana Gazdíka. A o tom to je.

9 0
možnosti

Havlerka neodpousti. Proto bude do Xavera sit tak dlouho dokud ho uplne nevystipe z verejneho prostoru

5 5
možnosti
Foto

Tak předně Xaver své hosty nechává mluvit, neslýchaná věc, co? V dnešní době, kdy je módou akčních novinářů nenechat hosta doříct jedinou větu, bořit mu jeho projev za každou cenu a vyvolávat tak dojem, že host byl dement neschopný se vyjádřit.

A jestli je Šídlovo Šťastné pondělí satirou....satira je přeci sranda, ne? Nějak jsem si nevšiml.

10 3
možnosti

Když dělá novinář s někým rozhovor, tak ten rozhovor musí také vést, usměrňovat, zkrátka moderovat. Jistěže musí nechat hosta mluvit, pokud říká něco zajímavého, ale ne ho nechat vykecávat se, nebo připustit, aby si host vedl rozhovor, kam chce on sám. Je právě na citu a umění novináře, aby poznal, kdy nechat hosta mluvit, protože říká něco zajímavého či důležitého, a kdy ho utnout, protože jen žvaní. A tohle umění Veselý neovládá, ba co hůř, on se o to ani nesnaží. To, že jsou špatní i jiní novináři, nemůže být pro nikoho omluvou.

8 3
možnosti
Foto

Já pořád úplně nepochopil, kde se ta kampaň proti němu vzala.Politické názory často skutečně projevují i ti tzv. "naše" koně. A styl vedení rozhovorů... asi jsem černá ovce kavárny, ale pokud má hosta, který mě zajímá já se na jeho stream kouknu rád. Nemluvě o tom, že když při rozhovoru se starým člověkem použije větu "Je li Vám to nepříjemné, nemusíte odpovídat, či vzpomínat" , skutečně to na mě v rámci doby, kdy se novináři rýpou v bolavejch ranách jen pro ten kousek sledovanosti, čtennosti a pár minut slávy, doslova jako blazám.

8 1
možnosti

Pokud někdo souhlasí s tím, že poskytne rozhovor a pak nic neřekne, tak je to přinejmenším k ničemu. Kromě toho novinářská práce nespočívá v hlazení po zadních částech těla, ale v přinášení zajímavých a neobvyklých informací a v hledání pravdy, a to Veselý rozhodně nedělá.

6 1
možnosti

R^ Velmi dobře jste to napsal. Dokazuje to i složení kohorty Veselého podporovatelů, kteří se tady v diskuzi mohou strhat. Tím ale nezamaskují, že Veselý dostal zaslouženě na frak.

9 12
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS